Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (76)
Raspunsuri - Pagina 10
sofiabebe spune:
Danyce soacra ta e din intamplare de natie... nederlandiana (scuze, nu te supara)? Ca atunci e explicabil. Si sa stii ca asa e normal: e copilul tau si stii mai bine! Nu fii complexata, ca si noi facem parte din clubul agitatilor, al meu se arunca in cap din cadita!:)
Nature asa te vreau! Cine le-a cerut parerea? Asa am raspuns si eu de cevash ori. Eu mai iau haine din piata, sa stiti ca sunt aceleasi cu cele din magazinele mai "normale" ca pret; si nu difera mult calitativ cu cele "de firma", asa ca... de ce nu? Poate nu vi se pare o alegere potrivita, dar eu am facut-o, pentru cateva mii sau zeci de mii in plus. Sau iti mai sugerez altceva: baga o aluzie in discutiile cu bunica, nasa, matusa etc. Poate se prinde ceva! :))))) Si mult succes cu jobul! Doamne ajuta!
Doamne ajuta si pentru voi, Naty, si eu cred ca e doar un control pentru linistea voastra, fii cu gandul la Dumnezeu si curaj!
Si al meu imi da sa pap, dar cand nu vrea, nu deschide si gata! Iar daca deschide si se stramba, iar apoi nu-i mai desfaci falcile nici cu , e clar, nu i-a placut.
Filip e campion la muscat! Ne face semne, vanatai, ne face sa urlam - musca daca e obosit sau vrea tzatza.
bebe si puii:
Trageti cu ochiu'
Poze de la Ploiesti (august)
Acasa, inainte de mare
Ziua lu' Sofia
La mare la Neptun
elyanne spune:
Nino oricum eu am pierdut siru'... asa ca era posibil sa nu fi priceput eu... la cat de obosita sunt...
Intr-adevar, cupilu meu e in Mami... Mi-am vazut si io gaza in revista, azi dim.
georgiana.david spune:
Am intrat sa va spun ca azi am verificat mesajele voastre de zeci de ori, e drept ca sunt probleme mult mai importante cum este cea a Ralucai de exemplu,( Naty sper sa fie OK cu bebelina) decat un "La Multi Ani" dar va spun sincer, poate suna copilaresc, am fost putin dezamagita cand am vazut ca Dami nu a primit nici macar o urare iar pentru alti bebei se umple jumatete de capitol. Oricum el este al meu (al nostru) si ii este suficienta dragostea noastra (care nu are masura) si urarile venite din partea familiei.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
georgiana.david spune:
Am intrat sa va spun ca azi am verificat mesajele voastre de zeci de ori, e drept ca sunt probleme mult mai importante cum este cea a Ralucai de exemplu,( Naty sper sa fie OK cu bebelina) decat un "La Multi Ani" dar va spun sincer, poate suna copilaresc, am fost putin dezamagita cand am vazut ca Dami nu a primit nici macar o urare iar pentru alti bebei se umple jumatete de capitol. Oricum el este al meu (al nostru) si ii este suficienta dragostea noastra (care nu are masura) si urarile venite din partea familiei.
georgiana.david spune:
Scuze, nu am vrut sa-l trimit de 2 ori
georgiana.david spune:
nu Nina, nu sunt copil si cred ca sti foarte bine la ce ma refer dar prefer sa inchei discutia pe aceasta tema aici. Sa zicem ca mi-am spus oful si atat
ana_a spune:
Georgiana...chiar m-am speriat...eu de dimineatza m-am uitat repede ca nu cumva sa scap vreun pui care face un anisor...si am vazut ca numai maine sunt sarbatoriti...uf...doar nu te-ai suparat ca un copil!Damian face 1 an in octombrie!Atunci cu sigurantza vom sari pe tine cu urarile!!!!!! Multi pupici de la noi si fi sigura ca toate am cam uitat de lunisoarele care se scurg atat de repede...asteptam cu nerabdare tortul cu lumanarea
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze de la Colibita
pufymic spune:
Geo si eu cred ca noi toate am cam uitat de bebicii sarbatoriti in fiecare luna , asa ca nu ma supar daca nimeni nu-i zice lui bazuc "la mult ani" de 11 luni!....o sa ne luam revansa la un anisor!
Sa va zic ce minuni mi-a facut azi Alesio: il pun pe olita...dar apucase sa faca deja un pic in scutec....sta ce sta, face un kk microscopic si in olita. Dupa ce mai sta si vad ca nu face il iau si-l sterg la fundulet, apoi ma intorc dupa prosop sa-l iau sa-l duc la baie la spalat....O secunda a fost suficient pentru el sa isi bage mana in kk din olita si sa-l intinda pe acolo!
Cand l-am vazut era tot moshcolit pe manuta si se studia! II zic cu naduf: "acum bag-o in gura"(mana)!El mi-o intinde mie sa mi-o bage in gura!!
Si alta faza, a inghitit o bucatica din tastatura telefonului lui de jucarie!!Maine o astept la "iesire"!
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului