Mamici de ianuarie-februarie 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 6
irinadum spune:
Denisa felicitari pentru fetita( am zis eu ca e fetita!!!).Toata ziua am asteptat da cu decalajul asta de ore intre voi si noi cred ca nu am realizat ca intri mai tarziu. Inca o data felicitari si mai bine ca se echilibreaza balanta.
Miraklucker tot e bine ca mai ai timp sa scri din cand in cand. Poate afli si tu ce este ca la 19 saptamani cand ai sa mergi eu cred ca ar trebui sa vada.
Irina 23+
irinadum spune:
Si Maraki eu cred ca tot fetita o sa ai . Nu ca as fi eu Mama Omida da asa presimt. Da sper sa ai baiat ca asa vrei tu.
Irina 23+
Denisam spune:
Fetele am uitat sa va spun ca poze cu bebelina la 19 saptamini gasitzi la albumul" deni cu bb la purtator" care este sub denisa:)
Sper sa distingetzi ceva,desi stiu ca
arata inca a niste alians
dar is ai nostri si sanatosi sa fie!
Denisa
19
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Florinini spune:
Denisa
Sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea. Tu ai simtit ca e fetita parca imi aduc aminte de la inceput ca asta spuneai? Si sotul tau o sa se obisnuiasca cu gandul fetii si urmatorul o sa fie baby boy.
Si noi vrem baietel, si acum dupa ce ai zis tu ca daca bataile inimii sunt peste 150/min m-am cam molesit ca al meu bebelin a avut intotdeauna peste 160. So...mai sper pana joi pe 1 sept cand ma duc la eco si atunci om vedea ce e. Si la noi Ema e unul din numele preferate ptr. fetite.
Bee felicitari ptr. ca ai devenit DOAMNA Bee, casa de piatra si multa fericire in viata voastra sa depasiti impreuna toate obstacolele vietii si sa nu uitati sa va iubiti mereu ca si acum.
[size=4]LA MULTI ANI [/size=4] celor care si-au sarbatorit zilele de nastere, multa sanatate si numai bine.
Maraki, ma bucur sa vad ca te simti mai bine si vad ca nu te lasi pagubasa, esti o impatimita a cumparaturilor, cum te simti un pic mai bine cum hop in magazine
...tztztztz, ai grija cu burticu si odineste-te ca poate si oboseala sa te faca sa te simti rau cateodata!
Cata, frumoase poze le-am vazut si cu ocazia asta mi-am vazut si eu locurile natale, macar o parte, terasa unde obisnuiam sa mergem cand eram liceeni...frumoase vremuri, si o parte din Cetate unde era asa de frumos, mai ales primavara...Nu stiam ca ai rude la Sighisoara, frumoasa vacanta ati avut...
. Nu am mai fost acasa din 2003 si nici nu cred ca o sa o facem curand, poate peste 1 an jumate, poate 2 ca acum si cu casa si cu bebe suntem cam la limita cu finantele...dar suntem happy ca vine bebe.
Asteptam cu nerabdare ziua de joi sa vedem ce e bebelinul nostru!
Florinini
20+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
Denisam spune:
LA MULTI ANI tuturor Alexandrelor si Alexandr-ilor si numai bine!
Florinini- multumim de urari,si bafta joi, sa fie cum va doritzi desi imi vine sa iti prezic ceva dar as fi vrut sa mai stiu un amanunt, darlasa sa fie o placuta surpriza pt voi
Am scris cu albastru numele, da?
Si cum spuneaisi tu , lasa ca oricum pt urmatorul baby vom stii reteta!
Bee- CASA DE PIATRA, sa fitzi sanatosi, fericitzi alaturi de bebe si sa va intelegetzi si ubitzi, asta conteaza, restul vine si te mai adaptezi!
Nuami bine burtici parca vad ca maine trebuei sa citesc 3-4 pagini
Denisa
19+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
utocatalina spune:
Neata fetelor
...bebelina misca in voie de la prima ora...vioaie mai este
...de abia astept si sa o vad prin burtica...picioruse, etc...oricum este un sentiment atit de minunat sa o simtim, nu? Dan imi zice ca abia asteapta sa apara bebelina sa se joace cu ea...si vorbeste cu burtica si-i zice sa vina ca el o asteapta...cred ca de la o vreme sunt mai emotiva...parca mi se umezesc ochii din orice...de fericire...Vad ca devin si mai melancolica...
Apropo de vreo sapt. au inceput sa ma doara sinii, ii simt grei si vad ca si sfircurile ma dor...voua vi se intimpla la fel? Trebuie sa ma duc sa-mi iau sutiene...am tot aminat, dar nu mai incap in nici un sutien si imi lasa toate urme, asa ca, cum iau salariu, cum sunt direct in magazin
Florinini da, avem rude la Sighisoara
...ma bucur ca pozele ti-au trezit amintiri si ca ti-au prins bine acolo, departe unde esti
....cu adevarat a fost un concediu de nota 10....plin virf...abia astept sa-mi zici joi ce este bebe!Denisa felicitari pentru Ema
...ne-a crescut numarul la fetite acum...trebuie sa-l egalam pe cel al baietilor
...Bee casa de piatra si multa fericire!
...Fetelor eu azi voi marsalui prin oras cu prietena mea....sa cascam gura si sa-i cumpar tatalui meu un cadou ca simbata e ziua lui si mergem la restaurant!![]()
Cafeluta draguta
Bianca
19+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Giova spune:
Neatza burtici!!!
Denisa cat am asteptat vesti de la tine!!!
Si ce ma bucur ca veti avea o fetita!!!!
La urmatoarea sarcina, amandoua trebuie sa avem grija sa facem invers, ca sa avem si sexul celalalt.
Schimb acum lista.
Marco al meu, ieri a fost tare agitat, azi vad ca nu prea misca.
poze
gio
si bb Marco 20+
dana_ene spune:
Denisaaaa
eu ma bucur pentru ca-i fetitza ! Si-ti garantez ca te vei bucura si tu la fel de mult. Pai tati poate sa spuna oricat ca vroia baby boy, o sa fie topit dupa fetitza lui.
Iti spun din experienta
!
Am trecut-o pe Ema pe site (foarte frumos numele, si noi ne-am gandit la el, dar nu se potriveste cu numele nostru de familie
)
Angi, am completat si rubrica ta. Ai grija cu condusul masinii, lasa-l pe tati sa faca treaba asta, tu stai cuminte
.
Felicitari pentru aniversarea casatoriei
!
Alina, inseamna ca la tine browserul nu face refreshul, pentru ca poza este schimbata. E cea noua (super poza, nu ma pot abtine sa nu mai spun o data).
Maraki, eu astept sa mai pui poze.
Ma bucur ca tie ti-a fost mai bine.
Mira, cititnd aventurile Dariei si ale lui David ma cam sperie gandul ca asta ma va astepta si pe mine.
Dar pana la urma... merita... zau asa !
Ma incanta faptul ca tu esti convinsa ca bebe3 e fetitza
!
-------------------------
Daniela
(16+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Florinini spune:
Dana,
LA MULTI ANI ptr. fetita ta sa-ti fie sanatoasa si sa fie norocoasa.
Tare frumos site-ul cu manicile si tot mai diversificat, felicitari.
Florinini
20+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
toanca spune:
Neata fetelor......ce mai faceti?
Bee, fumai doua pachete pe zi?!?
Cum ai reusit sa le stopezi asa dintr-o data?
Eu nu depaseam niciodata un pachet si tot imi e super greu acum.......
Denisa, felicitari pentru fetita!
Incepe cat de cat sa se mai reduca randul baieteilor.
Sunt tare curioasa daca pe 5 sept. la eco morfo o sami confirme dr. ce a zis prima oara: adica baietel!!!!!
Catalina, eu nu m-am gandit inca la prenatal.
As vrea sa stau cat mai mult posibil la servici pentru ca acasa oricum nu am ce sa fac.
Iar la servici mie imi place ceea ce fac si imi plac si colegii.
Asa ca in functie de bebe, o sa stau la munca cat o sa pot....asta in cazul in care dr. nu o sa-mi zica altceva si atunci o sa ma conformez........
Toanca si bebe Matei 20+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos