Pret FIV Timisoara
Raspunsuri - Pagina 3
ramonav24 spune:
Imi place subiectul, bineinteles pentru ca ma regasesc printre voi, printre cele care incearca sa faca un copil prin inseminare. E adevarat eu inca nu am inceput propriu-zis sa fac asta, dar ma intereseaza absolut tot ce este legat de acest subiect. M-am cam ingrozit cand am vazut cam care ar fi preturile, dar fac orice sa pot avea un copil. Problema mea este ca dupa o operatie de chisturi ovariene, am ramas fara ovare, si acum sunt din ce in ce mai deprimata. Norocul meu ca am gasit acest forum. Mai invat cate ceva si poate ... gasesc locul potrivit pentru a ma vedea cu un copil.
gabid spune:
Ramonav, tu nu ai ovare?Atunci nu poti face nici FIV nici inseminare!Trebuie sa gasesti o donatoare de ovule si apoi faci FIV.
Te pup,
Gabi.
ramonav24 spune:
Pai tocmai de asta am inceput sa scriu si eu aici, ca sa ma documentez despre cum pot face si eu un bb. In primul rand spuneti-mi si mie ce inseamna un fiv? Ca se tot vb despre asta si eu nu stiu nici macar cu ce se mananca. Sunt complet nestiutoare. Si voi, care ati discutat atat despre acest subiect, spuneti-mi si mie ce sanse am sa reusesc?
gabid spune:
Ramona,am inteles ca la Giulesti poti gasi ovocite .Tie iti face doar transferul.Sperma sotului e OK?
Scrie-mi pe email.
Te pup,
Gabi.
ramonav24 spune:
Pai ovocite gasesc eu de la vreo prietena :PPPP, sau cumva, dar important e sa stiu ca e posibil sa am un copil... Si nu stiu, mi-e din ce in ce mai teama...
Ramona
Mariaa spune:
Vreau sa va scriu ultimele "noutati" referitor la subiectul initial al acestui mesaj.
Preturile la Timisoara sunt in felul urmator:
LA SPITAL :
150 euro inseminarea + tratament stimulare ovulatie
250 euro F.I.V. + tratament pregatire vitro
LA CLINICA PARTICULARA MUNTEANU:
2.500 euro inseminarea + tratament stimulare ovulatie
3.000 euro F.I.V + tratament pregatire vitro
Confuziile legate de pret rezulta din faptul ca daca nu stii din start de aceste diferenta de pret,medicii te indruma automat inspre clinica particulara Munteanu.Deh...meteahna veche in Romania...
Sanatate maxima ,Maria.
gabid spune:
Ramona,poti lua ovocite de la cineva(o prietena)!Important este sa vezi daca la tine se poate face FIV!Iti doresc mult succes!
Te pup,
Gabi.
Monica-Elena spune:
Diferentele sunt cam mari la preturi.
Cred ca o sa ne mutam toate bucurestencele la Timisoara la asa preturi, mai ales cele de la spital.........
Monica
ramonav24 spune:
Sunt niste diferente extraordinare, chiar nu vede nimeni asta? Sau e vorba ca intr-o parte dai 250 si nu-ti reuseste in veci, iar in cealalta dai 3000 dar stii ca stai in fata? Cine stie care este adevarul?
Ramona