Mamici de ianuarie-februarie 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 7
Giova spune:
Cata si eu ma gandeam tot la sf. lui oct. sa raman acasa.
Dupa cum stiti, sunt la negru, nu am contract.
si pana maine sunt aici 2 dintre sefi si ar cam trebui sa le zic, si sincer mi-e cam groaza.
Oricum daca eram cu contr. tot de atunci intram in prenatal, asa ca...
Si e mai bine, ca vine frigul, vom fi tot mai greoaie, asa ca, avem si acasa ce sa facem.
Fetele am pus toate hainutele lui Marco intr-un album: Lucruri pt. bebe Marco.
poze
gio
si bb Marco 20+
alina m spune:
Buna burticilor!
Nu am mai scris de mult dar am citit tot ce ati scris.
Felicitari celor care au aflat sexul bebelusilor.
Sapt. viitoare merg la Iosup la eco. Dr. meu a zis ca e recomandat sa fac dopler pt ca se vede si circuitul sanguin care la gemeni e f. important. Cand am fost programata mi-au spus ca la eco morfologica se vede si circulatia sanguina.
Cine a mai facut eco morfologica?
La eco morfologica se vede si sexul bb-lor?
20+
alina si gemenii
utocatalina spune:
Giova nu am gasit albumul cu lucrurile pentru Marco...l-ai pus...Toanca eu vreau sa-mi iau prenatalul cit de repede pot ca aici chiar este stres, iar mie pe gheata sau ploaie mi-e cam frica sa nu alunec, mai ales ca aici sunt niste trepte pe care au cazut atitea persoane...acum sanatoase sa fim si fiecare isi va lua cum crede si prenatalul!
Cafeluta draguta
Bianca
19+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
J G spune:
Denisa, felicitari pentru fetita! Va veni desigur si un baietel! Probabil si la mine tot fetita este, abia astept, poate saptamana viitoare voi avea o confirmare.
Azi am o burta foarte mare...
Catalina, trebuie sa calculez si eu cand pot sa intru in prenatal... la mine e complicat pentru ca am contract pe perioada determinata care se termina la 1 dec. Deci cam la limita si s-ar putea sa raman in aer! Dar abia astept sa raman acasa! Si zi, abia acum au inceput sa te doara sanii? La mine e jale, am tot asteptat sa-mi treaca dar nimic, si am schimbat sutienele de 2 ori pana acum.
Alina, cum aflu de vreo sala de gimnastica te anunt sa mergem. Eu ma gandesc si la masaj pentru ca deja am facut celulita - in fine aveam si inainte dar acum s-a inrautatit. Nu stiu daca ne putem da cu creme anticelulita?
Nici eu nu reusesc sa raman sub 5 tigari pe zi. Nu am reusit sa ma las, din pacate! Dar mi-a fost
sa va spun!!!
J 17+
utocatalina spune:
Janina ce-i drept, vara am stat cu maieuri si nu mi-au trebuit sutiene, dar acum bag seama ca nu mai am am incotro...si din pacate trebuie sa astept si salariu!![]()
Cafeluta draguta
Bianca
19+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
toanca spune:
Giova, sunt super hainutele......
Mai ales adidasii.
Sa le poarte sanatos!
JG, cam cate tigari dovedesti pe zi?
Toanca si bebe Matei 20+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
adriana_i_ spune:
Buna fetele 
Bee: casa de piatra si sa fiti fericiti!
Denisam:felicitari pentru fetita ![]()
J G:cred ca gimnastica pentru gravide e foarte buna, dar mai ales pentru ca ajuta sa te mentii cat de cat in forma, iar asta e foarte important la nastere. Eu din pacate nu am cum sa fac, dar acum ca nu ma mai simt rau si incep sa am energie din nou, o sa incerc macar seara sa merg la plimbare, si sa mai sterg de praf din cand in cand bicicleta aia de camera
.
Despre masaj insa am auzit ca e un mare NU... Cel putin cel care se face in mod normal, cand nu esti insarcinata. Explicatia nu o stiu riguros, e ceva ca se stimpuleaza circulatia sanguina (normal..), iara sta stimulata in exces poate avea consecinta contractii. Acuma, cel mai bine e sa intrebi medicul. Ma gandesc ca un masaj la talpi (mmmm....), sau mai incolo la spate cand doare, nu are ce sa faca rau, e chiar indicat ![]()
Fetele pe care nu v-am mentionat, va pup ![]()
S! va doresc la toate o zi frumoasa!
Adriana 15+
pisoi3 spune:
Buna fetele
Aseara m-am intors si eu de la socri si m-am apucat sa citesc tot ce ati scris.
Felicitari, GIOVA pentru cei sapte ani! Multi inainte!
La fel pentru fetele care isi serbeaza aniversari de casatorie sau de prietenie!
BEE, casa de piatra!
DENISA, bravo pentru fetita, sa iti traiasca!
Si noi aniversam azi trei ani de la casatorie, asa ca o sa ne sarbatorim.
DANA, site-ul e tot mai frumos, o sa pun si eu in curand poze cu mine si cu George, sotul meu.
Acum va las ca trebuie sa fug sa rezolvam cu termopanul pentru camera lui bebe.
Pupici la toate burticutele
Anda si bebe Mark 21+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
a_ancutza78 spune:
Salutari mamici de ianuarie -februarie 2006!! Ma primiti si pe mine??
Sunt o
in 21+( UM 27.03)
Ieri am fost la doctor si ne-a anuntat ca suntem fericitii"posesori" ai unei fetite..spre bucuria mea si "dezamagirea"sotului.
am si eu o intrebare...voua v-a "picurat"ceva din piept? cum doua zile am simtit ceva umed la pieptul drept(mi-a lasat 2 pete)...dar am uitat sa-i zic doctorului...nu e prea repede?
Va salut si..sarcina usoara!!!
anca
T_Ioana spune:
Fetelor ma bucur sa vad ca scrieti atat de mult, am reusit si eu sa va citesc si sa recuperez.....am trimis si aseara un mesaj dar cred ca nu a mers prea bine netul ca vad ca nu a ajuns.
Eu sunt in concediu de odihna, asta e a doua saptamana, si incerc sa dorm cat mai mult, sa ma odihnesc, sa-mi fac ordine prin lucruri(am inceput sa fac selectii la sange printre haine) si sa pun muraturi. Bebe este foarte vioi, misca in jur de 3-4 ore pe zi, si este din ce i ce mai puternic. Mi-e atat de drag si astept atat de mult sa vina la mami si la tati.
Ma simt bine (dar asa m-am simtit toata sarcina
), ma bucur de caldura si concediu.
La medic voi merge dupa 5 septembrie cand se intoarce si dansul din CO, dar sunt sigura ca totul e OK. Doctorita de familie mi-a spus ca daca vreau, dupa ce mi se termina concediul de odihna, imi da concedii medicale, sa-mi iau restul de zile din CO si sa intru in prenatal fara sa mai merg la serviciu....dar as vrea sa mai merg macar 2-3 saptamani, ca sa nu-i las chiar cu ochii in soare. Oricum, cam din 15 octombrie o sa intru in prenatal.
Am patut pentru bebe......l-am gasit pe al sotului in pod la bunica lui si arata EXCEPTIONAL! Nu necesita decat o lacuire pentru ca s-a cam dus lacul de pe el....asta ca o dovada ca se faceau lucruri de calitate pe vremuri (patutul are aproape 30 de ani). Singura problema ar fi cu salteaua, ca trebuie comandata special la dimensiune(120/50 cm) si faptul ca este cam jos, asa ca pe la 6 -7 luni cred ca bebe va sari din el!
Ma bucur pentru cele care au mai aflat sexul bebeilor si pentru cele care au simtit primele miscari....sa fiti sanatoase si voi si bebeii!
Roxit, nu sunt din Constanta, mama s-a recasatorit acolo si eu am facut liceul in Cta, dar dupa ce am terminat liceul si facultatea (la Buc) m-am intors ACASA, la Bistrita. Mama este la Constanta, dupa ce se va pensiona poate se intorce si ea aici, nu e nimic sigur inca....
Dana, pe sotul meu il cheama Cristi, o sa iti trimit si o poza mai frumusica cu noi doi 
Va pup pe toate, burtici dragi si aveti grija de bebei!
Ioana
si
23
Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"