Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (76)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza fetele!

Nu stiu daca mai are sens sa mai povestesc si eu aceleasi faze cu mosi si babe stresati ca nu stim sa ne crestem copilasii..deja am inceput sa-i ignor pe cat pot.

Am vazut si eu pozele noi cu Lia, Alex si bebe3..sunt superbi .
Am vazut-o si pe Meme a Elianei in revista Mami..si m-am dat mare la celelalte mamici ca e gemenica Inei

Danyce-cunoastem sinoi figura cu spalatul in picioare..si noi i-am luat scaunel special de baie degeaba...dar mai nou am reusit sa o pacalim si o punem intr-un lighean mareeee cu forma ovala (jacuzzi ) ..nu stiu cat o sa tina si varianta asta..

Noi facem parte tot din clubul copilasilor maraiti si mofturisi la mancare..deja m-a exasperat..habar nu am ce sa-i mai dau de papa sa-i placa..e de coma..cum ii bag ceva in guritza baga mana si scoate si-mi da sa pap eu...in afara de lapte si cereale ..pe care le serveste cu bibi nu vrea mai nimic...

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza pana la 10 luni

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

neata fetele mutumim de aprecieri
fata mea nu a manacat mai nimic ieri, exceptand 100 ml de suc de mere 1 iaurt si titi atat, nimic mai mult, plus ca s-a cam marait
acuma s-a trezit si mi s-a parut ca e cam calda are 37,8 axial
ieri am vazut ca a mai dat un dintisor jos, deci are 3 jos si 4 sus
o fi de la dinti
nu i-am dat inca nimic, mai stau un pic sa vad ce se intampla, ma gandesc ca e de aboa trezita din somn si e mai calda,
acum sta la mine in poala eu scriu si ea... executa un kaki
vapup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Neata,

M-am amuzat teribil cand am citit povestile voastre.Eu sunt mai radicala, daca ma enerveaza vreo baba o intreb: " V-am cerut eu parerea?" . Ea se blocheaza si pleaca!

Ieri am fost toata ziua in teste, foarte obositor, si e greu de zis ce am facut, avand in vedere ca au fost multe probe, multi candidati, la unele am fost toti in aceeasi sala, la altele am fost in sali separate, etc.Om vedea, nu sunt insa stresata, daca iese treaba e OK, daca nu postul de acum e oricum caldut.Inca sunt insa optimista, dar mai am de aste4ptat cateva sapt. pana aflu rezultatul.

Noi avem 5 dintisori cu care mancam cornuri, cu mare placere.In rest, mergem de manuta si o muscam pe mami cum o prindem ( pe tati nu prea indraznim si mami se intreaba de ce oare!)

Fetelor, nu prea mai am hainute pt. Ilinca, i-au cam ramas mici si nu prea stiu de unde sa ii cumpar.Nu vreau de la Z sau Orchestra, vreau body-uri, niste pantalonasi de stat prin casa....deci nu super scumpe.Unde ma sfatuiti sa merg?

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Zicem si noi neata la mamici si bebici!
Acum am reusit sa ajung la birou, sculata de la 7!

Am reusit repede - repede sa vad cateva pozici cu Ilincuta cea frumusica a Madalinei si cu Alexandra Aissei - mancatoare de cheite.

Am lesinat de ras citind pataniile Ninei si Minei(sorry, nu e de ras, dar povestiti asa frumos si amuzant!)

patrice eu am luat hainute de casa de la Aziz (Dr. Taberei - Orizont) si de la Unirea. Chair langa lifturi e un stand (nu magazin) unde au hainute mai ieftine si mai e un magazin in spatele scarilor.

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata fetelor!

Patricia tinem pumnii sa fie ok si sa obtii job-ul!De Ilinca nu ne mai zici nimic?Sa stii ca si Alesio musca tot ce prinde, in special pe mine de unde apuca(picioare, spate, maini, fata), dar il musca si pe Ovi numai ca dupa aia se stramba si face "beaaaaa" cu limba scoasa! Adica tot mami e mai gustoasa!

Danyce , Roandre, si bazucu sta in picioare in vana cand ii fac baie....eu il mai pacalesc sa se puna in fundulet sa batem apa cu manutele(si cateodata merge figura)!

Mai fetelor e ceva de groaza Alesio!Urla toata ziua si se catara pe mine de nu pot misca un deget de el! Sper sa fie o faza trecatoare....si cat mai repede ca nu mai poooooootttttt!!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna dimineata (la amiaza)!

Mina - am incercat sa-ti raspund ieri in legatura cu pagina din revista Mami; bine ca a facut-o Aissa, ca mie nu mi-a mai mers net-ul si deja ma luasera emotiile: ma gandeam ca iar am facut vreo confuzie!

aseara am simtit un muguras pe gingia de jos a lui Vlad; se pare ca incepe "distractia" si la noi, dar inca nu am nimic de anuntat oficial!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Fetelor, va rog sa ne tineti si noua pumnii dupa masa.

Mergem la controlul lunar cu bebelina si trebuie sa repetam si ecografia transfontanelara.
Nu stiu daca va mai amintiti, cand avea 6 luni i-am facut eco generala si, la cea transfontanelara ne-a zis ca are o "foarte discreta dilatatie ventriculara simetrica". O gramada de doctori ne-au spus sa nu ne impacientam ca nu-i nimic grav in diagnostic pentru acel moment, dar sa repetam eco pe la 11 luni.
Cum s-a exprimat pediatra noastra "daca se mareste (dilatatia), stam de vorba".
Asa ca am niste emotii teribile, de cateva nopti nu prea mai pot sa dorm, imi fac tot felul de ganduri.
Sper ca e totul OK, ca daca e ceva in neregula cu bebelinA nu stiu daca pot sa rezist.
Asa ca, please, ganditi-va la noi sa fie bine.

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Naty, va tin pumnii!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Naty, va tinem pumnii sa fie totul bine. O sa vezi ca o sa fie bine. Multi de la noi.

Felicitari bebelusilor pentru noii dintoci.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

cred ca-ti faci griji degeaba Naty...

mey....se vede treaba ca practica ilustreaza perfect teoria cum ca n-ajunge o saptamana de concediu ca sa scoata oboseala! deci...Eliana scuze! era vb de Aissa

Mergi la inceput