Mamici de ianuarie-februarie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Sunt bestiali bebeii in haine "cool", ce imaginatie are baitul tau, Monica .
Si la noi in familie dezbatem de cateva zile subiectul dormitului cu bebe sau nu. Din acelasi motiv ma tem si eu, sa nu imi fie greu sa ma dezobisnuiesc. Camerele sunt alaturate, dar pentru siguranta o sa luam si un monitor, cel putin vom incerca.
Cu prenatalul eu ma gandeam la un moment dat sa il iau mai devreme ca nu ma simteam bine, dar am observat ca de o saptamana nu mai am contractii asa dese si mi-e un pic mai bine. Poate reusesc sa vin cat mai mult; oricum vin doar 6 ore datorita sarcinii cu probleme. Fetelor(cele care nu lucrati la negru), vorbiti cu medicii vostri sa va dea adeverinta sa vi se reduca programul de munca - si banii sunt 100%. Eu o sa incerc sa trag cat mai mult sa tin cele 126 de zile dupa ce vine bebitza.

Ralu 21+
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/my_photos

Varsta bebelina: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20060108/dt/8/k/c159/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Fetelor care dintre voi a notat reteta Ioanei de paste cu pui ? Nu reusesc sa o gasesc si trebuie sa o fac inseara asta ca am pitici pe creier la ora asta. Are cineva idee pe unde e? Eu am tot cautat dar nu gasesc nimic.
Irina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Va pup pe toate !
Revin pe 8 septembrie !

Daniela (16+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

maraki ne luam de mana.
Si eu de luni stau pe NOSPA; azi am laut deja 2 si cred ca o sa mai iau una diseara (avand in vedere ca am voie 3 pe zi).
Si mie cand mi-e lumea mai draga mi se intareste burta si uneori doare...
Cand i-am spus sefului ca luni am fost la spital ca nu prea mi-a fost bine, mi-a spus ca sa incerc sa-mi reduc timpul de munca, lucru pe care o sa-l si fac cat de curand.
Nu o sa mai stau pana la 6 seara la servici, ci o sa incerc sa stau pana pe la 2-3.....avand in vedere ca incep programul la 9 dimineata.
Am un sef f. cumsecade si nu am nevoie de adeverinta de la medic pentru reducerea timpului de munca......

Toanca si bebe Matei 20+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Dana, concediu placut!
O sa ne fie dor de tine!

Toanca si bebe Matei 20+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Buna fetele! Ce mult ati scris !

Dana, multumesc de urari ptr Alex si tie LA MULTI ANI ptr Oana , sa va bucurati de ea si sa fie sanatoasa!

Eu am fost in concediu la mare saptamana trecuta, la Eforie Nord, totul a fost ok, cazare, vreme super, valuri , mare calda, a fost nemaipomenit. Acuma luni seara, am trecut pe la soacra mea la tara si l-am lasat pe Alex acolo. Am avut un scaun unde am observat, absolut din intamplare, un viermisor cam de 5, 6 cm lungime, ascutit la capete , foarte subtire si albicios la culoare. Am inghetat in momentul respectiv, nu mi-a dat prin cap sa-l opresc (am citit dupa aceea ca ar fi trebuit pus in spirt si dus la analiza ), am incercat sa scap cat mai repede de el.
Nu va pot spune ce m-am perpelit in noaptea respectiva, imi faceam scenarii, ma tot gandeam ce influenta ar putea avea asupra sarcinii.
Dimineata am incercat sa dau de doctorul cu care eram hotarata sa nasc, sa-l intreb ce pot sa fac, ce sa iau , daca am voie sa iau ceva ptr ca stiam ca mai toate medicamentele ptr viermi intestinali sunt toxice ptr sarcina si in per alaptarii. Ei, n-am dat de el decat pe la 2 dupa -amiaza si atunci imi spune ca nu stie ce sa-mi spuna (intre timp eu am dus de dimineata o proba ptr coproparazitologic , dar voi avea rezultatul abia peste 2 saptamani), ca sa asteptam rezultatul de peste 2 saptamani si vorbim atunci, pur si simplu m-a lasat tablou! Mi-a zis ca trebuie sa se uite in carte , ca pe moment nu stie ce raspuns sa-mi dea, dar nu mi-a zis sa-l sun a doua zi sa ma lamureasca cumva! Pur si simplu vorbim peste 2 saptamani! Zic: eu stiu ca , daca e vorba de viermi , astia se inmultesc cumva, zice: nu prea avem ce face pana atunci , trebuie sa vedem rezultatul si despre ce e vorba!
Pe moment m-a dezamagit profund ptr ca eu nu-mi pot imagina un medic ginecolog care are grija de atatea gravide sa nu mai fi intalnit aceasta problema!
M-am programat si la medicul din Ploiesti unde merg de obicei, dar acum cred ca am sa anulez programarea!
Spre seara am vorbit cu o doamana care a terminat de curand farmacia si mi-a explicat (lucru care ar fi trebuit sa-l faca doctorul, dupa mine) ca majoritatea populatiei are acest vierme in intestine, ca traiesti foarte bine cu el fara sa ai habar , ca este foarte bine ca l-am eliminat si daca voi dori sa fac totusi un tratament pot sa-l fac dupa ce termin cu alaptatul, dar si atunci sa ma mai gandesc.
Cam asta a fost....acum m-am mai linistit, am linistea ca bebe nu poate fi afectat...si astept rezultatul la copro sa vad daca mai e ceva sau nu!
Scuze ca am scris atata, dar am vrut sa stiti si voi in cazul in care va intalniti cu o astfel de situatie!

pupici

iulia 17+

http://community.webshots.com/user/iuliiuli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Tot eu sunt! De data asta cu lucruri mai placute!

Eu as vrea sa lucrez daca voi putea cat mai mult posibil, nu-mi convine sa ma plateasca 85%!
Iar astazi colegele mele mi-au facut o chestie sa afle ce anume voi avea (cica e verificata si foarte adevarata): eram la masa si fara sa stiu mi-au pus in par cateva firisoare de sare. Dupa asta au asteptat sa vada unde imi voi duce mana mai intai : la nas (se zice ca vei face baiat) sau la gura (se zice ca vei avea fata).
Eu am dus-o la nas...adica bebe ar fi baiat...asta e neoficial...o sa vad abia la sf lui sept cand voi face eco morfo daca e adev sau nu
Dar tare m-a facut curioasa si drept sa spun m-a intristat putin ptr ca imi doream o fetita!

gata , plec spre casa v-am scris o gramada!

pupici

iulia 17+

http://community.webshots.com/user/iuliiuli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

DANA, la multi ani pentru fetita! Sa fie sanatoasa! Concediu placut! Sa va distrati si s-o sarbatoriti frumos pe Oana!
Chestia cu intaritul burtii e din ce in ce mai frecventa la mine. Astazi cum ma ridicam in picioare, cum se intarea. Dar nu ma doare deloc. Si am observat ca mi se mai intareste si daca imi vine sa fac pipi, cand e vezica plina probabil.
Si mie mi se pare greu cu baita bebelusului. Cred ca-ti trebuie ceva indemanare si experienta. Vad ca lui Gabi nu-i e teama, asa ca o sa-l las pe el daca nu o sa ma simt eu sigura pe mine.
IULIIULI, si mie mi-a pus matusa mea sare in cap pe la inceputul sarcinii si tot la nas am dus mana, deci baiat, si asa a fost. Eu cred ca a fost doar o coincidenta, nu prea cred in chestiile astea, dar cine stie? Sper sa-ti iasa ok examenul copro. Stai linistita, orice ar fi cred ca se trateaza cumva.
21+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza fetelro,
Multumim pt urari, iara am intrat tarliu ca am avut cateva urgentze la birou, dar o sa recuperez ce ati scris voi..Tati e si el fericit, doar ca a zis ca era mai bine primul boy, dar stim ca o va rasfata si iubi la fel de mult.
Emma e f. zglobie si jucausa de ieri, aprca stie ca are 19 sapt si vreo 2-3 zile , asa zicea la eco, vad ca face tumbe ca si ieri, pozele le-ati vazut, mi-a parut rau c anu a prins-o in cea care imi facea cu mina, a fost tare dulce

Eu aseara am icneput tratamentul cu prosopul pt sani, de saptamian viitoare trec la cel cu manusa, si mai mutl de 5 min, ca asa va fi ok.

EU prenatal aici teoretic nu pot sa imi iau decat cu 7 sapt inainte, dar nu o fac decat dc nu ma simt bine sau is f. grea, o sa imi iau probabil din 10 sau 15 dec vreo 2 -3 sapt de medical cred, oricum avem intre Craciun si anul nou de obicei o saptamina libera, si apoi eventual din 15 sau 18 ian imi iau maternity leave, de 1 an, eu sper sa stea fetitzele la noi in burtici macar 37 de saptamini, adica sa vina dupa Anul Nou, e mai bine..
Merg sa va mai citesc si revin!
Bafta Florinini maien la eco si bafta lui My Baby la control!

Denisa
19+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Dana-concediu placut si Sa va traiasca Oana si sa fie sanatoasa si baftoasa!
Giova- faine lucrurile lui Marco si noi avem ceva lucruri si jucarii dar fac poze in octombrie cand ma apuc sa ii fac dulapiorul printzesei nu, si apoi o sa mai fac cu mobila, vreau pian al sf. lunii sa comand patutzul si comoda neaparat, chestiile de decor si maruntisuri mai incolo.
Monica esti mai bine azi, cand mergi la eco morfologica, saptamina viitoare?

Denisa
19+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput