Mamici de septembrie-octombrie 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 2
mysweetest spune:
Mamicile de iulie-august vor trece la bebelusi de iulie-august..ce repede trece timpul.
Marlena &
39+
karmenutza spune:
'neata!
Ce fac fetele? Sunteti bine?
Tonnia, ai dormit mai mult? Ca nu te-am vazut azi pe aici.
Eu am terminat cu dormitorul, in sfarsit!
Maine ma apuc de restul, care o sa mearga mai repede.
gabiarama spune:
Romana, felicitari pentru bebe Luca ! Sa va bucurati de el si sa fie un copil cuminte , sanatos si mincacios , iar tu sa ai lapte suficient pentru el ! 
Antoanela , fac si eu galerie pentru pisicuta Whisky 

.
Si ce daca va avea 7 puisori ? Va fi in top . Si asa noi nu avem mamici cu gemeni . Sau gresesc ? 
Norina , de curiozitate , ce doza de Gynipral iei tu ?Si la cite ore?
Raluca , referitor la cartea "Mama si copilul" de Capraru eu cred ca e buna , insa nu toti copiii sunt la fel si nu reactioneaza identic . Instinctul tau de mama ar trebui sa filtreze toate informatiile si sa aleaga ce este mai bun pt puiul tau .
Ioana parca spunea ca astazi va veni acasa , nu? O asteptam cu vesti despre Miruna si impresii despre nasterea prin cezariana.
Oana si Marlena , bebelusii vostri ce fac ? S-au razgindit ?
Sunt curioasa sa vad cine sparge gheata saptamina asta ...
Xenia , bine ai venit si nastere usoara !
Jadi , spor la curatenie in casa si sa nu se lungeasca mesterii prea mult cu varuitul !
Gabi , fix 36 sapt
http://community.webshots.com/user/gabiarama
cge spune:
Neata
si mamici!
Romana, felicitari pentru Luca!
Sa fie sanatos, cuminte si sa va aduca numai bucurii alaturi de Matei.
Oana, multumim pentru schimbatul capitolului.
Sunteti mortale cu pisica Antoanelei.
Spor la curatenie pentru fetele vrednice si curajoase!
Eu ma invart prin casa si mananc la greu mancaruri interzise dupa.
Mi-a gatit maica-mea la greu: si fasole si salata de vinete, ardei copti si mai avem si mancare de la nunta (mai ales prajituri).
Gata, nu mai scriu despre subiecte din astea delicate la gravide.
PS:
Pentru scosul bebelushei din spital, am primit un set de hainute cu de toate: body, jachetica subtire, jachetica groasa, paturica, caciulita, tricou etc
Mi se pare f practica ptr septembrie cand nu prea stim cum va fi vremea.
O zi super,
Cristina, 36+
Tonnia spune:
Neata, silfidutelor!
Karmenutza, da, am dormit pana la 6.30, m-am tot foit noaptea, dar a fost OK. Ce eficienta ai fost cu aranjarea camerei! hai ca esti tare!
Mai,ar cam fi cazul sa ne dea si Ioana de veste. A stat 5 zile in spital.
Xenia, bine ai venit!!! Nu stiu sa-ti raspund la intrebare.
mary ilie spune:
buna dimineata!
FELICITARI ROMANA!!!

eu am reusit sa termin in sfarsit curatenia, am cam avut emotii ca dupa atata efort imi era cam frica....acuma, gata, stau cuminte , o mancarica, o plimbarica si cam atat.....JADI pana la urma sunt bune si mamele astea la ceva

bine ca te ajuta!!!
eu numai cu sotul saracul....
azi ar trebui sa vina mamicile de la spital, nu?
eu mi-am terminat si bagajul de spital, l-am pus deja la usa!!! mai am de luat centura pentru burtica, inca mai caut....am gasit pe net niste modele super, dar nu in romania

mai am o saptamana pana vine dr. din concediu.....abia astept!!!!sa il mai vedem pe bebe ca n-am mai facut echo de o luna!!!
bine ca am vazut si eu pe aici ca azi e sarbatoare mare
ca aveam de gand sa spal, e cosul plin! si maine e sfantul ALEXANDRU fetelor, e ziua soacrei
mary 36 +
mary ilie spune:
eu nu m-am gandit la hainele pentru iesirea din spital, am luat doar o paturica groasa si o sa luam cosulet( e greu sa ne hotaram la un model anume...) pentru restul ne bazam pe nasa lui bebe, ca vine ea sa ne scoata din spital, asa a zis...
mary 36+
karmenutza spune:
Eu stiu ca externarile din spital se fac dupa ora 12. Deci, de la fete asteptam vesti dupa amiaza. Doar sa nu le tina si pe ele 7 zile, cum m-au tinut pe mine.
Ca atunci asteptam pana joi, vineri. Abia astept sa ne aduca si noua impresii de la cezariana.
mary ilie spune:
Cristina, eu chiar ma gandeam daca sa ma duc pe 5 sau pe 6? dar cred ca il iau din prima zi, ca nu mai am rabdare...... ma tot gandesc cat o fi crescut bebe, ca la nastere normala cum vreau eu, nu prea mi-ar conveni daca e bebe prea grasut.... daca o fi asa cred ca optez si eu pentru cezariana.... le astept si eu pe mamicile cu cezariana sa vedem ce ne povestesc!
mary 36+