Mamici de septembrie-octombrie 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 3
jadi spune:
Doctorita mea tot pe 5-6 se intoarce din concediu dar eu nu ma grabesc sa merg la ea, oricum nu am gasit programare decit pe 12 ceea ce imi convine de minune... pina atunci o sa fiu aranjata si cu casa si cu psihicul,
Jadi
34 fix
iaca_poze
alinam spune:
fetelor azi se tine post....... eh eu nu am tinut ca m-am aruncat pe sarmale de dimineata, dar nu se papa nik roshu, adika pepene roshu sau rosii ....la astea ma abtin ....promit.
sofia_misicu spune:
Buna dimineata fetelor!
In primul rand felicitari Irinei, Samilei si Romanei!!!! Sa fiti fericite alaturi de copiii vostri la fel cum o sa fim si noi in curand
Eu am disparut trei zile la mare, in ceea ce o sa ramana cunoscuta drept "ultima vacanta lipsita de responsabilitati". Drept urmare mi-am facut de cap (in limita bunului simt): am mancat de 5 ori pe zi, am facut baie toata ziua, am baut un pic de bere, am dansat pe plaja pana la1 noapte si alea, alea...
A fost foarte frumos, mai putin o mica sperietura. Dupa ce ma zbenguisem aproapte o ora in apa, cand am iesit, ma durea destul de tare burta si simteam ca parca curge din mine mai mult decat apa de mare. Au inceput cu totii sa faca glume pe tema unei nasteri premature...deh, barbati insensibili. Ca sa nu mai vb de glumele la ordinea zilei: "fugiti, intra casalotul in apa" sau "s-au ridicat cotele apelor Dunarii"..."iar mananci!!!!, o sa explodezi!!!", "uitati oameni buni, si balenele danseaza!"
Parca plecasem in vacanta cu copii de clasa a patra...
Oricum, a fost placut...Acum, la munca din nou...Inca o luna...ce placere...
Va pup si tin pumnii celor din categoria soon, soon: Locca, Oana, Marlena, Irina, Whisky...
Sofia 31
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sofia_misicu/my_photos
irina81 spune:
Ege,da,asa se intampla de la ovule.Este intr-adevar un corticosteroid si se administreaza in sarcinile cu risc de nastere prematura cu scopul de a intarzia nasterea si de a grabi maturarea plamanilor fatului prin sinteza de surfactant.Altfel exista risc de Sindrom de detresa respiratorie.Asa ca a facut bine medicul tau,continua cu incredere.
Aa si cum au zis si fetele,pune ovulele numai seara inainte de culcare,cu tampon!
Norina,de unde ai luat tampoane Bela pentru sani?
Antoanela,tinem pumnii la pisica!
A mea,saraca,e sterilizata si n-a avut niciodata bucuria de a fi mamica!![]()
Romana,felicitari pentru grasunel!
Irina 38+ (cred)
ege spune:
oana ,miflore multumesc m-ati mai incurajat,nu vroiam sa ajung iar la dr sa ma interneze:))
raluca costiurineu am avut probleme ,joia trecuta am avut o scurgere eu am zis ca este s-au fisurat membranele ca mi-a curs lichid (era ca apa)
m-au internat si au spus ca e posibil sa nasc prematur iar plamanii copilului nu sunt pregatiti acum si m-au internat si mi-au facut injectii dexamethasone iar acasa mi-au spus sa iau vitamine pregvit si ovule clotrimazol
voua vi se umfla mainile si picioarele?????
maine vreau sa merg in buc sa fac niste cumparaturi
de unde imi recomandati sa cumpar patut,lenjerie,hainute....
apropo m-am pregatit si eu cu garmastan
ege 35+
ege
miflore spune:
Neatza frumoaselor! Am dormit pana la 10!
Oana, multumim pt. schimbare! Si somn usor!
Jadi, spor la curatenie!!! A, da vezi ca azi e sarbatoare mare, Sf. Ioan Botezatorul si inca ceva!
Mihaela 35++
jadi spune:
Stiu ca e sarbatoare dar nu o sa spal... deja am pregatit 4 saci de spalat si 3 pentru donat, plus toate "bibilourile" cu care ma inzestrase mama la plecarea de acasa din 97... le fac retur!
Cum acasa la mama am curte , o sa le spalam acolo si o sa le uscam tot acolo, asa ca vom face un mic trafic de toale...
Alea Alea
Jadi
34 fix
iaca_poze
cge spune:
Ege, iti raspunde Cge !!![]()
![]()
Incearca magazinele Loris de pe bulevardul Decebal si cel din Cora.
Pentru hainute, noi apelam la mag. 11-22 care este la D-na Ghica, aproape de noi si in Unirii: mag. Bimba.
Sau mag. Victoria sau mag. Obor.
Numai bine,
Cristina
mysweetest spune:
Alinam stiam ca se tine post dar ca nu ai voie sa mananci nimic rosu am uitat si am mancat pepene 
...
Marlena &
39+