Mamici de septembrie-octombrie 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 4
miflore spune:
Asa, asa, si eu vroiam sa pun masina dar m-am oprit la timp! Nici maine nu se spala daca e Sf. Alexandru? Sau e cu cruce neagra?
Alina, parca sunt dusa cu pluta si vreau sa iau tot, asa e! Am senzatia ca vor exploda toate magazinele dupa ce nasc eu!!!![]()
Bine-ai venit Xenia! In legatura cu problema ta, ce sa zic, tu vei fi atunci in mijlocul saptamanii 40, deci in regula, dar totusi n-ar trebui sa te forteze inca; pleaca doctorita in concediu dupa? sau nu mai are garzi? treaba e relativa; dar daca tot nasti normal mai bine sa lasi puiul sa vina cand vrea el, sa-si aleaga singur ziua norocoasa!
Karmenutza, bravo! Mai, dar toate fetele curata si spala si fac curat si darama peretii si muntii! Ne facem cuiburile!
Bine ca nu plecam si-n tarile calde la iarna!![]()
Cristina, e bun trusoul aceal de scos BB din spital, si eu ma gandisem; dar n-am primit nici unul, ce oameni rai!
As vrea ceva cu welcome home, home sweet home, ceva dragut, stiti unde as putea gasi?
Sofia, 

Mihaela 35++
alinam spune:
Marlena esti iertata mai daca nu stiai .... daca stii si faci e mai rau ...
, in plus la gravide se permite cam orice, pe motiv de pofte si ca lui bebe ii dai tot ce vrea
miflore spune:
Ce-or face Ioana si Irina? Deja sunt experimentate! De-abia astept sa vina si sa povesteasca aici, mai ales ca au facut cezariene si ma intereseaza sobiectul! 
Mihaela 35++
mary ilie spune:
nici eu nu stiam de mancatul ceva rosu!?
oricum asa stiu si eu ca pentru bebe ne este permis orice, chiar si sa spalam in zi de sarbatoare- hainutele lui!
miflore vad ca maine nu e nici o cruce....
mai dar nu mai vin mamicile astea odata???? ne tin in tensiune!
hai ca eu fug pana la piata ca trebuie sa si gatesc ceva pe ziua de azi! am facut si eu o ciorbita de fasole, o nebunie, am mancat-o rece, nu mi-a ajuns nici 2 zile! azi facem o mazare cu carnita si cu multe rosii, ca asa a dat comanda sotul! mai are si el pofte, ce vreti, numai eu?
am fugit la treaba, gata!
mary 36+
mysweetest spune:
Le asteptam pe Ioana si Irina
sa vina de la spital sa ne povesteasca ce si cum dar se pare ca mai avem de asteptat...acum sunt mamici si au treaba ...nu mai lenevesc ca noi
.
Marlena &
39+
kristinutza spune:
ioana si irina, intrati macar un picutz sa ne ziceti ca sunteti bine si fericite ca sa ne entuziasmam si noi!

miflore, trebuia sa mai stau un minutel as-noapte pe net si-ti prindeam raspunsul...
eu am zis ca sa ma culc. pe naiba, n-am mai dormit pana dimineata! am fost si la vampiri, am rezolvat si ceva trebusoare azi. sunt cam zombie.
da... m-am mai linistit un pic: de fapt am si camasi de noapte cu nasturi, si gel de dus pt copil, si sutien de alaptat, si vata, si papuci. mda...
nu-s chiar asa de in urma cu pregatirile.
am dezlegat enigma insomniei de as'noapte: nazdravanul de baietel al meu, care a stat cumintel ultimele 3 luni cu caputzul in jos, s-a agitat ce s-a agitat si s-a pus de-a curmezishul. de ce oare? mare mister.
acum da semne ca s-a prins ca era mai bine inainte... sper sa revina la pozitia lui. de incercat incearca.
cristina 35+
Lucia_B spune:
Buna frumoaselor
.
Uite ca vin io iarasi cu intrebari. Daca se tot vorbeste de sfinti, mi-am adus aminte ca eu nu stiu cind e si daca ingenere este sf. Laura. Am cautat pe net dar nu am gasit nimic, sau poate nu stiu eu cum se cauta.
Tati a ales acest nume pentru bebelusa pe care o asteptam si eu nu stiu daca are sfint. Fetele care au vre-un calendar bisericesc sau stiu vre-un site, va rog frumos daca aveti timp sa va uitati si sa-mi spuneti cind se sarbatoreste. Va sunt foarte recunoscatoare.
Sanatate, numai bine si multa rabdare ca mai avem un pic.
_
fix 34s
Tot raul e inspre bine.
sofia_misicu spune:
Cam liniste azi!
Se vede ca lipsesc "greii" ... ii asteptam cu inima la gura.
Stie careva daca e musai sa facem vaccinul acela in saptamana 34? Eu asa am inteles...Dar parca nu m-as arunca sa il fac. Vorbeati voi mai de mult ceva insa nu tin minte concluziile.
Toata dimineata am stat cu sufletul la gura ca mi-a dormit goanga si nu a dat semne de viata. M-am mai speriat si cu foaia de pontaj a miscarilor. Mie cateodata nu mi se misca burta cu orele, daramite de 10 ori pe ora. Zau daca chestile astea nu sunt facute ca sa ne sperie mai rau.
Gata! La munca nu la intins mana
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos
jadi spune:
Sofia mama, lasa vaccinarile pe mai tirziu, eu una am mai zis... nu ma duc sa ma vaccinez nici sa imi dea bani, stiu cazuri care s-au sfirsit relativ urit cu vaccinarea...
Jadi in mizerie
34 fix
iaca_poze