Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005(39)
Raspunsuri - Pagina 4
tania-z spune:
chiar Lavi02, ti-am cam dus dorul ieri...
Corap nu pot sa cred ca stai de atata vreme fara lift!!!! Si ti-am vazut si burtica la intalnire, pai eu cu 1/2 din cat ai tu abia urc 4 etaje - nici nu vreau sa ma gandesc ce efort faci! Nu e nici o posibilitate sa-i zoresti, ca vad ca tara arda si baba vopseste liftul...?
Camelia succes la dr.!
Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 24+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
lavi02 spune:
Of, mai Tania, ma provoci sa scriu.
Ieri noapte n-am prea putut dormi asa ca de dimineata eram varza si m-am decis sa stau acasa. Ceea ce a fost o hotarare buna, am iesit in oras, am facut contractul cu RDS-ul pentru legatura la internet acasa , din pacate ni-l pun abia peste o luna. Dupa care mi-am mai revenit cu moralul, a fost o zi in general buna.
Aseara am stat pe net o gramada sa va citesc si sa va raspund si la sfarsit am pierdut mesajul. Va povesteam mai multe despre mine... acuma sarim peste asta.
Acum am venit la scoala si m-a apucat iar deprimarea si tensiunea cu chestia aia trista.
Lavi02
cristinamh spune:
lavi02, la noi a durat 2 sapt cu rds-u... desi au zit tot la fel, o luna. de obicei se misca repede...
Cristina 26+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
lavi02 spune:
Pentru mamici carora le e frica de nastere, ati citit povestea nasterii lui oLo?
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=512
Daca aveti putin timp, merita! Eu am citit-o mai de mult si acum mi-am adus aminte de ea si vreau sa o recitesc.
Mirela Anca iti tin pumnii si tie la
Lavi02
alexandrina spune:
Nu stiam povestea, dar mi-a placut mult. Vrei sa iei exemplu de la olo?
Am retinut ca daca vreau sa nasc acasa, cand incepe travaliul sa ma ocup de orice altceva decat de mine Ma mai gandesc.
Eu am de doua zile un complex de dureri ciudate pe care nici nu stiu sa le descriu, in zona oaselor si ligamentelor din zona inghinala, dar banuiesc ca-s normale si se intinde ceva pe-acolo.
Multumesc pentru urarile de onomastica.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
maria_alexia spune:
Buna, burtici !
Si pe mine tocmai ma apucase ingrijorarea cu nasterea.
Nu mi-a trecut de la povestea lui oLo, caci acolo e deja a doua nastere, care e intotdeauna mai rapida si mai usoara, deci nu se aplica la mine...
Citisem povestea Cristinei (cristinamh), inca ma mai gandesc la ea. E foarte bine descrisa in cele mai mici detalii, dar atentie ca nu e pentru cele slabe de inger! E bine totusi de stiut, pana atunci avem timp sa ne mai obisnuim cu idea... In concluzie, multumiri Cristina pentru poveste
Varsta bb
dienutagraviduta spune:
mda, tot ce se poate ...
io una n-am fost prea impresionata, sa pateasca asa ceva mai ales la a doua nastere... ce chestie, i se pare mult sa stea de la 7 dimineata la spital si sa nasca la 10 seara ...
eu tot mizez pe cezariana programata...
lavi02, nu mai tot citi despre nastere, si mai bine scrie episodul doi cu hainutele de bebe; si daca ai timp, baga si un bonus pentru luna ianuarie-februarie la bebe de 2 luni, cu ce il imbracam cand il scoatem afara ?!?
dienuta graviduta si bebelushul luca
dienutagraviduta spune:
maria, da-mi si mie un link pe povestea lui cristina mh, te rog, ca vreau si eu s-o citesc...
dienuta graviduta si bebelushul luca
maria_alexia spune:
Cristina, sper ca-mi permiti , am copiat adresa de pe thread-ul de bebelusi/copilasi ... : www.nazdravani.home.ro/povesti.htm#AndreiRazvan" target="_blank"> povestea Cristinei
Tot acolo sunt si multe alte povesti ale mamicilor din aug-sept. 2003, care cu cezariana, care normal etc.
lavi02 spune:
Dienuta, eu citesc despre nastere ca sa nu ma gandesc la altele mai grave care imi stau pe creier zilele astea.... nu de frica de nastere!
Ce voiam eu sa va transmit cu povestea aia e ca nasterea e o chestie foarte naturala si fireasca. Plus ca mie mi s-a parut foarte vesela si draguta povestea.
Tu personal faci cezariana programata, dar nu toata lumea...
Poate tocmai, e bine sa ne ocupam cu altceva in timpul travaliului, ne distrage atentia de la contractii.
Promit episodul 2 despre hainute. Ok?