Mamici de septembrie-octombrie 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 8
nicole74 spune:
Buna gravidutelor!
Jadi nu stiu cum mai poti tu sa
ca eu una de abia ma aplec.
In ceea ce priveste transpiratul si eu sunt ca o scrofita. Fac cateva dusuri pe zi si degeaba. Transpir fara sa fac nimik.
Hainutele eu le spal si le calc pe masura ce le cumpar.
In rest ma rog sa treaca si ziua de maine fara evenimente pentru ca miercuri vine doctora in Bucuresti. Iar daca totul merge conform planului mai am un pic pana vineri.
Pupici
Nicole 39 saptamani
cge spune:
Da, eu am citit undeva ca exista o legatura intre transpiratia abundenta, tensiunea noastra mica si efortul pe care il facem ca sangele sa ajunga cum trebuie la bebei.
Nicole, iti tinem pumnii ptr cezariana.
Oricum, tu scapi de transpiratia asta inaintea noastra![]()
Cristina, 36+
mysweetest spune:
Cu transpiratul asa este insa eu parca de cateva zile m-am mai linistit putin ..oricum suport tare greu caldura is prefer sa fie racoare.
Apropo fetelor care ati mai nascut ...am niste junghiuri pe traiect nervos ce iradiaza pe piciorul drept pana in varful degetelor si chiar si la burtica si sunt groznice. Apar din cand in cand ...sunt prevestitoare nasterii sau pur si simplu bb apasa pe cel nerv? Astazi de ex. am avut mai multe ..senzatia e ca atunci cand ai facut ampicilina, penicilina sau un antibiotic si te doare piciorul, fundul ..aproape ca-ti amorteste.
Marlena &
39+
mysweetest spune:
Si eu cred ca Ioana si Irina sunt inca in spital desi stiam ca dupa cezariana te tine acolo maxim 5 zile, oricum sper sa nu fi intervenit nimic rau si sa revina acasa mai repede.
Marlena &
39+
mysweetest spune:
Fetelor cred ca la mine finalul e aproape ...va tin la curent.
Am avut adineaori niste contractii diferite de cele de pana acum care iradiau in vezica si care se repetau la un anumit interval insa s-au oprit iar...poate nasc in direct
.
Marlena &
39+
jadi spune:
Marlena, chiar vroiam sa te intreb la ce interval sint junghiurile alea.
Multa bafta si asteptam vesti!
Jadi
34 fix
iaca_poze