cosuri ca la pubertate

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

l-am luat de la o farmacie vet si a costat 30.000.gramajul nu-l stiu inca ca nu am vazut tubul,cand ajung acasa am sa-ti dau mai multe detalii

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

quote:
Originally posted by nora2005

iti dau si eu o reteta recomandata de cineva...simpla. Insa, asa cum spune si persoana respectiva, orice are si o cauza. Redau mesajul primit de la ea, de catre cel care a solicitat o reteta pentru acnee.

"Orice problema ce apare la nivelul tegumentului are o cauza.Trebuie verificat daca este vampirizare energetica ,auto-vampirizare sau energie uzata neeliminata...Pentru inceput pot sa-i recomand un tratament naturist: patru frunze de varza cruda fierte in 1/2 l de vin. Procedura este asematoare prepararii unui ceai. Se strecoara si se tamponeaza pielea cu acest produs obtinut. Il puteti tine in loc racoros sa-l folositi mai mult timp. Poate fi folosit pentru orice problema a stratului cutanat".
SPER SA FIE DE FOLOS ! O sa incerc si eu aceasta reteta...nu am probleme cu tenul, dar ma mai joc cu unghia pe fata cind lucrez ceva concentrat...sau cind citesc...

Nora

Si in ce fel de vin se fierb frunzele?Alb,rosu?Dulce,sec???Voi ce credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cori-Cori spune:

Uite ca vin si eu cu idei .
Sora-mea a folosit cu succes Acneogel (se gaseste la Plafar) si Dermogent (tot la Plafar, e o tinctura facuta din 4 plante diferite plus propolis). Pe cea din urma eu i-am recomandat-o, dupa ce citisem despre ea in Formula As si o incercasem pe propria piele.
A, si a mai luat si tincturi de trei-frati-patati si brusture.
Legat de dermatologi... mai bine ma abtin. Tratamentele recomandate de ei au efect relativ rapid, da' nu dureaza. Si ca sa iei toata viata (Doamne fereste!) antibiotice, eu una prefer sa nu! Oricum, e bine sa mergi intai la dermatolog, sa nu fie ceva grav. Apoi sa urmezi un tratament alopat (daca doctorul iti prescrie), combinat cu unul naturist. Si sa continui cu cel naturist, care e de durata, dar rezultatele se si mentin.
Ce-am mai incercat eu: seara, inainte de culcare, demachiere (ca de obicei), urmata de tamponare cu Dermogent si dupa uscarea tincturii, aplicarea unui unguent pe baza de propolis, Propoderm (Plafar), pe zonele afectate. (Si nu uitati sa va feriti din calea sotilor/ iubitilor, ca unguentul asta e cam... galben, eventual cu punctulete maro, de la propolis .)
La mine au facut minuni, mai ales Dermogentul, pe care l-am recomandat si altora cu mare caldura. Nu ca as fi avut probleme foarte mari, da' ma mai trezeam si eu cu cate un monstru .

Tratamentul cosmetic e bun, dar numai in cazul in care problemele nu-s atat de mari. Si depinde si de cosmeticiana. Eu am una foarte buna, nu mi-a lasat nici o urma. Urmele mi le-am facut eu singurica, incercand sa "killeresc" monstrii .

Succes!

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus,

Cumparat mibazon...ramas cu gura cascata ce scrie in prospect!
O sa-l incerc, dar acum am oarece retineri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by ileana

Servus,

Cumparat mibazon...ramas cu gura cascata ce scrie in prospect!
O sa-l incerc, dar acum am oarece retineri....

ileana

daaaaaaa, ileana si eu cand am citit am.
e cam grasa crema, o sa vad adaca are ceva efect. eu una nu o pot fol decat seara, desi cand ma bag in pat desi nu ma dau cu multa am o senzatie naspa.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelito spune:

Fetelor, am folosit si eu Mibazonul o vreme, fara mari rezultate. Apoi am vazut ce compozitie are: antibiotice foarte puternice + un derivat corticosteroid (care poate avea efecte secundare extrem de neplacute daca e folosit pe termen lung), deci trebuie utilizat cu mare prudenta!

In plus are o textura foarte dezagreabila, e gras si miroase oribil...

Poate nu strica sa fie pe undeva intr-o casa, dar pentru utilizari punctuale.

Cat despre Dermogent, iata ce am gasit pe net despre el:

DERMOGENT

Indicatii:
Rani (taieturi, zgarieturi, impunsaturi, muscaturi), rani infectate, pentru grabirea vindecarii interventiilor chirurgicale, preintampinarea infectiilor, intepaturi de insecte, afte, gingivita, acnee, hemoroizi, varice, tromboflebita, anexita, eczeme infectioase, eruptii cutanate, tumori exteriorizate, cicatrici cheloide, tricomoniaza, candida.

Administrare:
Pentru fiecare afectiune se gaseste modul de administrare pe prospect.

Continut:
50 ml

Compozitie:
Extracte hidroalcoolice din plantele: Chelidonium majus, Symphytum officinale, Achillea millefolium, Propolis, Matricaria chamomilla.

Attentionari:
Nu se fac aplicatii pe rani deschise, pe tesuturi sau mucoase iritate, mai ales nediluat, deoarece poate produce dureri, senzatii de arsura putenica etc. Se verifica daca nu exista reactie alergica prin aplicarea unei picaturi de remediu pe o portiune ingusta de piele.

Producator:
Dacia Plant

Costa in jur de 50.000 lei vechi.

Eu am incercat n-spe mii de tratamente de toate felurile, si naturiste, si dermatologice etc., dar acum am ajuns la remediul ultim (desi nu am mari probleme, dar m-am saturat de ele la 25 de ani) - Isotret (acelasi medicament ca Roaccutane, dar produs de o alta firma si mult mai ieftin), sper sa vad cat de curand rezultate...

V-am pupat, si multa bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

Buna seara fetelor
In urma multor recomandari,si eu am folosit mibazon dar nu a dat rezultate,oricum problema mea nu era foarte grava,dar ma enerva cumplit pt ca toata adolescenta nu am avut acnee si au inceput sa-mi apara cosuri subit pe la vreo 22 ani.insa eu va recomand ZINERYT ,este o solutia pe baza de eritromicina si pt mine e solutia minune.costa 300.000 si se gaseste in orice farmacie.singurul incovenient e ca dupa ce intrerupi aplicarile,cam dupa o luna incep iar sa apara cosuri.eu atunci incep sa folosesc iar zineryt...Acum eu vreau sa incerc Brevoxyl,am auzit ca e buna si am vazut ca a recomandat-o si cineva de pe forum.
o seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Deoarece am avut si eu probleme cu tenul, ultimul tratament pe care l-am facut ca la carte si cu rezultate f bune, a fost:
Rubozinc -contine gluconat de zinc-2 pastile/zi timp de o luna
Effacne 5 -contine peroxyde de benzoyle 5%- o crema cu care ma dau dimineata ;
si un sapun Septivon-folosit de cadrele medicale in spitale , cabinete.
Effacne e produs de La Roche Posay, iar Rubozinc de Laboratoarele Labcatal.
Sper sa va ajute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

quote:
Originally posted by energy79

Buna seara fetelor
In urma multor recomandari,si eu am folosit mibazon dar nu a dat rezultate,oricum problema mea nu era foarte grava,dar ma enerva cumplit pt ca toata adolescenta nu am avut acnee si au inceput sa-mi apara cosuri subit pe la vreo 22 ani.insa eu va recomand ZINERYT ,este o solutia pe baza de eritromicina si pt mine e solutia minune.costa 300.000 si se gaseste in orice farmacie.singurul incovenient e ca dupa ce intrerupi aplicarile,cam dupa o luna incep iar sa apara cosuri.eu atunci incep sa folosesc iar zineryt...Acum eu vreau sa incerc Brevoxyl,am auzit ca e buna si am vazut ca a recomandat-o si cineva de pe forum.
o seara buna

Am incercat si eu ZINERIT si nu mi-a priit deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by giulia71

Effacne 5 -contine peroxyde de benzoyle 5%- o crema cu care ma dau dimineata ;

effacne-ul e acelasi lucru cu brevoxyl-ul, dar acesta din urma are concentratie mai mica, de 4%. usuca usor pielea, deci dupa vreo 20 de minute trebuie aplicata o crema hidratanta.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput