Mamici de septembrie-octombrie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

A banuit Antonia bine, eu sint cam certata cu apa asa ca e la propriu , hehe.
Ma gindesc ca vine sotul acasa si o sa vrea sa se schimbe si nu o sa aiba cu ce, totul e in saci! O sa merga la servici toata sampatmina cum a fost astazi imbracat si o sa creada lumea ca l-a parasit sotia...
Cred ca fetele nu au ajuns acasa inca sau inca nu s-au dumirit inca ce e cu bb si inca mai studiaza!

Jadi in superjeg
34 fix

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Gaataaaa. Bine e mancata . Si de dormit nu ma pot plange ca am dormit rau, m-am trezit numai de vreo 4 ori.. multumitor.

Jadi, spor la curatenie, o sa termini repede ai sa vezi tu, cu asa ajutoare...
Xenia, bine ai venit.
Alina, tu te auzi cand zici ca iti cumperi cele ramase pentru bagaj in drum spre spital? Da acuma ce are? Nu crezi ca e cazul sa scapi de o grija? Iti spun eu ca numai de colindat pentru bagaj nu-ti mai arde cu contractii sau apa rupta. Treaba ta..
Marlena asa era si bebelusul meu in ziua urmatoare controlului de miercuri insa acum vad ca s-a linistit atat de mult ca ma sperii cateodata. Mi-a adus sotul de la spital in dimineata asta un doppler rudimentar ca sa-mi linistesc din cand in cand paranoia.
Sofia bine ai revenit acasa cu bateriile incarcate.
Lucia, Sfanta Laura este in calendarul catolic si se sarbatoreste pe 19 octombrie. Mai multe informatii poti obtine dand un search pe google dupa Santa Laura.
Codruta, La multi ani pentru Petra, sa creasca mare, sanatoasa si voinica
Carmi bine ai revenit.

soon, soon

Oana D - saptamana 39

Foto

Mergi la inceput

Antonia, eu la cumnata mea pe linga aparatul de sterilizat am vazut un fel de tava cu capac in care pune obiectele sterilizate. Acum cine o fi sterlizat tava cu capac nu am indraaznit sa intreb, hehe.
Am dormit 5 minute si m-am trezit uda de transpiratie, nu as putea sa zic la piele ca umblu sumar imbracata prin casa basca mai ies si pe balcon sa arat la vecini

Jadi
34 fix

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

voi v-ati gasit pediatru pt copil? cum? ce trebuie facut?

cristina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Despre dieta ptr alaptat nu stiu ce sa zic; la Victor am tinut-o strict. Era iarna si nici macar o feliuta de portocala nu am gustat.

Acum parca n-as respecta-o asa strict.

Acum dr de familie m-a sfatuit sa mananc pepene inainte, ca dup-aia gata, nu mai e voie.
Adevarul este ca si daca mananci ceva din categoria "interzis" si il vezi pe bebe ca se chinuie, iti trece brusc pofta.
Asa ca mai sigur mancam acum fructe.

Eu cred ca Ioana n-ajuns inca acasa, altminteri intra ea sa ne salute.

Marlena, si eu m-am gandit ca poate Alexandra asteapta ziua de Sf. Alexandru ca sa va salute.

Lucia, am cautat dar n-am gasit nici o zi de Sf. Laura

Codruta, felicitari ptr Petra. E fetita mare acum, 3 sapt.

Oana, daca nu ne scrii imediat ce faci ochi, te trecem automat la mamiciGlumesc.

Carmi, felicitari ptr rezultatele de la control.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

quote:
Originally posted by jadi

Am dormit 5 minute si m-am trezit uda de transpiratie, nu as putea sa zic la piele ca umblu sumar imbracata prin casa basca mai ies si pe balcon sa arat la vecini

Jadi
34 fix

iaca_poze

Jadi- exhibitionista

Oana D - saptamana 39

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

...si nu am facut nici un vaccin.

cristina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Jadi, si eu transpir la greu, cred ca ti-am mai zis.
Am citit undeva ca e legat de faptul ca am tensiunea mica.

Tu cum o ai ?

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Oana ma aud mai, dar asa tot zic ca mai am pana nasc..... asa vreau eu , de frica, acum bebe nu stiu ce parere are
si inca ceva nu mai ies din casa cu zilele...nu e normal da sunt o comoda de aia nu mai cumpar nimik ... nu imi vine deloc sa merg pe jos si cum sotul vine seara foarte tarziu .....

Mergi la inceput

Nu numai dar si , hehe

Jadi
34 fix

iaca_poze

Mergi la inceput