Mamici de ianuarie-februarie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Imi pare rau ca nu a venit Denisa, eram asa curioasa ce i-a zis dr.
acum trebuie sa plec acasa, asa ca voi vedea maine.
tot atunci voi completa si lista pt. ea.

pupici si sa aveti niste bebei linistiti in seara asta.
ca al meu, azi a luat-o razna rau de tot.
sper sa pot dormi la noapte.

poze
gio si bb Marco 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor eu astept cu nerabdare Babyexpo...se pare ca ceva banuti or sa fie, deci nu cred ca ma duc numai sa casc gura asa ca sunt fericita...pina atunci sa scap cu bine si de eco morfologica de sapt. viitoare si cred ca dau de baut...ha...ia ziceti-mi cind intrati in prenatal? Eu la 1 noiembrie!Colega mea graviduta intra de la 1 luna asta in prenatal si eu ce ma mai fac? Ca asa imi placea sa vorbim de bebeline in fiecare zi, mai ales ca si ea are fetita....uff...o sa-mi fie greu, dar trec ele repede si lunile astea 2 pina la prenatal!

Cafeluta draguta
Bianca19+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova nu te plange ca nu ai luat kg...este timp dar bine ar fi sa nu iei prea multe! Eu am depasit norma pana in prezent
Denisa ce faci? Nu ai venit de la eco? Te asteptam cu noutati
Ayumi felicitari pt. primele miscari simtite ale bebeului
Pana la urma am gasit pantofi care se potrivesc cu fuste si pantaloniSant eleganti si fara toc, exact ce cautam!Am mai cumparat o fusta creatza( in 3 volane mari ) maron inchis si un pantalon din plus pt. casa (trening drept)culoarea lila super frumos( la reducere cu doar 5 euro )Pt. bebelin nu am luat nimic de data astaEu am fost urgenta
Fetelor abea am terminat de mancat si parca as mai vreaTrebuie sa ma abtin pt. ca am luat prea multe kg si abea sant la mijlocul sarcinii
Nu stiu daca vi se intampla si voua dar eu cand eram in magazine mi se intarea burta, asa patesc cand umblu mai mult.Am o burta de zici ca sant in 7 luni

19+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Angi Casa de Piatra Sa va iubiti si sa aveti o casnicie minunata

19+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Eu am tras un pui de somn dupa-amiaza asta, nu stiu ce a fost cu mine ca eu nu dorm niciodata la pranz.
ACINA, deci tu erai! Ma bucur ca mai e cineva la dr. mea. Am vazut ca tu ai 16 saptamani, deci n-o sa ne intalnim cand nastem pe acolo, sa nu stie dr. cum sa se mai imparta! Deci si tu tot baietel! Cred ca d-na dr. aduce pe lume numai baietei: prietena mea a nascut 2 baietei cu ea, vecina mea a nascut tot baiat in iulie tot la ea, eu baietel, tu baietel...Si ea are 2 baietei. Sa ne traiasca la toate!
DANA, mie imi apare pe site tot poza aia veche, nu stiu de ce ca ieri o vazusem pe cealalta. Te rog mult cand ai timp sa-mi schimbi si mie DPN-ul pe 9 Ianuarie. Site-ul e minunat! Acum am vazut si eu pozele de la mamici si tatici! Iti multumim mult de tot!
CATA, si eu astept cu nerabdare BabyExpo. Vrem sa luam de acolo patutul si caruciorul. Si bineinteles ceva hainute, ca n-o sa pot sa ma abtin!
AYUMI, felicitari pentru miscarile bebelusului! E minunat, nu-i asa?
JANINA, anunta-ma si pe mine daca gasesti ceva, o sala de gimnastica pentru gravide. Poate vin si eu! Eu nu-mi fac griji cu kilogramele desi am luat 8 kg. pana acum, dar cine nu vrea sa nasca mai usor?
Cu cantaritul nici eu nu ma agit deloc. Ma mai cantaresc cand ma intreaba cineva cate kg. am pus, altfel n-am nici o treaba.
Va urez o seara placuta!
22+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Alina si eu vreau sa ne uitam dupa mobilier, dar daca este scump prefer sa-l fac de comanda...roz si bej...daca e accesibil, probabil ca o sa iau si eu tot de la expozitie ceva...ne adaptam la tarife si posibilitati+ gusturiOricum mai sunt vreo 3 sapt. pina atunci...noi sa fim sanatoase...

Cafeluta draguta
Bianca19+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Dragi Burtici,voi cred ca dormitzi deja dar poate mai e careva..
Am venit si noi de la Eco de vreo ora, caci am avut si controlul lunar de dupa, de unde am luat si hartie ca avem voie sa zburam.Din pacate toate prezicerile, mai putin a mea, au fost eronate
Asa ca noi vom avea o FETITZA! care a fost tare vioie si neastamparata,e co morfologica a durat vreo 45 de min,ca era greu sa faca masuratorile tehniciana, de ce se mai agita, am simtit-o si eu f.puternic.Chair si dupa ce am fost la doctor mai lovea,mi-a facut si cu mina,o simt f.jos, avea capul in pelvis, dar ma rog al o prima vedere pare ok,mai mare cu 3-4 zile,deci si o paret din calcuelele mele s-au bazat si pe astaSuntem ok si fericitzi,chair dc tati ar fi vrut mai mult ca primul bb sa fie boy,e ok.Oricum stim acuam cum sa lucram sa fcem sa iasa baiat
O s ava spun masuratori vineri dupa ce sun la medic sa mi le spuna.
Triplu test a iesit negativ, deci suntem ok si inima ii bate f.strong, sava mai spun poc hestie, delamedic,in GENREAL dcva spun ca e fata, f.rar is sanse sa se inselesi dc inima ii bate peste 150/min e FATA iarasi vreo 90-% asa ca asta e.oricum noi stam bine si avem 3 nume pt fata dar deocamdata doar unule d ebaza-dec Giova trece-am et rog cu caruciorul si cu primul nume EMA, mai vedem cu al doilea cand ne decidem.
m aduc s atermin de mincat ca suntem lesinate..

Denisa
19
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

.Mai fetelor, incerc macar sa va citesc daca nu prea am timp sa va scriu!!, dar abia tin pasul cu voi.
noi suntem bine, incepe sa creasca si burtica, si cred ca incep sa-l simt pe bebe cum misca. E inca mic la 15 sapt dar cand sunt in pat cateodata simt putin.
Copiii astia ai mei ma termina, se scoala cu noaptea in cap, azi au fost amandoi trezi la 6.15 . Daria bea laptele pe la ora aia, iar David isi muta resedinta la mine in pat asa ca daca se intalnesc trezi incepe distractia!!! In timpul zilei mai merge dar seara sunt daramata, nu mai am putere de nimic. Azi i-am executat pe amadoi la 7 erau in pat, mai ales ca David nici nu a dormit de pranz. Dar pana au adormit amandoi am facut sport alergand dintr-o camera in alta. Deobicei daca se intampla sa-i culc pe amandoi odata merge sotul meu la unul din ei dar avea de lucru in curte asa ca am fost singura.
Nu va agitati cu kg, si eu puneam cam 2 de la un control la altul adica din 5 in 5 saptamani. Pana pe la 5-6 luni (nu mai stiu exact) cand mi-a spus ca fetita e cam mica, 500gr, normal dar micuta. Asa ca pana la controlul urmator Daria a pus 700gr si mamica mai 4kg pe langa.
Saptamana trecuta mi-a venit si mie rezultatul de la triplu test, mai bine zis factura de plata dar cum n-am primit nici un telefon de la doctor banuiesc ca e in ordine!! noi abia pe 19 sept mergem la control. Sper sa-mi spuna ce e cu toate ca nu prea cred . La Daria mi-a spus tarziu, nu stiu de ce doar la 18 sapt se vede!!
Cu cumparaturile incerc sa ma abtin, am atatea lucruri de la astealalti doi incat e pacat sa mai dau banii pe altele. Cu toate astea tot am cumparat un costumas de vara pentru Daria si unul pentru bebelina mica, cand o sa fie mai mari. Alta culoare dar la fel!!!
Felicitari pentru care stiti ce e bebele!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Denisaaa felicitarisa va traiasca printesuca sa fie sanatoasa, mancacioasa si desteaptaSpecial am venit in sufragerie ( atipisem )ca sa vad daca ai scris Puteam sa jur ca aveti baietelEu daca avem fetita trebuie sa ma hotarasc intre Luiza si Denisa
Ma bucur ca au iesit toate masuratorile bebelinei super
Mira chiar ca nu are rost sa cumperi hainute noi daca ai dupa doi copiiEu de la ai mei am imbracat 4 bebelusi

19+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica,multumim frumos, ti-am zis ca toti asa prezisesera, dar asta e, o mama poate simte mai bine uneori:) Tucum te mai simti, si eu treb sa merg sa gatesc ceva, nu zic ce sanu iti fc pofta si sa iau morcovi sa ii adaug la galeata d emuraturi care am pus-o aseara
Eu cu lucrurile mai incolo cu cumparatu',sa vedem ce mai primim poaet la baby shower, acuma ma focus sa comand patuztu si dresser-ul.
Vad ca e f. activa, mai imi trage cate una, cred ca ii e si foame, merg sa ii dau un iaurtzel, azi am mincat mai putin.
Va pupic si somni usor!

Denisa
19
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput