Pret FIV Timisoara

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana magda spune:

la timisoara am ajuns din intimplare, o studenta de-a mea isi facuse inseminare si era insarcinata; asa a inceput toata povestea; acum la clinica bega sunt 2 dr. care fac fiv: dr. vladescu elena (cu care am facut si eu) si dr. policek (e tot tipa); amindoua sunt bune, au rezultate, dar sunt ff ocupate si uneori mai dau treaba peste cap..
trebuie sa te tii tu de capul lor, sa ai grija sa nu uite ceva, etc..ce as putea sa-i reprosez dr mele? faptul ca dupa ce se termina toata procedura, uita de tine si nu te mai monitorizezza deloc, asa am ajuns eu sa pierd sarcina dupa fiv..
eu am tratament cu menogon(15usd/fiola)si nu cu puregon sau altele scumpe..la clinica era o moda prin oct anul trecut sa-ti prescrie niste fiole cam scumpe pt ca astea se gaseau in farmacii in tm;
ca o concluzie: e ieftin la tm, dar te cam neglizeaza si atitudinea lor lasa uneori de dorit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Nu e vorba de moda, Oana. Puregonul e cea mai noua gonadotropina SINTETICA de pe piata mondiala, iar organismul chiar raspunde foarte bine la ea, eliminandu-se si alte riscuri (de ex.infectari de la urina umana a femeilor la menopauza din care se fabrica altele, cum ar fi Humegonul, desi mic, riscul exista). Dar, la Bucuresti cel putin, tratamentul nu se stabileste in functie de "cat costa", ci de ceea ce considera medicul in urma ecografiilor ca este mai "cu efect" la fiecare persoana in parte. Dintre toate pacientele lui Ancar de la acest ultim FIV, eram impartite pe trei categorii de tratamente, in functie de afectiune, de cate stimulari avea fiecare la activ, de varsta si de monitorizare. Chestia cu neglijatul dupa procedura mi se pare barbarie totala! Pai abia atunci incepe greul si nevoia mai acuta de un medic avizat... O sarcina obtinuta artificial trebuie mentinuta mai mult sau mai putin artificial, dupa caz, dar iminenta de avort in primul trimestru este trecuta obligatoriu pe foaia de observatie, chiar daca pacienta si bebe sunt OK.
Cred de fapt ca lucrurile incep sa se mai aseze si la noi in domeniul reproducerii asistate. Sunt deja diferente intre fiv-ul facut de Gabi acum 3 ani si fiv-ul facut de mine luna trecuta la aceeasi clinica, cu acelasi medic. E totusi foarte noua metoda si medicii invata de la o procedura la alta, fara indoiala.
Eu am cumparat Puregonul cu 1.230.000 lei, dar arau paciente care-l luasera din Ungaria cu echivalentul a 500.000 lei. Si in Turcia e mai ieftin ca la noi, asa ca poate va orientati (Ileana) din timp pt. ceva relatii in cele doua tari vecine si prietene...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Multumesc Oana pt. informatii...
Eu daca ajung asa la FIV, am risc crescut de pierdere a sarcinii ( conform carti citite).O data in plus...adun banii pt. FIV la Medsana...ai dreptate Karula, daca acele fiole se pot lua din Ungaria , pretul este f bun fata de cel de aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Dan este hotarat sa luam fiolele din Ungaria.De unde se pot lua?Cine stie?O localitate,o farmacie...

Va pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Ileana,de ce ai risc crescut de mentinere a sarcinii?Trompele nu au nici o legatura cu uterul.Uterul trebuie sa fie perfect si e bine totul...doar sarcina este mentinuta de hortmoni artificial nu de ovare si nici de corpul galben.Eu credeam ca in momentul in care se formeaza corpul galben)dupa 12 saptamani totul revine la normal dar de unde...tratamentul hormonal continua pana la final.Macar la Medsana au grija sa nu pierzi sarcina fata de Timisoara.La mine imediat dupa ce am reusit au aparut durerile de burta si de spate care inseamna iminenta de avort si nu am ce spune Ancar a facut tot ce s-a putut si am tinut sarcina chiar pana la 33 de saptamani si tot a fost bine.
Acum sunt tare suparata!Mi-am cumparat revista Mami astazi si una intreba la cat timp dupa prima nastere prin cezariana se poate ramane insarcinata si dr i-a spus ca dupa un an pt ca o cezariana inseamna STERILITATE SECUNDARA...asta ce inseamna ca se prinde greu a doua sarcina sau nu reusesc sa o duc la capat?

Va pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Pt. ca la HSG de acum o luna, mi-au pus si diagnostic de uter bicorn...si asta este din star "iminenta de avort".
Chestia aia gasita in Mami este cam "o tampenie".
Eu chiar am gasit pe net ca femeile sunt incurajate dupa nastere prin cezariana sa nasca normal...
Nici o sterilitate secundara..

Mergi la inceput

Ileana,stii cum este...dupa cezariana ai dureri tot timpul cand se schimba vremea ...sunt 2 taieturi si daca nu esti buna de carne,adica taietura de pe uter sa se vindece ...chiar ca ajungi sa ai sterilitate secundara.Sper din tot sufletul cataietura de pe uter sa fie deja vindecata.Oricum cred ca Ancar va vedea la eco daca ceva nu e in regula pt ca nu sunt prima care face al doilea FIV.Stii cum este...cand se apropie momentul incepi sa citesti tot felul de minuni si tare nu fac bine.trimite-mi si mie aderesa ta de email ca sa-ti trimit un material.

Te pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Eu am o operatie exact ca cezariana. Doar ca nu sunt taieturile pe uter , ci pe trompe..de dureri stiu ce sunt, mai ales cu vremea din Brasov. ( si mai ales ca sunt dureri fara nici un rezultat!!!)...si acum ca s-a schimbat brusc de abia merg de 3 zile....

Mergi la inceput

Vezi,Ileana ca pana la urma este acelasi risc si la cezariana ca la tine.Am o taietura pe uter de sus pana jos pe toata lungimea lui.Doar cea din exterior este orizontala si mica pt frumusete.Sper sa se fi vindecat bine.Cu vremea asta e jalnic,si pe mine ma doare burta la operatie...nu suport nici sa fiu atinsa acolo.

Te pup,

Gabi.

PS:Noi mergem mai departe,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari spune:

Oana, cred ca depinde foarte mult de cum raspunde organismul fiecareia la tratament! Am o verisoara care a facut tratament 2 ani cu dr. Vladescu ( lucra pt. dr. Muntean ), a incercat mai multe variante de fiole, dar din pacate de fiecare data costurile totale se ridicau in jur de 2000 - 2500 euro ! Spun din pacate caci dupa 3 incercari nu s-a obtinut rezultatul mult asteptat ! Pe linga costuri foarte ridicate si atitudinea dr. am inteles ca lasa mult de dorit ..... !

Numai bine

Mari

Mergi la inceput