Mamici de septembrie-octombrie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Jadi, de ce esti in mizerie?
La propriu sau la figurat!
Neata americancelor!

Sofia inca la munca 31 sapt

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Hai ma, Sofia! Cum la figurat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Apropo de alimente interzise dupa nastere , in cazul in care vom alapta , n-ar fi rau sa facem o listuta de pe acum , ca sa stim ce sa mincam pina atunci .Eu , de felul meu nu sunt pofticioasa , dar dupa ce l-am nascut pe Mihnea am avut tot felul de pofte .

Spunea cineva mai devreme de fasole si varza .
Stiu ca nici fructele nu sint recomandate .Si cind ma gindesc ca apar acusi strugurii ... Si nici muraturile ...
De pepeni oare avem voie?Dar de o salata de rosii cu castraveti ? Cred ca nu .

Gabi , fix 36 sapt.

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Tonnia, le poti steriliza dupa fiecare masa si le lasi in sterilizator pana la masa urmatoare. Sau doar le speli si le sterilizezi exact inainte de masa (cate unul).Dar poate ai tu laptic si atunci nu mai e nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Daca e pe-asa...nu mai avem voie nika...Nici fructe, nici legume ca fermenteaza, lapte de vaca nu ca face bb colici, nici muraturi, nici carne tocata ca ii cade greu lui bb la stomac...Cred ca o sa tragem adanc aer in piept si am mancat. Mai ales de Craciun, la sarmalute si cozonaci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Stai Gabi linistita, ca intri in fiblrilatii! Dupa spusele tale, o sa ne hranim cu iubire...de ce sa nu fie bune fructele, sunt sanatoare... Banuiesc ca doar alimentele care au mirosul/gustul atat de puternic incat sa modifice gustul laptelui sunt interzise. iar ceva mai apos ca pepenele, nu vad ce poate sa fie...In plus, copilul e destul de obisnuit cu tipul de mancare pe care il "practicam" noi inca din burta...Conform acestei teorii, Irina mea o sa vrea numai MacDonald's...

Antonia, si eu mi-am pus multiple intrebari legate de sterilizare. tocmai d-aia nu vreau sa folosesc tehnica fiertului: ce faci cu biberoanele dupa ce fierb?!?

Eu am de spalat o gramada de hainute mostenite... Oare fac ceva rau daca imbrac copilul cu haine second-hand (nu de la magazin de Second, ci de la alt copil)?
Sper sa am un copil la fel de rezistent la micoze ca si mine (rezistenta dobandita dupa ani de lins pe jos).

Sofia - la munca - 31 saptamani and counting

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

karmenutza esti de coma cu "meniul" de varza si fasole stiu si eu ca nu ai voie ....in rest in functie de medicul peste care dai ... fructe o sa le papam compot.......mult compot fara zahar, lapte nu stiu, dar verishoarei mele i-au interzis lactatele in general, uite ca eu fara nu rezist, ea mananca doar fripturici, gratarele .....da eu? eu care nu sunt carnivora ce o sa fak???? stiu .....dieta se cheama asta .....ia sa mai mancam cat mai putem, eu saptamana asta am dat comanda de fasole .... sa fiu sigura, ca saptamana trecuta am vrut varza ... oare mai apuc sa pap fasolea????

chiar asa mamicile noastre sunt lipsa la apel , dar sunt de inteles :)

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Sofia stai calma .....daca stii ce copil le-a mai purtat .....le speli , le calci si nu au nik .... nu trebuie sa ii protejam chiar asa pe micuti mai , ca or sa ajunga sensibili ... eu am papat var si pamant cand eram mica si zau ca nu am stat o zi in viata mea in spital, ba chiar nu am fakut mai mult decat o raceala usoara....
in plus stiu multe mamici "disperate" asa cum e Mihaela noastra care au cumparat un magazin intreg pt bebei ...lucruri, care multe nu le-au folosit deloc pt ca bbii cresc repede .... asa ca nu vad de ce nu le-ai folosi???

Marlena tot in asteptare??? :) ar fi super sa se nasca "de ziua ei"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Aaa. singurul lucru de care imi era pofta si aveam voie stiti care era? Toata lumea mi-l recomanda .Cica sa fac lapte pentru copil .BEREA .

Stiti ca dupa cezariana urmeaza citeva zile doar cu ceai , supa strecurata , apoi brinza , iaurt ,carnita etc. Cind am auzit-o pe doctorita mea ca imi spune ca pot bea cafea , imi venea sa ii pup si miini si picioare . Sotul meu nu a vrut sa creada la inceput .

Nu intelegeam eu de ce ma intreba in fiecare zi d-rita daca elimin gaze ...pe jos , daca intelegeti .Eu rigiiam la greu , dar pirtzuri (s-avem pardon) nu trageam . Ei bine , asta era un semn ca iti revii cu digestia .La asta servea de fapt si cafeaua .Dar eu eram constipata si mi-a luat citeva zile bune pina am eliminat ceva . Nici nu stiti ce bucurie era pe capul meu . M-au ajutat foarte mult supozitoarele cu glicerina . Asa ca aveti grija sa vi le puneti in bagaj .

Gabi, fix 36 sapt

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna, dolofanelor !

Romana, felicitari !
M-am intors de la control, bebe e bine, i-am ascultat bataile inimii
vreo 20 de minute, e ok. Dr. nu mi-a facut echo de data asta, mi-a controlat doar colul, e in continuare inchis.
Mifloricika, ma intrebai cat ´am luat´, habar n-am, am mai zis, treaba e asa: pana in luna a doua am slabit 7 kg (nestiind ca-s gravi, am tinut regim si am facut inot la greu), apoi am pus cu succes tot ce am dat jos si inca 10 in plus. Mi-e si frica sa calculez....mai ales ca mai am ceva saptamani pana nasc.
Pisica Whisky cea celebra nu nascuse pana mai acum o ora...cand am vorbit cu verisoara Antoanela. Apropo, Antoanela, pune poza cu ariciul cel hotz surprins in flagrant, mancandu-i pisicii mancarea...biata Whisky priveste neputincioasa la arici...e bestiala poza.
Oana, dormi?
Tonnia, asa stiu si eu, lasi biberoanele in sterilizator.
Bun venit, Xenia !
Ah ! Azi am vb. cu dr. despre cezariana, nu m-a mai certat ca data trecuta, a zis sa ma gandesc bine daca vreau cu adevarat si sa-i spun in saptamana a 37-a sa ma programeze.
Pup fetele,

Carmi 32 si bebe Fabiano

Mergi la inceput