Mamici de septembrie-octombrie 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 9
oana0204 spune:
Marlena si eu am mai avut din alea... dinspre uter pana.. acolo jos stiti voi unde..
cateodata plecau dinspre vezica. Poate tu ai mai mult noroc.

Oana D - saptamana 39
Foto
mysweetest spune:
Multumesc fetelor insa mi-au mai trecut si oricum nu s-a rupt nici o apa inca
...cand o sa nasc nici nu o sa ma mai credeti.
Am niste junghiuri acum periodice in vezica ca un cutit si am senzatia ca coboara ceva ..dar tot coboara de cateva zile ..oare pana cand.
Marlena &
39+
locca spune:
Marlena, iti tin pumnii!!! hai, macar tu, ca vad ca eu si Oana mai stam macar o zi :).
Eu nu am experimentat contractii de-alea de care ziceti voi, numai simt burta ca un pietroi cand si cand. Care burta e tot sus.
Miflore, eu stau acum pe apusului si se pare ca o sa mai stam ceva vreme pe-aici la ritmul ametitor in care se misca muncitorii la noi in casa, asa ca sunt pro intrevederi.
ruxandra (39+)
AMR 3 spre 2 zile
mysweetest spune:
Ma duc sa ma uit putin la tv si sper sa mai pot intra pe net sa va zic daca am vreo noutate.
Revin mai tarziu. Multumesc pentru galerie!
Marlena &
39+
ege spune:
fetelor am citit asa printre randuri si am vazut ca vb de transpiratie
si eu am aceeasi problema,transpir fara sa fac nimic,tensiunea o am 9/6
maine nu am cum sa va scriu ,sper sa nu vrea bb sa iasa maine ca inca nu sunt pregatita
offf parca nu se mai termina odata curatenia asta,acum stam si ne gandim cum sa mutam mobila,cum si in care camera sa punem patutul.....
va povestesc miercuri ce am facut,unde am fost si ce am luat
noapte buna,frumoaselor
ege
mary ilie spune:
am venit si eu de la plimbarea de seara, mi-am luat si pepene, acuma cat se mai poate....de fapt eu ma plimb numai seara, cu sotul, ca singura nu prea am curaj sa ma indepartea prea mult de casa....
mi-am facut si eu programare la coafor pentru miercuri, ma duc si eu sa ma fac frumoasa, sa ma tund, vopsesc, etc. ca nu ma mai suport asa....plus ca duminica merg si eu la nunta, sa vad cum o sa rezist!
MARLENA, poate maine de ziua Alexandrei se intampla?
Si ca sa fiu si eu pe subiect, de transpirat si eu transpir, mai ales noaptea si mai ales la ceafa....si la mine tensiunea e ok, cam 12 de obicei, uneori 11.deci nu asta ar fi motivul....dar au inceput iar caldurile!!!!
pe unde o fi KID? a ramas la mare?
mary 36+
Hildegard spune:
Buna seara, fetelor gravidoase!
Am revenit....inca nu mi-am pus cablu...sunt conectata prin dial-up, dar merge.
Nu v-am citit, nu stiu de cand!
Asta e, am termitat cu camera bebelui si acum rasuflu si eu usurata.
Am numai de aranjat lucrurile si de cumparat ultimele lucrusoare.
Patut inca nu am luat. nu stiu voi cum satati cu toate...tare as vrea sa stiu asta.
Sanatoasa sunt, si Stefanut e ok pana acum.
Cred ca am depasit 2 kg, oricum el creste mult de acum.
Eu sunt la 11 kg in plus cred ca am si depasit deja.
Auziti, eu vreau sa-mi iau landou si caruciorul il iau, mai incolo (peste 2 luni)oricum e rece...si din casa nu o sa ies imediat cu caruciorul...
Am o intrebare mai delicata....cand se dau bani la medicul cu care nasti? Stiti voi....sa fie dragut si sa-ti deie salon super.
Eu nu stiu cand o sa nasc...teoretic cica prin 24 oct.....dar vedem noi, nu?
Am luat calciu cu D3 2 sapt, la recomandarea DR. cica pentru a preveni rahitismul la copii.
Ma dor incheieturile la degetele de la maini, voi aveti asa ceva? si imi sunt umflate mainile, piciorele putin de tot.
si inca o vedte ...bebeul meu s-a intors cu capul in jos de 1 saptamana. Voi ce ziceti?
Revizuiesc lista de cumparatrui zilele astea, sa nu mai am bataie de cap dupa.
Voi cum stati cu toate?
Va pup
Vero
33
http://community.webshots.com/user/hildegard122
karmenutza spune:
Eu am luat doar calciu, fara vitamina D3, dar pe la 22 de saptamani. Acuma in ultimul trimestru nu mi-a mai dat, ca produce contractii.
Cred ca pentru salon se face rezervare din timp. bannii penntru doctor eu ii dau dupa. Stiu ca asa se obisnuieste.
Antoanela23 spune:
Buna seara mimozelor,
De abia acum am apucat sa citesc din urma si sa va scriu. M-a cam durut burta la fiecare miscare azi asa ca stau ventuzata de canapea.
Ege, si eu am facut injectiile acelea in sapt 27 de sarcina, avand amenintare de nastere prematura. Noroc ca nu au durut prea tare. Sunt spre binele lui bebe, asta conteaza.
Xenia, bine ai venit.
Pentru cine e interesat, calendarul ortodox il gasiti aici: http://www.patriarhia.ro/calendar.htm
Chiar ieri am cautat cum pica Pastele la anul, ca sa vedem cum planificam botezul. Inca nu ne-am hotarat daca-l vom face inainte sau dupa Paste, mai e timp.
Fetele, nu va faceti planuri in functie de pisica Whisky, vad a revenit la bunele obiceiuri, adica bantuie toata ziua si vine numai sa ceara de mancare.
De fapt noi am vazut sambata ca nu-i e bine, (era molesita rau, mieuna cand o atingeam in zona cozii si a coastelor, isi tinea coada moale de parca era rupta) si pana la urma credem ca o lovise cineva sau ceva. Am sunat si la veterinar si a zis si el ca poate sa fie ori lovitura, ori ca-i vine sorocul. Dar acum si-a revenit, e iar umblareata si zburdalnica. Cum apar puii, cum va spun, foarte mult nu mai are cum sa dureze ca are burta destul de mare.
Miercuri ma duc si eu la doctor pt control si monitoring. Sper sa-mi spuna numai de bine si mai ales ca bebe are in jur de 2500 grame, sa stiu ca scap de grija incubatorului.
Si daca bebe e cuminte, asa cum il rog eu sa fie, si mai sta macar 2 saptamani in burtica, gata, in mod cert scapam de grija prematuritatii.
Va pupacesc pe toate, o seara buna,
Anto, 33++