La noi la Galati sa veniti ! ( 8 )
Raspunsuri - Pagina 13
liliac1 spune:
Mai, Laura, cum ma dai tu pe mine la dezertori...Ntz, ntz, ntz... Pai tocmai cateva randuri mai sus scrisesem, si chiar pusesem o intrebare, dar se pare ca voi asteptati sa mai creasca bebelinii sa incepeti s aveti aceeasi pb ca si mine...
Eii, dar nu-i bai, te inteleg..Imi pare rau ca esti prinsa in faza cu zugraveala si ca ai dat peste oameni neseriosi!! Dar, tot raul spre bine...sper. Noi am avut o firma, si in afara faptului ca nu au terminat asa cum prevazusem la inceput mi-a mai dat si "rasol" pe ici pe colo, asa ca...Degeaba au inceput munca atunci cand au zis...
Oricum, noi nu prea avem vesti, doar ca draga mea fiica face figuri doar cu ma-sa. Cu tat-su este cel mai cuminte copil din lume!!
Va pupilesc!
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
Ele spune:
Neatza!!!
Mai fetelor eu va citesc zilnic dar nu mai postez. Ce sa va mai amaresc si pe voi cu pb mele...adica somnul copchilei mele sau mai bine zis nesomnul meu. Acelasi program il avem cu treziri noaptea dese spre disperarea mea , ca de la 6 luni tot face asa. .
Cookie vad ca si Sabinuta a inceput sa faca la fel. Mai astea amandoua nu sunt intarcate si cred ca de asta fac asa. cel putin a mea, nu o doare nik, pur si simplu se trezeste si se vede in patutz si atunci incepe maraiala ca sa o pun la san. Ca sa nu mai zic ca nu am nici o sansa sa o adorm altfel DECAT la san.E de jaaaaaleeee...gata s-a trezit, dupa un sfert de ora de somn...
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
Ele spune:
Am pus-o in premergator ca sa continuu mesajul. Sper sa ma lase
Laura la multi ani si pt tine si pt sot, sa fiti fericiti si distractie frumoasa.
In legatura cu intalneala, eu nu am chef de nik , in afara de sooomn mult, la care nici nu mai visez in ultima vreme.
hai ca acuma chiar ca fug ca vrea sa-mi sparga masa de sticla...
pupici
Deny..si altii
alinam spune:
Neata!
In primul rand aveti grija ce faceti azi ca e sarbatoare mare, de aia, daca faci pacate azi te bate Doamne Doamne.
Mai eu nu am dezertat ... inca, nu am mai stat acasa ca la mine ieri a disparut un perete toata casa e numai praf , nu ca ala nu e praf e mai ceva ......, am si in dulapuri, da azi ma fak ca nu vad ...... de maine sterg .....orikum cred ca de luni ma mut la mama ca nu se mai poate, ma mananca pielea ingrozitor, de la praf sau ... de la nervi.
Bebe inca sta cuminte ca doar i-am zis ca de luni vine Mataca din concediu, e baiat ascultator, dupa ce nasc o perioada chiar dispar, pana se termina curatenia.
Laura la multi ani sotului tau sa fie sanatos el si toata familia !!!!
mai bine ca mine nu te intelege nimeni cu muncitorii ... va dati seama ca eu am inceput de o luna jumate si tot batem pasul pe loc ... plus mult ghinion: am luat gresie si faianta de la Decovil (mari neseriosi) cand sa o aduka acasa.......pai stai ca nu o au pe stoc, desi asta am intrebat prima data, m-am dus la Stela Azura, bun alta gresie , alta faianta, aceeasi intrebare daca o au pe stoc, cand sa mi-o aduka acasa ma suna ca nu ami au cal I , sa mor nu alta, mi-au adus pana la urma de la braila da cu o diferenta cam mare de pret ... alti golani, asta e ,bun, gasisem meseriasi pt grsie faianat , foarte scumpi dar munceau de dimineata pana seara cica in doua saptamani termina ce vreau eu ... vorbesc cu instalatorul si imi zice ca nenea cu gresia a plekat "azi" in Italia ..... ei de asta ce mai ziceti ???
V-am ametit cu curatenia mea ...singurul meserias serios a fost nenea cu geamurile ...a si un nene betiv care mi-a darmat peretele...
Alinutza si bebe din burtik 39 de saptamani
LauraFlo spune:
Liliac vorbele mele erau doar menite sa va adune aici la vorbit si uite ce efect au avut : o pagina intreaga de raspunsuri !!!!! Bravo fetele, ascultatoare sunteti nu gluma. !
Liliac si fiica mea iubita face nazuri la mancare cu mine, cu taticul ei iubit nu, dar in schimb vrea sa stea cu mine cu el nu ! Nu-ti face griji, rabdare sa avem ca de-acum tot asa va fi ! De fapt tu esti mai in masura sa ne spui ca fetitu tau e mai mare !
Ele si Cokie nu mai visati la somn si nopti fara treziri si plansete, fiica mea are un an si jumatate si face si acum la fel ! Se trezeste noaptea ( de doua nopti in schimb nu URAAAAAA!) ba de la masele, ba nas infundat, ba dor de mami, ba de tati si tot asa......
Alina iubito nu pot de cat sa-ti fiu aproape macar virtual, tu chiar esti bagata bine .....Ai sa vezi ce casa frumoasa o sa ai ! si toate necazurile si supararile de acum vor fi rasplatite!
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
cookie spune:
Oau, ce au sarit fetele!
Asa, dragutele, ne lasati fara vesti de la voi???
Ele, tu zici ca e de la neintarcat nesomnul?
Eu zic ca ar putea fi de la dinti, ieri am mai zarit o umbra de coltisor de dintoc si pana iese...
Ideea e ca am incercat de doua ori si cu Nurofen noaptea si a dormit un pic mai bine dupa aia.
Alina, bine ca aparusi, mama! Vroiam sa te sun azi sa vad daca nu cumva ai nascut fara noi...
Si nu te stresa acum, bebe are nevoie de o mami odihnita(de parca poti!!!!), ca altfel poate vine mai repede sa te ajute la curatenie si nu vrei asta!
alinam spune:
chiar ca s-a mobilizat lumea hehehe
da Laura asa zic si eu ca o sa am casa .... frumoasa, macar sa arate a casa de om mai ca ma saturasem sa stau cu cimentul gol pe jos ...
Cookie daca am stat pe la mama si nu am avut net,, ieri toata lumea m-a sunat sa vada daca nu am nascut .....
ti-am zis doar o sa afli prima ca vine ion sa ia patutul
cookie spune:
Mai, da' despre intalnirea de maine nu zice nimeni nimic? Sau n-aveti chef de o barfa si de
Liliac1, noi nu putem sa-ti raspundem la intrebare...n-am ajuns la nivelul asta... daca ne intrebi despre leagane de bebei, asta da!
Alina, ti-am zis, fato, ca nu tre' sa vina nimeni...numai de asta n-o sa aiba timp dragul de el...venim noi si-l aducem plocon...
Ele spune:
Cookie din cate am citit majoritatea "neintarcatilor" fac asa. Cel putin a mea cum am pus-o la san, se alinta de doua ori (nici macar nu suge ) si pe urma baga somn. Iar a mea face asa de la 6 luni in conditiile in care dintii i-au aparut la 9 luni jumate.
Am incercat cu de toate, mai satula, mai flamanda, mai dormita mai nedormita...NIK nu a functionat.
Deny..si altii
LauraFlo spune:
Cookie am fost la magazinul cu materiale de pe Balcescu si mi-am luat o catifea roz antic superba ! Duceti-va si voi ca valul de material era considerabil !
Azi vine un zugrav ( altul) sa vorbim . Al fi al treilea ???? Poate e cu noroc !
Deci eu maine cui dau de baut ????? Cine vine la intalneala ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004