Mamici de septembrie-octombrie 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 5
Tonnia spune:
Nici eu nu ma vaccinez! Am zis!
Hainele lui bb cand le spalati, de prin ce saptamana?
Ce-or face fetele astea?
karmenutza spune:
Nici eu nu ma vaccinez de nici o boala. Nici macar vaccin antigripal nu imi fac niciodata. Colegele mele de la servici, cand si-au facut, s-au imbolnavit toate de gripa.
Hainutele lui bebe o sa le spal cam cu o saptamana inainte de marele eveniment. Ca o sa ma programeze doctorita la o anumita data si inainte cu cateva zile, le pregatesc.
jadi spune:
Antonia, eu am deja unele spalate iar urmatoarea transe o spal saptamina viitoare si asta pentru ca saptamina asta sint in varuieli.
Jadi in mizerie
34 fix
iaca_poze
codruta_grg spune:
Felicitari Romana 

Pana la urma cu ce doctor ai nascut?
Marlena, Oana .... cand ma uit pe lista si va vad, ma gandesc ca si eu trebuia sa fiu acuma ca si voi (in 39 saptamani),!!!!!
Noi maine facem 3 saptamani!!!!!!!
Succes fetele!!!!!!!
Codruta & printesa Petra 9 august 2005
poze
mysweetest spune:
'neatza Oana!
Mai stiti ceva de Ioana si Irina...sunt inca in spital?
Este liniste pe forum astazi ...
Pisica Whisky o fi nascut?
Am aflat ca maine e Sf.Alexandru..oare Alexandra mea se naste de ziua ei(Sf.Alexandru) sau de Sf.Maria
?
Marlena &
39+ si AMR=5 Zile
oana0204 spune:
Ptiu, ptiu Jadi, cred ca de gura ta m-am trezit.
Buna dimineata.
Stati sa ma dezmeticesc si sa papa ceva ca ma roade soricelul la stomac
Oana D - saptamana 39
Foto
karmenutza spune:
"oare Alexandra mea se naste de ziua ei sau de Sf.Maria ?"
Stii melodia aia: "M-am nascut de ziua mea" - Pavel Stratan?

P.S. De Sf. Maria
gabiarama spune:
Pofta buna , Oana !
Codruta , la multi ani scumpei tale Petra
E fata mare de-acuma ...
De ce vaccin vorbiti voi , ca eu nu am auzit nimic despre asa ceva .
Hainutele lui bebe le-a calcat soacra mea saptamina trecuta , dar mai are o tura pe saptamina asta .
Oare Ioana n-o fi iesit din spital inca ? Nu cred ca ar fi rezistat sa nu ne salute macar .
Eu am profitat de faptul ca mi l-a luat mama pe Mihnea dimineata si am fost la salon sa ma infrumusetez .Mi-am facut manichiura , pedichiura ,un spalat si uscat lejer . La cosmetica n-am indraznit sa intru decit pt o axila , restul il las pentru mai incolo .De ce sa suport aceeasi durere de 2 ori . Nici nu sint hotarita daca ma voi epila cu ceara sau voi recurge in cele din urma la crema .
Gabi , fix 36 sapt
http://community.webshots.com/user/gabiarama
Tonnia spune:
Neata, soon! Cum ai dormit?
Gabi, e vorba de antitetanos!
Eu mai am o nelamurire. Dupa ce se sterilizeaza biberoanele (in caz ca am nevoie) unde se pun asa sterile cum sunt? Sau se sterilizeaza fix unul pt masa respectiva? Poate mai imi trebuie o cutie ceva in care sa le pun dupa...