Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (76)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Iar acum... vestea mult asteptata!
Nathalie are de pe 30 august 3 dinti!!!!!!!

Mai ramane Vlad al Herrei, care e si mai mare decat fata mea si cred... Alexia a lui Moss. Bafta fetelor :)

Ce curajoasa fata am... 2 sus si 1 jos... si mai apare inca unu jos, acusica. Ieri am fost la cumparaturi de haine :) Am sa va arat si voua ce i-am luat (un body alb, ca numai atat am gasit alb, asta e pentru dinti) si muulte alte lucrusoare, colorate (care precizes, is de placere, nu de dinti :))))

Pls... nu am timp acum, dar modificati va rog si la mine listuta. Multumesc. Revin pe seara, ca vreau sa citesc tot si sa vad si muuuulte poze.

si sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mada dulceeee rau Ilincuta cea zambareata in mare, si super hamacul! Si merci pt cuvintele de la pov nasterii Cateodata ma apuca povestitul de parca a fost ieri....
Mihaela eu abia acum vazui pozele voastre.... ce sa zic decat ca ai o scumpete cu ochi de vis, dar cred c-o stii deja A fost tare frumos la ziua ei, vad ca n-a dus lipsa de barbatei multumiti si cu freza super trendy ce mai, distractie pe cinste!
Ana super ca-ti doarme flacaul dupa ce a scapat de dinte...
Andreea FELICITARI!!!!!!!
Mai noi dormim, nu zic ba, binisor, insa de cateva zile din ce in ce mai maraite. Azi mi-a facut un show in parc, nu-i convenea nimic. I-am luat roata aia ca nebuna cu mine si doar cu ea in mana vroia. Plus ca nu stiu cum s-o feresc de copiii mai mari, isi baga nasul duce taman unde nu-i fierbe oala si daca o iau tipa. Inainte nu facea asa.... dar pesemne ca e doar un copil voluntar saracuta si eu o barfesc aici degeaba
Si a propos de oala fug ca-mi fierb pastaile de zor.
Va pupacesc!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

io prezent! sunt posesoarea unui exemplar cu unghii mai mereu negre! si legat de astea ...
ei bine, intr-una dintre putinele diminetzi kamikaze (a se citi incercarea de a bea cafeaua in parc plus incercarea de a-i arata realitatea amicei , care la 28 de ani a ajuns la concluzia ca i s-au terminat toate de facut si a ramas doar sa faca un cupil) ies in parc. pe banca. nu punem la socoteala nenumaratele tururi de alee, nici maidanezii, nici duamnili care priveau dezaprobator capul descoperit al gargaritzei, nici mersul de-a busilea, nici, nici...
intr-un final in care cafeaua mea se racise de minim o ora (neatinsa) Maria Sa se decide ca e timpul pt beauty sleep. bon. uit de cafea si ma reped sa-i tai unghiile (pentru ca treaz n-am nici o sansa!). intru in transa, absorbita complet de actiune. dupa cateva unghii ma trezesc cu o... sa zicem "duamna" care ma intreaba rastit si acuzator : "ce faci acolo?". marturisesc sincer ca m-am blocat, ezitand sa-i raspund. profitand de lipsa mea de hotarare, imi explica ca: "unghiile se taie in somn doar la mort". nu stiam daca sa-i explic cum e cu sistemul axelor XOY sau sa-i explic cu blandete ca s-au renovat saloanele de la Bagdasar. (explicabila ezitarea-mi intr-un fel..cafeaua mea continua sa zaca cuminte pe banca, neatinsa!). recunosc ca am iesit relativ repede din dilema in care ma aflam, in momentul in care le-am auzit pe prietena mea si pe o bunicutza vecina de banca. i-au explicat individei, cu cuvinte si gesturi, cam ce ar trebui sa faca in urmatoarele 2 minute pana nu se enerveaza mai tare amandoua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Nina aici ar fi mers un filmulet educativ cu gesturile respective sa le invat si eu pt madamele care se baga-n seama prin parc

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Nina m-am enervat numai citind postarea ta....Cred ca as fi pe "doamna" aia bagareata si "desteapta"...apoi , ,,,,, si la final as fi trimis-o la!!!
Mey cum adica sa te intrebe ea pe tine, mama bebelului in cauza ca ce faci acolo?Pai era treaba ei?

Ce de oameni idioti in lumea asta....!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Mie mai tare si mai tare imi place despre acele babe-comentator care nu au tupeul sau bunul simt sa vorbeasca direct cu mine si ii zic lu fi-miu.
De ex: racorel afara, ca era nor si batea vantul, eu cu tero in carut, imbracat regulamentar in blugi si geaca de blugi stand aiurea pe el, sau el aiurea in geaca. Pe cap - nimic, statea cu fontanela goala.
O baba cu un nepot urlator atasat - regulamentar imbrobodit cu caciula cu urechi - il intreaba pe tero : "ce faci, bebe, ce mic esti, cu capu gol pe vreamea asta, faci otita!". Io ma enervez dar tac.
Baba:"ca tu esti mic si bate vantu, faci otita!". Io ma enervez muult mai rau, dar tac.
Baba:"da' cat are doamna ca tare-i frumos?". Io:"10 luni".
Baba:" Vai bebe, ce mare esti, sa nu racesti!" IO ma enervez insuportabil si zic:"Nu raceste Doamna ca nu ii e frig, si nici nu suporta caciula in cap". Baba:"ei, cum, da' trebuie ca face otita! Nu ti-e mila de el?"
I-am raspuns (fara gesturi, vorba Ninei, desi eram tentata sa ma dedau si la d'astea): "nu, doamna, de mine mi-e mila, ca din cauza lui ma bate lumea la cap!". Am oripilat baba, ca si-a luat nepotu si a plecat.

Sau

In parc in Ior, Eliana si Mihaela trageau chiulu, io cu o armata de bone si bunicute cu care nu prea am abilitatea de a intra in vorba. In lipsa de conversatie la cafea, ca fiul inca nu agreeaza sportu asta, il pun in ham si hai sa exersam.
Trecem pe langa o bunicuta care zice: "Nu=l mai puneti doamna in premergator ca uite ca sta pe varfuri, si la varsta lui ar trebui sa mearga bine de tot". Ii explic ca tero habar nu are ce e ala.
Ea imi zice ca a, da la varsta lui ar trebui sa mearga bine (la vremea respectiva tero avea 10 luni jumate.
Io: "ei,lasati, ca e destul pentru varsta lui" la care coana ma intreba cat are. Ii raspund si ea zice:
"A, pai e mic, nu mai chinuiti doamna copilu', cum sa mearga la varsta asta"

Si in continuare teroristu'reloaded. Din ciclu ce a mai facut copchilu meu teribil.
Dat fiind ca a stat 10 zile cu bunica si nici gurita nu apuca sa deschida ca pohta ce a pohtit se implinea, ce credeti ca face cand ceva nu-i convine? Se pune pe jos, cu genunchii sub el, si urla, si in timp ce urla se ia cu mainile de cap a jale mare. Face de trei ori asa, se opreste sa vada efectul, iar face de trei ori.......maare artist. In max o sapt il dezvat.

Va pup ca s-a trezit.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by Andreea_si_Doru
Mai ramane Vlad al Herrei, care e si mai mare decat fata mea si cred... Alexia a lui Moss. Bafta fetelor :)

MULTUMIM!

am vazut-o pe Elena in "Mami - septembrie"!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by herra

quote:
Originally posted by Andreea_si_Doru

MULTUMIM!

am vazut-o pe Elena in "Mami - septembrie"!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

unde? adica in ce pagina?

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Nina si alte surate, imi pare rau ca dati mereu peste persoane la fel de "binevoitoare". Eu ma declar fericita ca aici nu isi baga nimeni nasul in oala altcuiva si mamicile sunt lasate in pace tocmai pt ca se considera ca ele isi cunosc cel mai bine piticii.In Romania m-am enervat si eu pt tot anul din cauza madamelor astora pt ca nu puteam face nici un pas cu Alma fara sa-mi aud un comentariu. Pana si la 30 de grade s-au trezit persoane sa ma intrebe de ce nu-i dau caciulita sau de ce o plimb desculta in carut.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nina, Mina, m-am distrat si enervat in acelasi timp cu pataniile voastre. La noi sunt deja clasice replicile adresate tot direct cupilului nu mamei indolente adica io: "jos din carut, se poate? esti mare, mergi pe jos..." si "rusine cu suzeta, asa mare si cu suzeta in gura" si i-o mai si trag de imi infig sigur mana intr-una zilele astea.

Andreea chiar ca felicitari micutei Nathalie care a batut orice record cred cu 3 dintoci odata.

Mina, Elena este in poza pe pagina 59 (nu e numerotata), sunt multe poze, e in coltul din dreapta jos imbracata in roz si pe decor cu iarba...

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput