Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

si uita asa... din cetatean pasnic al cartierului de jdemii de ani..am ajuns brusc antisociala. atat de antisociala incat mi-a trebuit mai bine de trei sferturi de an sa descopar, in parc, o serie de colege de gimnaziu sau liceu care au copii de varste apropiate.

ehei...eliano maica ...esti sfanta...daq punea mana cineva pe fiul (including suzeta ici) ...nu se mai egzista par pe capul la duamna respectiva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Cupilu' meu in revista? Elena mea? Am trimis canva niste poze...
Mama denaturata... aflu' de pe forum.
La ora sta nu stiu unde mai gasesc revista... Daca voi ziceti, asa o fi...

quote:
Originally posted by NinaB

ehei...eliano maica ...esti sfanta...daq punea mana cineva pe fiul (including suzeta ici) ...nu se mai egzista par pe capul la duamna respectiva...

Am tras chiulu' de pe forum si... cum mai spuneam... pricep greu si uit repede... Despre ce e vorba in propozitie ? Plz laureste-ma...

Am vazut poze cu copii "mamosi"... cu Inutza si Alexia in herastrau, cu Alexandra cu palariuta noua, cu Alexandra si Naty, cu Stefan si Ana_a in concediu... si cam atat... cred

Felicitari dintosilor... n-am modificat nimic in lista, ca n-am avut cand... poate face altcineva... plz

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Mina si Nina tari de tot povestile voastre! Mie cu Dami nu mi s-a intamplat dar cand avea Ioana 2 luni era august 40 de grade afara iar Ioana in carut doar in body cu maneca scurta si cu capul descoperit (era mai pe seara si nu era nevoie de palarie de soare) si fara sosete. Trece o batrana pe langa noi care cand ajunge in dreptul carutului o aud "VAI!!!" , eu speriata ma uit la copil si nu vad nimic ciudat la care ea incepe cu gura mare sa ma certe" cum e posibil sa ies cu copil asa mic fara caciula si sosete". ce am facut? i-am spus ca daca isi pune ea si iese asa afara pe caldura asta ii pun si la copil. Ei bine batrana aceea cand ma vedea ma ocolea tot timpul, cred ca facuse Ioana 2 ani si tot nu se mai apropia de noi.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Am uitat sa anuntam inca 2 dintisori! Acum avem 4 sus si 4 jos.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

roandre-am admirat poza cu sarbatorita,btw.` cum a fost pepenele?...sa va traiasca, inca o data...

ana_a-am cautat si poze de la petrecerea lui Stefan-dar cred ca le-am rata. frumos la Cobilita...uite stau sa ma gandescce frumos e acasa si mi se face dor...

si marc e un print frumos , super poze ...

nina, mina-bine ca aici nu imi zice nimeni pe strada sau in parc cum sa-mi cresc copilul...da cand am scos-o la 10 noaptea la cumparaturi -poate adoarme-si ne plimbam cu ea in wal-mart in pijama? imi si imaginez scena similara in Careffour...

nathalie-felicitari pentru dintisori...

noi suntem inca stirba...desi ne roadem manutele si jucariile cu asa foc...

noi ne pregatim sa ne mutam , sper sa gasim ceva convenabil. am luat pauza duminica ce a trecut-am avut petrecerea de ziua lui Alex-pusei si poze noi cu Alex si Lia/fiecare pe albumul lui...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-23
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Am uitat sa zic ca si Alma mai are un dintisor de sambata trecuta, asadar 2 dintisori in total. Mai sunt semne ca ar da sa apara si altii, asa ca ii asteptam cu nerabdare.
Ce face Alma mai nou? Se ridica in picioare in cada, prinzandu-se de robinet si matura tot ce prinde in cale (adica pe marginea cazii). Asadar, neaparat trebuie sa-mi iau ceva dulap suspendat pe colt sa inlatur ispita Almei. Azi am spalat-o asa, in picioare, ca nu mai dadea Domnu' sa se aseze domnisoara.Noroc ca mi-a sarit sotiorul in ajutor ca eu muream de frica sa nu cada.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

danyce-noi i-am luat scaun special-asa caii limiteaza miscarile...dar de obicei ii fac dus in chiuveta, si tot asa-in picoare, repede, repede, ca altfel apuca si ea tot ce poate

asteptam poze noi cu Alma pusa pe nazabatii-(tot ma pufneste rasul cand imi aduc aminte faza cu iaurtul...)/...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-23
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Danyce cunoastem spalatul in picioare...noi de ceva vreme numai asa o spalam ca altfel urla de zici c-o tai si se ridica din scaun. Si pana nu-si ia un sampon, ceva in mana nu se lasa iar pe restul le imprastie de nu se vad. Jucariile din apa deja sunt de domeniul trecutului pt ca nu o mai fascineaza deloc. Si cea mai mare problema o avem totusi la imbracat un copil umblator...nu mai sta deloc sa-i pun pampersul dupa baie. E crima si pedeapsa la noi!

Anamari, super gustos pepenele...mai am si acum din el. I-am luat un pepene mare de aproape 13 kgca sa-i fac poza la 1 an cu el. In fiecare an ii voi face cate o poza cu cate un pepene mare (ca sa se vada cat se schimba de la an la an....si sa avem si un reper...hihihi).
Am vazut si pozicile voastre si blondina de Lia e o scumpa.
Si sa-ti traiasca Alex si sa aiba mult noroc in viata si sanatate!
Bb 3 e ok?

Experiente cu persoane binevoitoare si care vor sa te invete numai de bine am avut si eu destule. sunt multe babe stiutoare pe aici prin zona. Mda, mame denaturate ce suntem!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 1 AN
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofiabebe spune:

si da-i, si da-i! Asa mama, nu-i lasati! Si pe mine cati nu m-au chinuit si m-au scos din pepeni cu sfaturile si cu apropo-urile foaaaaarte subtile... Nu-mi mai aduc aminte povesti, dar stiu sigur ca am tipat la un mos odata ca m-a certat ca adormise fata ("pe vlemuli") atarnata in fata pe bara de la carut. Pur si simplu am urlat la el pe strada. Cat despre caciulita si botosei... eheeeei, cate n-am incasat... de cele mai multe ori de la ....... soacra. N-o injur, ca saraca acu' e la spital (nu e ceva grav, calmati-va).
Pusiii!

bebe si puii:

Trageti cu ochiu'
Poze de la Ploiesti (august)
Acasa, inainte de mare
Ziua lu' Sofia
La mare la Neptun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Anamari, si Alma a avut scaun special, inca in forma de broscuta si cu o droaie de jucarii, dar in nici 2 luni de zile asa s-a plictisit de el ca nu mai vroia deloc sa intre in scaun. Mie imi pare rau ca e oricum pana la 1 an si jumatate scaunul acela, dar eu ce sa fac daca domnisoara mea are nevoie de libertate?Poze o sa mai pun si eu. Sper ca maine, ca am mai avut eu o tentativa si acum vreo 2 zile, dar n-am mai apucat.Problema mea e ca acum vreau sa fac prea multe lucruri deodata si neastampariciul meu trebuie supravegheat si el non-stop.Am vazut pozici cu 2 copilasi frumosi:Lia si Alex.La multi ani lui Alex! Tu mai ai vreo 3 luni si nasti iar, asa-i? Sa fie cu noroc!Si tot noroc la cautat de casa!
Sofiabebe, eu cred ca-s paranoia ca mie imi raspunde soacra mereu "pai tu stii cel mai bine ca e copilul tau", "tu decizi"s.a.m.d., iar eu ma oftic ca nu imi da si ea un sfat mai serios. Sfaturi nu-mi da, dar ma ajuta cand ii cer ceva, chiar daca pana si mie acel ceva mi se pare o nebunie.
Somn usor tuturor,

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput