cosuri ca la pubertate

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Draga unboticutz, nu te speria, am avut si eu exact ce descrii tu ca ai, bubite ca niste cosuri pe barbie si pe gat. Eu am fost la dermatolog la Spitalul de Dermato-Venerice de la cutitul de argint (in zona Tineretului) in Bucuresti la un doctor foarte bun care era vecin cu mine in copilarie. La inceput am crezut si eu ca sunt cosuri si dadeam cu tot felul de alifii dar am observat ca iritatia asta cu bube se tot extindea si m-am cam speriat si m-am dus la doctor. El mi-a dat un preparat care l-am luat de la farmacie si era destul de scump si mi-a zis sa imi schimb neaaparat perna pe care dorm cu una cu umplutura sintetica deoarece in perna cu fulgi se localizeaza un microb care intra sub piele si face ravagii.
Tratamentul pe langa cel extern cu mixtura aceea era deasemenea intern, am luat si niste pastilute.
Asadar singura solutie ar fi sa te duci la dermatolog pentru ca nu e o chestiune de neglijat si nu poate si corectata de un salon cosmetic.
In prima faza schimba perna daca dormi pe o perna de fulgi si mergi la doctor.

Lya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

lyana multumesc de sfat!
perna de fulgi nu am; am una din burete si oricum eu dorm cu perna in cap .
am fost si la dermatolog dar se pare ca am combinat o dereglare hormonala cu o infectie de la cosmetica. imi poti da numele doctorului tau te rog?

Sarbatori fericite si pline de lumina!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Unboticutz draga mea, numele doctorului este Vasile Gradina si are un cabinet al lui separat la Spitalul de Dermato-venerice de la cutitul de argint; cabinetul e cum intri pe poarta o iei in dreapta (sunt mai multe corpuri mici de cladire) lipit de policlinica in care se fac consultatii. In cabinet se intra direct din curte. Poate ar fi bine sa iti faci si o analiza din aia in care iti ia o mustra de bubita si o analizeaza, poti sa o faci chiar acolo la spital, o sa iti dea doctorul sa faci una sa vezi daca e microb sau e altceva acolo.
Imi pare bine ca te-ai dus la doctor si ai grija cu cosmetica, poate ar fi bine sa o evutu pentru o vreme pana se vindeca "buba".
Succes.

Lya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

iti dau si eu o reteta recomandata de cineva...simpla. Insa, asa cum spune si persoana respectiva, orice are si o cauza. Redau mesajul primit de la ea, de catre cel care a solicitat o reteta pentru acnee.

"Orice problema ce apare la nivelul tegumentului are o cauza.Trebuie verificat daca este vampirizare energetica ,auto-vampirizare sau energie uzata neeliminata...Pentru inceput pot sa-i recomand un tratament naturist: patru frunze de varza cruda fierte in 1/2 l de vin. Procedura este asematoare prepararii unui ceai. Se strecoara si se tamponeaza pielea cu acest produs obtinut. Il puteti tine in loc racoros sa-l folositi mai mult timp. Poate fi folosit pentru orice problema a stratului cutanat".
SPER SA FIE DE FOLOS ! O sa incerc si eu aceasta reteta...nu am probleme cu tenul, dar ma mai joc cu unghia pe fata cind lucrez ceva concentrat...sau cind citesc...

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizy spune:

daca nu ai probleme hormonale ( vezi estradiolul ), s-ar putea sa fie problema dermatologica.Nu mai manca prajeli, carne de porc sau grasimi, bea multa apa sau ceai de coada calului, coada soricelului, cretisoara.Incearca si cu mixtura mentolata de la farmacie pana ajungi la un doctor si incearca sa finalizezi actul sexual.Bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanielaLaura spune:

Incearca produsele Aslavital care sunt pe baza de argila:emulsie demachianta,lotiune tonica, masca detoxifianta 2in1, crema hidratanta, crema antirid...sunt foarte bune.La mine au dat rezultate.Trebuie sa ai rabdare.Chiar daca ai ceva hormonal eu tot iti recomand aceasta gama care este pentru tenurile sensibile cu probleme.
Sper sa te ajute.Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

recomandarea mea e,daca aveti probleme cu tenul, sa consultati un dermatolog si sa folositi produsele pe care acesta vi le va recomanda; mie mi-a spus sa ma demachiez cu Roc 2 in 1 si eu, Toma-necredinciosu', cand am terminat Roc-ul mi-am luat demachiant Aslavital pt. ten sensibil, care mi-a facut rau tenului; dermatoloaga mi-a spus atunci sa nu mai folosesc,deoarece produsele acestea au o componenta de la gerovital care e iritanta.
asta a fost experienta mea, nu zic ca altora nu le-ar fi bune produsele Aslavital, ci spun doar ca nu se potrivesc tuturor.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Mi-am cumparat Mibazon si am sa incep tratamentul din seara asta dupa care va pot spune care este efectul.
sper sa fie unul bun, ca deja m-am saturat de cosurile aste care incep sa se intinda si pe gat

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

De unde ai cumparat?
Cat a costat?

Mergi la inceput