Mamici de ianuarie-februarie 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 13
toanca spune:
Iuliiuli, sanatate multa si ai grija de tine......
Fetelor plec si eu spre casa.
Ne auzim maine.
Sa aveti o seara placuta
Toanca si bebe Matei 20+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
irinadum spune:
Fetelor eu cand am nasit a trebuit sa facem baie apoi la copil insa cum eu nu aveam voie sa ridic nimic nici nu am apucat sa ma intorc ca al meu a luat copilul si zup cu el in albioara . Si dai si a spalat fata si fata era numai un zambet si ce ii mai placea. Si nu mi s-a parut greu poate unde si aia mica avea 3 luni si.
Stiu ca nu e la fel cu copii nostri da de... ma incurajez singura.
Irina 23+
maraki spune:
Dana concediu placut
La Multi Ani pt. Oana

sa va traiasca, mult noroc in viata,sanatate si multe impliniri
Denisa la eco morfo ma duc sapt. viitoare pe 6
Abea astept sa ajung insa am niste emotii....Tu cum simti ca misca Ema? Simti lovituri slabe sau ca si cum te impunge ceva pe dinauntru?Prietena mea e la a treia sarcina si a spus ca a simtit cu adevarat ca misca pe la 22-23 sapt.Eu simt mai mult impunsaturi pe dinauntru si de doua zile am simtit junghiuri in coaste( pe stanga si pe dreapta )Acum o sapt. am simtit si eu doua falfaieli in dreapta sub coaste, eu stiu ca asa se simte prima oara concret insa oare era bebe atat de sus?
Irina e bine ca se va descurca taticul cu Mario la baita
Totusi la 3 luni bebelusul isi tine bine capul
O sa va descurcati, stai linistita
Florinini bafta maine la eco
Sa ne tii la curent
Teolinda ce mai faci? Cum te mai simti?
Iuliiuli bine ai revenit din concediu
Pana ai rezultatul de la coprocultura nu te stresa, o sa vezi ca totul se termina cu bine
Fetelor eu trebuie sa ma interesez care saltea pt. patut este cea mai buna.Stie cineva din ce trebuie sa fie?
19+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Monica, o simt pe Emma sub buric, bine, ieri avea capul in pelvis si pulsatii le greu, ieri o simteam f. mult cand puneam mina, acuam iti scriu si o simt clar, par aproape lovituri, o sa intreb diseara pe tati dc el simte, si dc nu inseamna ca is lovituri mai slabe dar eu care nu prea am simtit-o before decat de 3 ori si f. scurt, acuma mi se pare ca se joaca bine pe acolo.
revin in 45 min, ies sa ma uit la un magazin de mobila, pupicei!
Denisa
19+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
utocatalina spune:
Maraki deci sapt. viitoare amindoua avem eco morfologica!
Eu am emotii, ca de obicei! Se pare ca tu mergi marti, inaintea mea, deci o sa vi prima cu vesti bune
...Fetelor v-am zis de faza cu sutienele, ca trebuie sa-mi iau....azi mi-am luat 1 si fiti atente faza...de la numarul 1, cit aveam inainte de sarcina...am ajuns la 3!
Asta da crestere!
Sa vedem pina la sfirsit ce va mai fi!
Poate te ajung din urma Janina!
Eu am inteles ca in Complexul Europa, tot necesarul pentru bebe este cu 30%-50% mai ieftin decit in magazine...asa ca o sa-i urmez sfatul prietenei gravidute si am sa alerg acolo la sfirsitul lui sept., dupa Baby Expo sa cumpar cite ceva...sper sa gasesc tot ce trebuie IEFTIN SI BUN!
Daniela te asteptam sa te reintorci cu bine!Apropo de miscarile bebelinei...azi am vazut-o pe Bianca cum misca...cind a dat din picioare am vazut cum tremura carnita pe burtica in locul cu pricina
...este adevarat ca lovitura aia de picior a fost mai serioasa decit cele mai usoare de pina acum...Azi mi-am luat iar revistele despre gravidute si sunt o gramada de articole intersante...inclusiv citeva exercitii de gravida...usoare, dar foarte bune pentru travaliu pe care vreau sa le fac de maine!![]()
Cafeluta draguta
Bianca
19+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
utocatalina spune:
Fetelor la pozele de la "munte 2005"..ultima am pus-o acum si este cu o pizza de la Sighisoara...pentru cele care nu au pofta de mincare merita sa va uitati!![]()
Cafeluta draguta
Bianca
19+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Denisam spune:
Am uitat si eu sa va spun ca exista o listutza la mamici de noi-dec, pe prima pagina cu exercitzii necesare din sapt 20 ca sa ne fie mai usor.
Le-am facut si eu de 2 ori siunt f. usoare si nu dureaza decat amxim 20 de min, oricum se mai recomanda si innot si mersul pe jos sau ep bicicleta-30 min.
Noi de pe 26 sept mergem 7 sapt la rand , odata pe saptamina 2 ore la cursuri prenatale, le-am gasit gratuite aici si mi-au spus c a trebuei neaparat in cuplu si la sfarsit au o lectie-Father class si te invata cam tot, eu zic ca merita scutitzi niste bani.
AM vazut azi ceva de vis pt camera lui bebe- mai ales pt Monica si Irina, am gasit patutz care se face pat dublu cand bebe creste din lemn solid cu comoda cu 4 sertare unde in top se pune salteaua de schimbat bebele, si cu saltea super meseriasa sicu tot setul de pat inclusiv pernutze pt mai tarziu la 1000 cad, care insemna vreo 600 euro, maxim, cu toat efluctuatiiel cursului valutar.
Sper sa zica ok si tati si sa dam drumul la comanda, dureaza, maxim 5 saptamini.Cam astea mai avem noi d eluat dintre chestiile mari, maruntisurile le luam imediat.
Pupicei-fugim ca mai avem ceva de terminat aici la job!
Denisa
19+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Catalina eu sant curioasa daca voi doi ati mancat pizza intreaga
Mi-am adus aminte ce a scris Florinini...ce surpriza placuta a avut cand a vazut pozele din locurile ei natale
Stii cat de mult conteaza asta pt. cineva care este plecat din tara?Eu am pus o fata din Dr. Taberii de aici dupa forum si a facut poze la blocul meu![]()
![]()
Denisa ai fost sa te uiti la mobila pt. bebei?![]()
Ma uit la un film super "King`s Ransom"
dupa care schlafen![]()
Noapte buna fetele
19+
Monica
maraki spune:
Denisa e super marfa patutul
Merita banii ca il are pana mai tarziu! Ma duc la somn insa am observat ceva care nu prea imi convine: picioarele mele sant butuci jos!!! Si am stat numai in casa toata ziua
Foarte devreme am inceput , nu stiu cat este de normal ca inca nu am 5 luni pline!!!
Servici usor in continuare Denisa
19+
Monica