La noi la Galati sa veniti ! ( 8 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Salutare, fetelor!
Noi in we aveam program de mers la trenulet si masinute la MCDonalds! Numai ca a disparut trenuletul .
Unde mai sunt de-astea in Galati?? Help ca nu stiu cum s-o conving pe fii-mea ca au plecat!! Mi-a vorbity de trenulet si de Mickey Mouse de m-a zapacit! cand mergem? Dar unde-au plecat? Dar vin inapoi?? Si tot asa!! de vreo 100 de ori!

va pupilesc!

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Salutare!
In WE am fost la Iasi si a fost frumos de tot, dar ne-am intors si-o luam de la capat. Azi am inceput gradinita si trebuie sa ne intram in ritm. Sper sa ne obisnuim repede cu trezitul de dimineata.
Cum ramane cu intalnirea de joi? Poate reusim sa ajungem mai multe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Azi sunt prima la cafea ?????

N-au venit nici ieri zugravii !!!! Gata cautam altii !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Laura,oameni neseriosi sa te amane atat timp...Si mie mi s-a intamplat sa dau peste ei.Ultima oara insa am avut doua zugravite,super femei.Au facut curat in casa in 6 zile,fara sa-mi murdareasca casa in ultimul hal.Din pacate nu mai am numarul lor de telefon,l-am pierdut,ca ti le recomandam de la inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Ce faceti, fetelor, pe pagina2?
Pai se poate?

Se vede ca aveti de lucru!

Noi nu avem noutati, suntem la fel, doar cu un colt de dinte in plus

Ne vedem joi?
Dar nu vorba cantecului de la Vama Veche...

Mergi la inceput

Buna dimineata, Galati!

Eu m-am trezit si stau cu in fata si numar dezertoarele...

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Chiar asa nu avem nici o veste de la Alina, Ele , Liliac, Corina ca sa nu mai vorbim de Dinedana si Liliana29s ?
Cookie si eu tot la cafea, suparata foc nici ieri n-au venit zugravii! Zic si eu ca Alina: stau si ma uit la bani , casa mea e total devasatata, azi e ziua sotului maine a mea , n-am cum face petrecere,......Imi vine sa omor pe careva !
Vilma la tine la firma nu-s si zugravi ???? Chiar femeia de serviciu de la mine de la firma vrea o dadaca ( care sa tina copilul la ea acasa ) sa-l duca dimineata si sa-l ia pe la 5. Ar vrea pe langa casa ei adica Spitalul de copii ca sa-i vina mai usor .

Mergi la inceput

Laura, sa-ti traiasca sotul!(si tu pe langa el )
Pai, daca tot nu aveti meseriasi, iesiti si voi la la un restaurant! Si scapi si de pregatiri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

quote:
Originally posted by LauraFlo

Buna dimineata!
Chiar asa nu avem nici o veste de la Alina, Ele , Liliac, Corina ca sa nu mai vorbim de Dinedana si Liliana29s ?
Cookie si eu tot la cafea, suparata foc nici ieri n-au venit zugravii! Zic si eu ca Alina: stau si ma uit la bani , casa mea e total devasatata, azi e ziua sotului maine a mea , n-am cum face petrecere,......Imi vine sa omor pe careva !
Vilma la tine la firma nu-s si zugravi ???? Chiar femeia de serviciu de la mine de la firma vrea o dadaca ( care sa tina copilul la ea acasa ) sa-l duca dimineata si sa-l ia pe la 5. Ar vrea pe langa casa ei adica Spitalul de copii ca sa-i vina mai usor .

Laura, nu am zugravi, imi pare rau, asa rapid nu cred ca pot sa rezolv, in schimb ma pot interesa. Cat despre femeia de servici, nu stiu daca isi permite, financiar, sa ia o dadaca. Chiar daca duce copilul la domiciliul bonei, tot trebuie sa o plateasca, iar daca vrea sa apeleze la firma, o mai costa in plus un comision, unic ce-i drept, dar asta inseamna bani in plus.
Va urez o zi buna!

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Multumesc de urari Cookie si pentru idee !

Vilma in principiu isi permite, ea este acum in concediu de crestere copil adica ia cei 7.800.000. Dar poate ne intalnim maine si vorbim exact despre ce cheltuieli e vorba.

Mergi la inceput