cosuri ca la pubertate
Raspunsuri - Pagina 3
lavinia345 spune:
Ma inscriu si eu clubul buboaselor.Nu mai stiu cumsa scap de ele.Am fost la dermatolog,mi-a zis ca e acnee fiziologica.Tratament:chiroxy si retin-a.De o luna fac tratamentul si nu vad nimic schimbat.Dermatoloaga mi-a zis ca o sa-mi treaca,chiroxy face ca pielea sa respire si sa aduca toate impuritatile de dedesubtul pielii iar retin-a le vindeca.Ca sa ma astept sa-mi iasa si mai multe decat inainte dar cam intr-o luna ar trebui sa-mi treaca.Iaca se face o luna si mie nu-mi trec.Mai stau cateva saptamani daca nu ma duc la ginecolog.Ce-i drept ea mi-a spus sa merg si la ginecolog sa ma caut sa nu cumva sa am ovare polichistice care intretin acneea.
E asa de neplacuta acneea,pe langa problema estetica,asa cum ziceau si alte fete e si dureroasa.Simt uneori cum imi cresc cosurile pe fatza,a devenit ceva obsedant.
Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171 http://community.webshots.com/user/lavinia285
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by ingerash
nu te sterge pe fata dupa ce te speli
nu sunt de acord...mai ales daca te speli cu apa de la chiuveta..plina de clor...
Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge....
http://community.webshots.com/user/ana_maria222 poze noi....
piatra lunii spune:
Mibazonul este un unguent de uz veterinar, eventual da o cautare pe net sa citesti mai multe despre el, apoi decizi daca iti convine sa-l folosesti sau nu :)))
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by piatra lunii
Mibazonul este un unguent de uz veterinar, eventual da o cautare pe net sa citesti mai multe despre el, apoi decizi daca iti convine sa-l folosesti sau nu :)))
e super bun!!!!!!!!!!
Sa poti sa ierti cand altii te inseala, sa te ridici cand altii te doboara, Sa poti pastra ce altii pot s-arunce, Sa razi chiar daca sufletul iti plance Si vesel sa ramai chiar daca..afara ninge! Aceasta este arta de-a invinge....
http://community.webshots.com/user/ana_maria222 poze noi....
piscot spune:
Eu nu mai iau anticonceptionale de 3 luni. de 3 luni fata mea arata ca dupa batalie. Cosuri...ca la pubertate. Doctorita de familie mi-a recomandat BREVOXYL unguent de la farmacie. va spun cu mana pe inima ca in 3 zile fata mea e complet schimbata! 
Nu numai ca nu mi-au aparut alte cosuri, dar punctele negre dispar!!! Nu stiu daca este efectul pozitiv pentru problema mea sau are acelasi efect la toata lumea, dar eu sunt foarte uimita. Asa ca vi-l recomand cu caldura chiar daca e posibil sa nu aiba aceleasi rezultate extraordinare la toata lumea.
Andreea23 spune:
Fetelor MIBAZONUL este SUPER!!!! Prietena mea cea mai buna avea probleme foarte mari cu acneea,defapt era hormonal.Se dadea cu tone de fond de ten,facea combinatii din cate doua,trei odata.Toate produse de calitate si super scume si nici asa nu i se acoperea in totalitate.Este dintr-o familie cu situatie materiala foooooarte buna,asa ca in studentie au trimis-o parintii pt tratamente pe rand..in Franta,Germania,Italia si chiar in America...
DEGEABA!!!!!!!
Dupa toate acestea a ajuns la un dr dermato de la spitalul militar din constanta(n-am retinut numele) care i-a prescris tratament cu diane 35 si MIBAZON.Foarte important pe perioada tratamentului nu a avut voie sa foloseasca NICI UN FEL de produse cosmetice.Fata ei arata ca petala de trandafir si in ziua de azi.Este de nerecunoscut si desi au trecut aproape trei ani nu a mai avut cos pe fata!!!
Asa ca fetelor folositi cu incredere MIBAZONUL chiar dc este produs veterinar!!!!
prettysunshine spune:
Fetelor,vad ca nu numai eu am probleme cu tenul,credeam ca sunt mult mai rare problemele cu tenul la varsta asta.Eu n-am avut asa probleme nici in adolescenta.Acum patru luni au inceput sa-mi apara cosuri pe frunte.Nu mari si nici dureroase.Mi-am luat o crema de la L'Oreal cu acid salicilic si au disparut,dar in scurt timp au fost inlocuite de puncte de grasime foarte mari si puncte negre,care s-au raspandit si pe nas,aripile nasului si barbie.Eu am fata foarte grasa si tot timpul am avut puncte de grasime,dar nu cu frecventa asta.Pur si simplu seara le scoteam si dimineata erau altele, am ajuns sa am numai denivelari pe fata.Am fost intr-un final la dermatolog,care mi-a zis ca e acnee polichistica sau asa ceva,probabil generata de ovar polichistic.Mi s-a parut ciudat ca e acnee,ca doar n-aveam cosuri,dar poate ca e de mai multe feluri si eu nu stiu,fiindca n-am mai avut asa ceva nici in adolescenta.Mi-a dat o crema si trimitere la endocrinolog si ginecolog.La endocrinolog mi-a prescris Diane 35 fara nici un fel de analize.Crema a inceput sa-mi imbunatateasca tenul chiar de a doua zi,nu-i chiar Ok nici acum,dar arata mult mai bine.La ginecolog mi-a zis ca am ceva chisturi pe ovar,dar sunt foarte mici.Ramane sa ma duc inapoi la dermatolog sa-i zic ce mi-a spus ginecologul si sa intreb daca se poate totusi sa fie tot de la ovare.Problema mea este ce se va intampla cu tenul cand o sa termin anticonceptionalele de luat (nu le pot lua decat un timp scurt,am uter fibromatos si medicul ginecolog mi-a permis numai 3 luni)si cand n-o sa ma mai dau cu crema (Skinoren),presupun ca n-o pot folosi la nesfarsit).Eu am luat cateva luni Duphaston care e un progesteron de sinteza si am citit ca progesteronul poate avea ca efect secundar acneea,oare poate fi de la asta?In plus problemele mele erau pe tot parcursul lunii,nu se agravau inainte de ciclu.
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
http://community.webshots.com/user/ingridmavru
unboticutz spune:
dragelor ati scapat de bubitze? ati gasit vreun remediu minune ca eu sunt mult mai rau decat atunci cand s-a deschis subiectul ![]()
am fost si la dermatolog, mi-a dat doxicilina,retin-a si keracnyl (pe care nu l-am mai folosit ca imi dadea niste arsuri groaznice) dar arat oribil, din ce in ce mai iritata, mai patata si mai plina de cosuri..
si din cate vad raman si cicatrici 
help!
Sarbatori fericite si pline de lumina!
Teodora D. spune:
nu stiu daca e crema-minune, dar e buna: se numeste Brevoxyl si se gaseste in farmacii. dati o cautare pe google sau cititi prospectul in farmacie.
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
carolinah spune:
Problemele de genul acesta la maturitate se trateaza la dermatolog. Acum cativa ani mi-au aparut brusc cosuri mari sub piele in zona inferioara a fetei si am fost la dermatolog: diagnosticul a fost ceva de genul acnee nodulo-chistica si infectie cu nu stiu ce streptococ. M-am tratat cu antibiotic, skinoren, regim si cu Diane 35 pt 3 luni. Trenuia sa le iau 6 luni, dar nu am rezistat, din cauza durerilor de sani crunte pe care mi le provocau. Eram de groaza ca luam AC si
nimic ca eram singura pe atunci. Dar mai bine, ca apoi am aflat cum actioneaza.
In orice caz, cosmeticiana nu rezolva acneea, asta-i clar. Dimpotriva, daca e infectie, poate sa o agraveze.
lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)