Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Naty, ne gandim la voi!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Naty suntem si noi cu gandul la voi, va tinem pumnii!Pupici de la noi!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze de la Colibita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Naty tinem pumnii (si pumnisorii) stransi sa fie bine! Bafta!!
Mai fetelor bag de seama ca noi suntem inca lideri absoluti la dinti: Andrei are toti caninii si acum ii iese si o maseluta.Nu pot sa zic ca-s incantata de viteza cu care-i ies dintii pentru ca mi-e teama ca nu-i avea foarte rezistenti (se zica ca daca ies devreme se strica mai repede...).
Pufy si Andreiul meu ma calareste la greu dar el macar are o scuza: ca nu ma vede o buna bucata de timp.Daca nu m-ar rupe de spate nu as avea nimic impotriva.
Mai fetelor ai vostri se asaza pe jos prin parc? Ca fi-miu merge el ce merge si daca vede ceva interesant se asaza tacticos in fund si se apuca de treaba.Ieri a vazut multe jucarii (masinute, greblute, lopatele) la un baietel care se juca in nisip s-a dus glont la el, s-a asezat langa si s-a apucat de joaca chiuind de placere.Nu s-a dat dus din nisip (mai mult praf) toata dupa-amiaza; s-a mutat mai tarziu langa o fetita care avea jucarii mai tentante.(Nu credeti ca eu nu car precum magarul tot felul de jucarii; dar ale altora sunt intotdeauna mai cu mot!) Asaaa si cum se juca el frumos cand si cand ii venea pohta de nisip si incerca sa-si vare in gura cate un pumn intreg.Am stat cu ochii lipiti de el dar tot l-am scapat de vreo doua ori si parea sa savureze nisipul printre dinti.Bine macar ca nu a bagat in gura vreo piatra...Ai vostri fac asa?
Pun si eu poze de la mare.
Va pup!
http://community.webshots.com/user/crivaid

Cristiana si Andrei (29 Sept04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

eliana ti-am trimis un Pm.

Cristina si bebe Alexia Maria Uimirea (02.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Naty tinem pumnii sa fie ok la ecografie! Cum poti sa te si gandesti ca ar fi ceva in neregula cu Ioana?Stai linistita!E bine frumoasa ta!

Cristia si bazucu adora sa se joace in nisip....si ce-i mai place sa-l guste....el baga si pietre in gura asa ca tot timpul sunt pe faza!
Si in cap isi mai arunca...dar asta e!
Numai prostii face!!!!Non-stop....ca deja le-am pierdut sirul....

Azi toata ziua mi-a pandit cerceii si cand ma prindea la indemana, hat cu mana in ei! Asa ca i-am dat jos....Sa nu va mai zic cum ma musca....

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Cristia, si bebelina mea face cam la fel, cu deosebirea ca in parcul in care mergem noi sunt pietricele mici nu nisip. Pana acum nu a papat pietricele dar cred ca nici mult nu mai are.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

multumesc fetelor!
nina sa te auda Dumnezeu! Parca venit de la tine e incurajator !

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

pufy incerc sa nu ma gandesc la rele, dar e inevitabil sa-ti faci griji! Sti cum e ...mamici!
Doamne, de abia astept sa scap de ziua asta!

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Ioana, zici ca musca Alesio? Vai...sa-l vezi si pe al meu ce musca!De unde apuca!Si mai nou ne si loveste... asta chiar nu stiu de ce o face...cred ca ii place reactia noastra...tati il mai atinge si el in joaca, si-i spune ca nu-i voie...apoi el de aici intelege ca o fi vreu joc...da el, da tati...haha...
Oh...cu nisipul si statul pe jos prin parc...si noi suntem tot asa, si in parc, si acasa...numai ce se pune jos sa mai culeaga cate ceva... aici tot noroc cu tati ca la invatat sa nu bage in guritza, si aproape a inteles pustiul...eu insa am fost mai jmechera, l-am invatat ca tot ce ia cu mana sa de-a la mami...si uite asa stau eu nu mana intinsa si Stefan imi aduna tot felul de mizerii si mi le pune in palma

Nu mai stiu daca v-am spus ca am facut si vaccinul, si la control Stefan are 10kg300g si e ok cu toate cele.Peste o luna facem si vaccinul in manutza, cel de rubeola, rujeola.

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze de la Colibita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Naty tinem pumnii stransi pt maine si sigur va fi bine!

Cristia am vazut si pozicile de la mare...ce se joaca el in nisip si se plimba cu telegondola...

Sa ma bucur cat mai pot ca Alexia inca nu musca...cine stie cand o apuca foamea de o mana, picior sau ce se mai nimereste.
In schimb mergem destul de bine in picioare singurele dar tot nu stim sa cadem in fund. Afara hamul e sfant dar in casa e mai bine ca merge mai usor desculta.
Acum sta pe langa mine ca un catelus si da tarcoale la calculator sa-l inchida. Am incercat sa-i dau ou cu branza si iaurt si nu a vrut mai mult de 5 lingurite. O mai las sa uite si ma duc sa-i dau sa pape legume cu paste poate poate o vrea donsoara sa pape ceva...altfel mergem la copii cu bruta goala.
Oricum ea e plina de energie si fara sa pape iar casa mea arata cu susu'n'jos de zici ca am o gradinita intreaga acasa. Biscuiti, pufuleti si alte alea gasesti pe unde nici nu gandesti (pe sub canapea, fotolii, dulapuri, pe unde nimereste ca apoi se pune pe burta si se uita dupa ele sa vada daca sunt ascunse bine). Hainele ei si le imprastie peste tot si ii place la nebunie sa mi le scoata din masina de spalat si sa le bage la loc (uneori si cu "imbunatatiri", adica cu sandalele ei, cu cate o lingura, un telefon...ce mai gaseste prin casa).

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 1 AN
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput