Mamici de ianuarie-februarie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Irina, problema mea e ca acele contractii erau dureroase...
Medicul a spus ca nu sunt periculoase contractiile atata timp cat nu sunt dureroase....Contractii HICKS parca se numesc, nu?
Sa stii ca te inteleg cu fumatul.
Si eu mai fumez din cand in cand.
Dr. meu ma stia de fumatoare inraita si, ca atare, mi-a dat voie sa fumez in continuare, dar nu ca inainte..
Cat mai putin posibil!

Toanca si bebe Matei 20+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Fetelor,sunt foarte fericita!Mai devreme,bebelul meu s-a miscat pentru prima data!Sunt atat de emotionata.
Imi facusem griji ca,desi sunt in saptamana 19,nu il simtisem inca.Acum sunt atat de bucuroasa.

http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

felicitari Ayumi pt. primeḷe miscari ale bebeului.
vei vedea ca de acum incolo va misca non stop.
Cel putin al meu, azi, si-a facut de cap.Numai noaptea e mai cuminte, in rest.....asa va fi si dupa ce se va naste?
Cu siguranta imi va face multi perii albi.

Irina pai fumeaza fato, daca ti-e pofta. vezi ca, cu, poftele astea nu e de glumit.

poze
gio si bb Marco 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Salut toate burticile

Am mai scris un mesaj acum cinci minute dar n-am apucat sa il trimit si s-a sters tot ce am scris.
Sa o luam de la capat ...

PaulaLa multi ani pentru ingerasa ta!
Beefelicitari pentru cununie! Casa de piatra!
Dana ma bucur ca esti creativa si ai facut site-ul atat de dragut ... felicitari! La noi poti sa pui la mami si tati Angi si Codrut.
Denisa astept sa povestesti cum a fost la doctor. Noi suntem de aceasi varsta si snut curioasa cat e de mare bebele tau. Eu merg abia pe 12 septembrie la doctora mea.

Noi am sarbatorit duminica 1 an de la nunta. Din pacate seara eu am facut o boacana mare de tot: am vrut sa conduc si eu (am luat carnetul de curand) si am zgariat rau de tot masina. Putea fi si mai rau, dar Dumnezeu ne-a pazit. Am promis ca nu ma mai urc la volan pan a nasc.

pup toate burticile
Angi 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Toanca si eu am fumat in Romania in vacanta ba chiar am intrebat si doctorul acolo si a zis ca e ok atata timp cat nu bat campii . A zis 5 pe zi e ok ca de abia dupa intra nicotina in placenta o explicatie de aia stiintifica ( dupa aia am vazut ca avea pachetul de tigari si el pe birou ca de era altul nefumator cred ca imi punea catuse).
Ayumi sa te tii de acum incolo ai sa il simti mereu . Incepe showul!!!
Gioava as trage eu una da nu am si nici nu am de unde sa iau . Poate vine o prietena azi pe la mine si mai trag si eu una ca nu am mai fumat de numai stiu cand .
Irina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Bee, 500g pe saptamana? Adica 2kg pe luna? Groaznic!!!
De fapt, daca ma gandesc... s-ar putea sa ai dreptate. Doamne, nu pot sa ma obisnuiesc cu ideea! Mai nou ma scol noaptea sa pap, din fericire fructe (bine ca macar noaptea sunt lucida, ca ziua bag numai pateuri si hot-dog!!)
Alina, ai dreptate, o sa intreb doctorul saptamana viitoare daca pot sa fac, poate imi si recomanda unde sa ma duc!Lasand la o parte greutatea, sper sa ma ajute sa nasc mai usor, ia zi, nu vii si tu?

J 17 fix

Mergi la inceput

JG, e logic cat de cat.
Cel putin la mine.
Sunt in luna 5 si 4kg in plus.
Asta inseamna ca mai sunt 4 luni, nu?
La 2kg pe luna =8kg +4kg deja luate=12KG TOTAL!
Ar fi bine sa fie asa!

Irina, din pacate eu nu reusesc intotdeauna sa nu depasesc cele 5 tigari permise.
Dr. mea nu e fumatoare..

Toanca si bebe Matei 20+

Mergi la inceput

Ayumi felicitari pentru primele miscari!!!
De acum incolo o sa-l tot simti pe bebe......va deveni un mic fotbalist.

Toanca si bebe Matei 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ASA AM CITI SI EU PRIN CARTI. 400-500 GR PE SAPT.
SAPT. TRECUTA AM PUS PE MINE 800GR.
ABIA ASTEPT SA VINA VINERI DIM. SA VEDEM CATE AM MAI PUS.DEJA DISPER, CA SI DR. A ZIS SA NU-MI FAC PROBLEME DACA PANA ACUM N-AM PUS NIMIC CA AM TIMP.
CE NU STIE EL, E CA LA ANUL AM NUNTA SI TRE SA FIU FRUMOASA.

CANDA H TOCMAI AZI M-AM UITAT LA POZELE TALE DE LA NUNTA. FRUMOS TOTUL!!! CASA DE PIATRA!!!
PE LA FETELE DIN TIMISOARA CHIAR NU VREI SA TRECI.
NE-AM INTALNIT DE MULTE ORI SI SUNT GAGICI DE GASCA SI SARITOARE.
POATE POSTEZI SI TU UN MESAJ....
NASTEM LA ACEEASI MATERNITATE, POATE VOM FI COLEGE, CINE STIE....
AR TREBUI SA NE INTALNIM SA MAI SCHIMBAM PARERI. CE ZICI?

DENISA PE UNDE UMBLII? PREA NE TI IN SUSPANS!!

poze
gio si bb Marco 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Janina, nu mai plange cu kilogramele! E bine sa iei masuri sa nu sari calul, dar sa mananci totusi bine si mai ales sanatos! Calitatea alimentatiei e mult mai importanta decat cantitatea (nu e nevoie sa mancam chiar pentru 2). Daca afli ceva de gimnastica, zi-mi si mie ca trebuie sa-mi consum energia! Sau vreo piscina caldutza ceva...
Toanca, mie cantarul mi l-a adus sotzul din Germania(de fapt si l-a adus lui!!) si sa shtii ca ajuta! Cand ma sui pe el si vad ca o iau razna, mai renuntz la o inghetzata, la o ciocolata, dar in general spre rushinea mea mananc dulciuri totushi! Si eu am vazut ca fetele tot achizitzioneaza lucruri pentru bebei. Deshi in prima faza era sa trec peste superstitzia mamei: "NU lua nimic ca ne ocupam noi dupa!", acum doar privesc, calculez, o sa fac listutze pentru mama si sotz si sa se descurce ei, cat oi fi eu cu bebelusha in spital! Nu iau nimic.
Fumatoarelor!!Va shi vad pufaind de zor! Eu fumam enorm, ajunsesem si la 2 pachete in ianuarie- februarie! Si acum, nici sa ma prostesc nu pot. Acum vreo 3 sapt am avut o tentativa, dar nu mi-a mai placut! Ciudat e ca eu ma visez fumand cu atata placere!

Bee 22+
si Fetitza

Mergi la inceput