Mamici de ianuarie-februarie 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 2
J G spune:
Acina, felicitari pentru baietel!
Fetelor, stiu ca a fost o discutie acum cateva saptamani despre gimnastica pentru gravide si unde se face, dar nu o mai gasesc deloc! Trebuie neaparat sa ma apuc de ceva ca m-am ingrasat.
J 17fix
toanca spune:
Da, fetelor, azi ma simt mult mai bine!
Slava Domnului ca bebe e ok....
Dana, am vazut ca s-a rezolvat:
JG, da cat te-ai ingrasat de vrei sa faci gimnastica?
Toanca si bebe Matei 20+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
dana_ene spune:
Catalina, multumesc mult pentru aprecirile tale si ale prietenei
.
Din pacate nu pot sa folosesc foarte multe animatii, pentru ca avem nevoie de spatiu pentru pozele bebeilor, si pagina fiind gazduita gratuit avem un spatiu limitat.
Dar ma straduiesc sa fie cel mai frumos !
Iar tu ai grija cu efortul. Incearca sa pasezi treburile grele, fiindca Bianca nu trebuie deranjata.
Alina, uite ce coincidenta. La multi ani si prietenei tale
.
Si la mine va urma tot un control vaginal si nu ma incanta foarte mult ideea, dar trebuie sa o fac si pe-asta, fiindca si colul trebuie verificat.
Probabil ca abia in octombrie voi mai ajunge la ecograf.
Denisa, cand vii cu noutatile ???
Janina, nu te agita prea mult cu gimnastica. Sa nu te sperie faptul ca te ingrasi acum, sigur dupa nastere vei reusi sa dai jos. Pai urmeaza colicii, dintii, maselele, alaptatul noaptea...
Daniela
(16+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Bee spune:
Buna fetele. Hop si eu de la mare! Luna mea de miere a durat 2 zile si tocmai s-a incheiat! Am comis-o sambata la starea civila sector 4! Giova, te-am lasat singura, acum sunt femeie maritata!
.
Felicitari fetelor pentru aniversari! Cand vad catzi ani avetzi la activ alaturi de iubitzii voshtri, ma ia cu ameteala! Noi am sarbatorit 6 luni de cand ne cunoasthem si in curand intru in luna a 6-a! Deci sotzul meu ma cunoashte mai mult gravida!
!
Toanca ma bucur ca eshti bine, dar ai totushi mare grija!
Mirela sper sa ajungi cu bine in Spania, fara sa oboseshti prea tare.
Denisa, fata sau baiat, ne tzii in suspans?
Janina, daca tu gaseshti gimnastica, vin shi eu, ca mie activitatea fizica imi prieshte grozav!
La mare am facut shi o baitza! Apa e minunata, calda si curata, dar imi era frica de valuri, asha ca am facut si baie la piscina! Am inotat foarte fain! E asha de relaxant, incat trebuie sa caut o piscina si in Buc!
Am fost vineri la doctor, control pe masa si a prins-o pe micutza mea foarte jos cu capul pe vezica mea! Asha ca fetele care facetzi pipi des shi putzin, copiii vostri folosesc vezicile pe post de pernutze! Mie mi-a zis doctorul ca atunci cand stau acasa sa stau intinsa pe stanga cu o perna sub fund, sa nu mai apese copilul unde nu trebuie, ca e risc mare de infectzie urinara! Si va spun din experientza ca e mai bine dupa ce am aplicat si metoda asta! Partea proasta e ca acum ma dor umerii de parca ash cara cine shtie ce greutzatzi!
Hai ca m-am tot intins azi! 
Bee
22+
si Fetitza
Bee spune:
Buna fetele. Hop si eu de la mare! Luna mea de miere a durat 2 zile si tocmai s-a incheiat! Am comis-o sambata la starea civila sector 4! Giova, te-am lasat singura, acum sunt femeie maritata!
.
Felicitari fetelor pentru aniversari! Cand vad catzi ani avetzi la activ alaturi de iubitzii voshtri, ma ia cu ameteala! Noi am sarbatorit 6 luni de cand ne cunoasthem si in curand intru in luna a 6-a! Deci sotzul meu ma cunoashte mai mult gravida!
!
Toanca ma bucur ca eshti bine, dar ai totushi mare grija!
Mirela sper sa ajungi cu bine in Spania, fara sa oboseshti prea tare.
Denisa, fata sau baiat, ne tzii in suspans?
Janina, daca tu gaseshti gimnastica, vin shi eu, ca mie activitatea fizica imi prieshte grozav!
La mare am facut shi o baitza! Apa e minunata, calda si curata, dar imi era frica de valuri, asha ca am facut si baie la piscina! Am inotat foarte fain! E asha de relaxant, incat trebuie sa caut o piscina si in Buc!
Am fost vineri la doctor, control pe masa si a prins-o pe micutza mea foarte jos cu capul pe vezica mea! Asha ca fetele care facetzi pipi des shi putzin, copiii vostri folosesc vezicile pe post de pernutze! Mie mi-a zis doctorul ca atunci cand stau acasa sa stau intinsa pe stanga cu o perna sub fund, sa nu mai apese copilul unde nu trebuie, ca e risc mare de infectzie urinara! Si va spun din experientza ca e mai bine dupa ce am aplicat si metoda asta! Partea proasta e ca acum ma dor umerii de parca ash cara cine shtie ce greutzatzi!
Hai ca m-am tot intins azi! 
Bee
22+
si Fetitza
Giova spune:
Bee felicitari, deci de sambata esti o doamna.

Sa stii ca si noi facem cat de curand, dar sa venim din concediu, ca sa nu-mi mai schimb pasaportul. Asa ca urmez si eu..., nu prea vreau sa-mi schimb numele, dar n-am incotro.
Stiu ca pe partea stanga trebuie sa dormim, dar bebele meu nu ma lasa, se misca, cred ca nu are loc.Si pe dreapta cam stramba, dar nu chiar asa. Lui ii place sa dorm pe spate, dar stiu ca nu e recomandat.
Mama mi-a spus sa-mi pun sub burtica o perna, poate asa are loc.
nu se lasa mai prejos.
2006- anul baietilor!!!!!!
poze
gio
si bb Marco 20+
J G spune:
Toanca, nu stiu sa spun in kg cat am luat, abia astept sa ma cantaresc. Dar am pus sunculitza vizibil pe burta, solduri, fund.
Dana, stiu ca o sa slabesc dar nu vreau sa ma ingras foarte tare. In ultima vreme nu mai mananc ponderat, ca inainte, ci numai prostii care ingrasa. Trebuie sa supraveghez ce mananc. De aceea ma gandeam sa fac niste gimnastica, unde mai pui ca nasti mai usor!
Bee, felicitari! Frumoasa povestea ta, ca un roman! Sa fiti fericiti, casa de piatra!!!
J 17 fix
dana_ene spune:
Bee, casa de piatra !!!!!
Daniela
(16+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
irinadum spune:
Bee felcitari pentru casatorie si "casa de piatra". Daca tot veni vorba noi am facut in iulie 5 ani de casatorie si de cand suntem impreuna vreo 9.
Toanca ma bucur ca totul e ok cu tine si cu bebe si poate ne spui si noua ce a zis de contractii cum se manifesta exact sau ti-a zis ca au fost contractii dupa ce ai explicat cum au fost?
Dana ce frumos e site-ul.
Denisa hai o data ca nu mai avem rabdare.
Fetelor azi am luat 7 body pentru bebe la 7 euro. Ieftin, nu? Insa ma luat pentru trei luni si tot mi se par mici mai bine luam pentru 6 luni. Da cred ca trec maine si iau pentru 6 luni ca doar nu strica.
Irina 23+
maraki spune:
Bee felicitari,casa de piatra, sa va iubiti si sa aveti copii sanatosi, frumosi si destepti

Denisa cand vii sa ne confirmi ca este baietel 100%? Te asteptam cu nerabdare sa vii de la eco
Dana astazi cred ca pun si eu poze cu mine si cu Giorgos in album
Paula sa va traiasca fetita
La multi ani 

Sa aiba parte de mult noroc in viata
Dragele mele eu ma simt mai bine astazi
asta inseamna ca ma duc sa colind prin magazine
Norocul meu este ca le am la 2 minute de blocul unde locuiesc
19+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36