Mamici de ianuarie-februarie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina buna Ai luat bine body-urile, 7 euro au costat impreuna nu? O sa-i vina sigur in prima luna, la pretul asta merita sa cumperi si mai maricele ca sa ai mai tarziuEu ma duc acum pt. mine sa vad ce incaltaminte fara toc ma atrage( sa mearga si la fuste si la pantalon )si poate o bluza de gravi...Te pup ( eu vreau baiat )

19+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Sorry ca am postat mesajul anterior de 2 ori!
Multumesc fetele de urari!
Paula sa-ti traiasca fetitza! Sarbatoritzi?
Maraki, in cele din urma eshti mai bine si deja vrei sa devastezi magazinele?
Dana site-ul e minunat!
Janina, daca crezi ca te-ai ingrashat, ia-ti un cantar si supravegheaza-tzi greutatea. EU una shtiu ca dupa 20 de saptamani ar trebui sa luam cam 500g pe saptamana, dar la fel shtiu ca asta depinde de fiecare! Eu una am pus 5 kg de cand sunt insarcinata, dar am mare noroc cu cantarul, ca la ce-mi vine sa mananc cred ca m-ash face mai ceva ca o balena! Fata mea cere numai inghetzata!.Tone de inghetzata! Si eu insist sa-i dau mere si struguri! Dar si cand scap la inghe......
Denisa!!!!

Bee 22+
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BEE, casa de piatra! Sa fiti fericiti impreuna!
CATA, nu-ti face probleme cu kilogramele ca am vazut in poze ca arati foarte bine. Le-ai pus unde trebuie!
JANINA, daca te simti in stare sa te apuci de sport, eu zic ca ar fi ok si pentru greutatea ta, dar mai ales pentru nastere. Eu zic totusi sa intrebi intai medicul cu durerile tale de burta daca ar fi indicat.
22+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi ani si voua. Azi am primit multe telefoane si bani sa-i iau ce vreau eu sau ce are nevoie. Am fost cu ea la dr. sa vedem cum mai este operatia si speram pe sambata sa-i scoata firele.

Paulacu Paul 21+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Bee, da rapida ai fost mama........
Bebe se pare ca la voi a venit imediat!!!!
Casa de piatra si tot ce iti doresti sa ti se implineasca!

Irina, contractiile se manifesta (cel putin la mine): mi se intareste burta sub buric, dupa care muschii se relaxeaza!
Durerea este ca atunci cand trebuie sa-ti vina "musafirii" (care n-au mai venit la noi de vreo 5 luni)
Cand am ajuns la dr. i-am spus ca eu cred ca am contractii si dr. mi-a confirmat pentru ca la consult taman s-a nimerit sa fie muschii "tepeni".

Bee, te cantaresti zilnic?
Si ajuta?
Eu nu am cantar acasa si sunt in dubii daca sa-mi cumpar sau nu.......

Toanca si bebe Matei 20+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

LA MULTI ANI, Alexandra !

LA MULTI ANI si pentru baietelul Iuliei !

Daniela (16+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Dana si Giova multumesc pt schimbari.Dana din ce in ce mai dragut site-ul cu mamicile.
Alina da ne stim sigur , ai intrat dupa mine la d-na dr. .Chiar te admiram cu prietena mea cand ati venit ce bine arati...
Imi place f mult dr. a avut rabdare sa-mi explice tot ce voiam sa stiu , mi-a raspuns la toate intrebarile calm si in termeni uzuali.
Bee felicitari , Casa de piatra si noroc.
Va pup,

Anca 16+

http://community.webshots.com/user/ancaspiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Paula pt. printesa ta!!!!!!!

Dana m-au uitat si eu pe site.Aceeasi parere: tot mai frumos.Si am vazut ca ai pus si poza noastra la mamici si tatici. Ce frumos!!!
Abia astept sa ne plece sefii sa-l vada si Clau.

I-am luat azi la bebe 2 perechi de sosete (fara elastic9 groase, de la Pompeea, italienesti la 20.000 lei. Nu mi-a venit sa cred.
Si de la Chicco o sticla cu biberon Primi Giorni.Asta a fost 350.000 lei, dar e super si se detaseaza fundul sa fie curatata mai usor.
Sambata primesc marfa la Miniblue si sper sa-i gasesc ceva body-uri dragute, ca de nu, tot din Italia le va lua sora-mea. Acolo sunt si mai ieftine si mai frumoase.

poze
gio si bb Marco 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Va tot aud ca ati cumparat cate ceva pentru bebei...
Eu sincera sa fiu nu am cumparat pana acum absolut nimic!
Mama zicea ca nu e bine sa cumperi inainte lucrusoare!
Nu stiu daca sa tin cont de aceasta superstitie sau nu, dar nici n-as putea sa va dau un motiv pentru care nu am cumparat inca nimic.
Timp mai este....

Toanca si bebe Matei 20+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Maraki da am luat toate 7 la 7 euro deci 1 euro unu cum ar veni si sa stii ca am sa merg sa iau si pt 6 luni ca cine stie cand mai gasesc . Aha deci vrei baiat...hmmmm.
Toanca si mie mi se intareste burta jos insa nu ma doare ci simt mai degraba ca o presiune care apasa insa nu durere. Deci astea or fi contractiile insa deocamdata nu sunt dureroase( nici sa nu fie). Cred ca e normal avand vedere ca am intrat in luna a 6 a sa inceapa sa pregateasca si muschii.
Fetelor daca va spun de ce am pofta azi o sa spuneti ca sunt sarita( putin spus): as fuma o tigara cu ochii nu alta, dar nu am. Ca sa vedeti ce sonata sunt.
Irina 23+

Mergi la inceput