Mamici de ianuarie-februarie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Maraki, asa copil mare ai?
Sa-ti traiasca!
Tu ai reusit sa te lasi de fumat pentru ca ti-a fost rau....dar mie nu mi-a fost absolut deloc rau de la tigari.
As fi vrut eu sa-mi fie rau de la tigari.
Si vorba ta, daca nu le-am lasat pana acum, putin probabil sa le lasam de acum incolo

Toanca si bebe Matei 20+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Uau da ce ati mai scris astazi . Ati fost harnicutze tare.
Si eu ca si voi am acelasi simptome nas infundat , respiratie mai grea , obosesc mai repede... Ce o urma om vedea.
Anca bine ai venit si te asteptam sa scri des.
Giova sunt frumoase hainutele lui Marco ba chiar m-am uitat si eu azi un pic prin magazine sa vad ce preturi mai sunt insa de la 20 de euro in sus o salopeta. Trebuie sa fac o lista cu ce imi trebuie ca altfel nu facem fatza.
Rarirali un tardiv la multi ani pentru anul de casnicie si unul mai nou pentru sotul tau.
Dana si eu as vrea ca bebele sa il las singur in camera de la inceput insa imi e frica ca daca cumva nu il aud noaptea cand plange( cu toate ca sunt alaturate camerele). Eu poate sunt mai paranoica da am inceput sa ma gandesc deja la asta.
Fetelor ce bine de voi ca macar acolo mai aveti pe cineca alaturi sa va dea un sfat sa va ajute da noi aici cum facem? Mai ales ca nu prea stim multe. Ce e ciudat e ca parca incep sa ma panichez ca poate nu o sa ma descurc ,ca o sa clachez, cine stie.Hai ca iar m-am intins .
Pup si restul fetelor
Irina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Denisa, sa-tzi traiasca fetitza! Ce bine se vedea din profil!
Toanca, eu de tzigari m-am lasat mai intai voluntar cand am aflat ca sunt insarcinata, am reushit imediat sa ajung la o tzigara pe zi. Apoi in 2 saptamani au venit greturile si ce iubeam eu mai mult: tzigarile shi cafeaua au devenit principalele surse de . Nici nu puteam sa simt miros de tzigara. Gretzurile au trecut, dar tzigari si cafea tot nu pot sa suport!
Catalina, 1 Nov? Eu cred ca sunt in aceeasi situatzie cu Ioana. Sunt in concediu de odihna din care mai am 3 saptamani (in afara de asta), deci ar trebui sa mai lucrez 2-3 saptamani pana in prenatal! Doctorul si sotzul nici nu vor sa auda de lucrat, pentru ca se pare ca ar fi ceva probleme, iar la mine la munca se sta doar in picioare, pericol de cadere veshnic, apa la picioare, deci e rau de tot!
eu shtiam ca prenatalul se plateshte la fel cu concediul medical, 85%, nu? In cazul asta eu sunt avantajata, fiindca stau acasa si nu mai dau banii pe benzina cand fac naveta!

Bee22+
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Toanca merciAm fost harnicutza de mica
Irina stai linistita ca o sa ai de unde sa inveti ce trebuie sa faci cu bebeul.Trebuie doar sa intri pe site si afli totMai greu o sa iti fie la prima baita in cazul in care nu aveti pe nimeni care sa va invete cum se face.

19+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Maraki, chiar ca ai fost harnicuta.
Bravo tie!
Ce parere ai baiatul cel mare de viitorul lui fratior?
E greu de facut baita la bebici?
Nu am facut pana acum, dar banuiesc ca o sa ma obisnuiesc repede: CA ORICUM N-AM INCOTRO!!!!

Toanca si bebe Matei 20+

Mergi la inceput

Toanca la inceput ti se pare greu dar te obisnuiesti sa-i faci baitaTrebuie sa stii cum sa il tii,cata apa se pune in cadita, cum se potriveste temperatura,sa inveti cum sa-i faci masaj
Robert isi doreste un fratior, spune ca o sa il imbrace cum vrea elVrea sa-i cumpere hainute de raper ca stie un magazin unde se gasesc si pt. copii de la 2 ani in sus.De cate ori ma duc la eco ma intreaba daca e sigur baiat

19+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Janina era vorba de cererea pentru compensarea pana la 100% a salariului pe perioada concediului prenatal....la institutiile publice aceasta compensare de pina la 100% nu se aplica...Deci si tu Bee intri repede din concediu de odihna in cel de prenatal...bravo si tie...eu deja numar zilele pina atunci...daca ar fi fost dupa mine, si eu mi-as fi luat la jumatatea lui august pina la jumatate lui sept. concediu de odihna, ca sa fiu mai aproape de prenatal, dar din pacate nu s-a putut...acum ma bucur ca am avut un concediu minunat si nu au fost probleme si oi vedea cum oi trece si peste astea 2 luni...slava cerului ca nu mai este asa cald!

Cafeluta draguta
Bianca19+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Doamne mai fetelor cat ati mai scris!!!
Nu aveti de lucru?
Sa va iau pe rand:

Monica chestiile alea albastre sunt ciorapei si inauntru era ceva de plastic, sub forma de picioruse.
il trec si pe Robert pe lista cu sarbatoritii lunii septembrie.

Dana pt. Oana!!!!
Sa fie cuminte si ascultatoare!!!
Concediu placut!!! Parca de maine esti in concediu. ne auzim pe 8 sept. Sa te relaxezi si sa nu te obosesti prea tare.

Si Marco al nostru va dormi cu noi in camera, cel putin pana la anul in iulie/august cand vom intra in noul ap. Si atunci va avea camera lui, care este chiar langa dormitorul nostru. Si sigur ii voi lua Baby walki-talki.
Sper din suflet sa nu ma obisnuiesc cu el in camera si pe urma sa nu-l mai pot lasa singur.

poze
gio si bb Marco 20+

Mergi la inceput

Cred ca o sa arate super un bebic imbracat in haine de raper.....
Se pare ca sunt printre putinele care isi doresc sa mearga la munca cat mai mult
Da stiti cum se spune:"socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ".
Degeaba vreau eu, totul e sa si pot

Toanca si bebe Matei 20+

Mergi la inceput

Si eu vreau sa lucrez pana in decembrie pe la mijloc.Asta numai daca o sa pot...de vreo 4 zile stau cu no-spa pt ca mi se intareste burta si uneori mai si doare.Nu stiu ce poate fi insa deocamdata nu pot sa stau acasa, trebuie sa lucrezPoate din cauza ca nu am mai stat in pat pe timpul zilei( ca sa nu ma simt rau )

19+

Monica

Mergi la inceput