Oligospermie (6)- putini da' buni!
Raspunsuri - Pagina 15
AYSHA 2 spune:
Da, Greuceanu, imi apar sotiorul ca sunt posesoarea a una bucata barbatel frumoooos si desteeeept si mai ales producator de
putini da' buni![]()
Oana, te-ai prins care-i faza cu mine...in alta ordine de idei, faci tu asta pt. noi ? ne cumperi umbrelute ????
E normal sa pui baietii in capul listei, ca depre specia lor e vorba in salonul nostru (mama, ce-mi place denumirea :salon, mai e o expresie argotica:esti baiat/fata salon, noi toti suntem salon)
greuceanu spune:
AYSHA 2-foarte bun.Asa si trebe.
Mai ales ca de la diversii factori exteni intr-o buna zi noi (oligo...)vom deveni majoritari.Si daca nu scapam de aici noi fiind mai vechi in bransha vom avea diverse privilegii.Dar poate totusi primim dezlegare.Macar o data.Macar unul
Carmen.cita spune:
AYSHA, am auzit si eu parerea unor medici alopati, cum ca tratamentul homeopat si/sau naturist n-ar avea nici un efect asupra
, dar eu cred ca un efect totusi are, macar efectul placebo
... cu alte cuvinte fiecare simte cum e mai bine pt el, "nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-mi place mie".
Greuceanu, da' si cand o scapa unul
la tine, la cat au fost tinuti in lant... o sa faca ce-a facut la Titelu! Asa sa stii!
OANA, noi ne falim cu un nr. intre 19 si 25 mil. de
, cu o mobilitate intre 55-70%, forme normale intre 40-60%. Astia-s , cu ei defilam!
Iti multumesc pt ca ai mentionat si numele meu pe listuta cu donatia. Cu rosii nu arunca nimeni aici, dar bag sama ca-ti place salata bulgareasca? Fac eu cinste, atunci, ca tu ai facut cu umbrelute norocoase!
M Oana spune:
Carmecitooo, pai trebuie sarbatorit si evenimentul
oligospermista intre 2 prietene foste 'aspirante neoptimiste gen fata mosului' cu ceva, nu-i asa, dragostea mea??? Deci tu vei aduce rosiile! OK!! Primesc, caci stiu ca nu sunt otravite!!!
Sa vezi tu ce salate primim de la nebunii nostrii pentru iubiri intre persoane infertile din cauza feminine si chiar si masculine...
La forme normale de 

, ca in alte domenii nu-s eu experta, zic ca stati promitator, ca sa nu incep si eu sa vorbesc precum dr T, ca deja vorba lui ('betooon' pentru noiiii veniti) a devenit expresie de salon.
Am fost la ING, am platit si asteptam sa ne bage uuuummmmbbbrrreeelluutttee..... Ce cuvant lung mi-a iesit
princess spune:
Salutare oligospermisti trazniti! Eu din bun-simt si respect pt.voi si atmosfera vesela pe care ati creat-o aici (e meritul vostru!) nu am mai scris ; starea mea nu se potrivea deloc cu toate astea! Dar acum m-am dezmeticit un picut si revin in gasca oligospermisilor!Am observat ca s-au ingrosat randurile masculilor - asta e un lucru f. bun - si ca suntem mai multi pe aici , de unde se vede treaba ca infertilitatea asta masculina nu e chiar un lucru rar, cum credeam eu si al meu sot, in naivitatea noastra, pana anul trecut cand ne-am trezit loviti de oligospermie!
Noi suntem la a treia luna de tratament cu Proviron si Pregnyl si dupa cum vedeti inca nu avem nici un rezultat! Efectele acestui Pregnyl la barbati sunt oare mai intarziate?
Si ca sa contribui si eu putin la starea de bine , am sa va rog sa cititi la "povesti de succes" si veti vedea ca sunt mai multe cazuri de oligospermisti care au reusit; intr-unul din cazuri , el , dupa aflarea vestii cu 2 liniutze, s-a dus sa isi faca analizele hormonale asa ... de curiozitate si erau cat se poate de proaste; cu toate astea a reusit! In aceste conditii, noi de ce nu am avea sanse?
Beatrix, se zice ca ginsengul face minuni! Sotul meu este la a cincea cutie si vad ca se simte foarte bine!
Greuceanu, ce tratament urmezi si de cat timp?
Mmi, Pregnyl-ul este injectabil, dar nu doare deloc!Mai ales ca se face o singura injectie pe saptamana!
Aysha, sotului meu i-a dat Pregnyl pe baza analizelor hormonale (LH este mai scazut)!
Apropo, cine stie care sunt limitele normale la testosteron, la barbati?
Onutza, pt. ca ne-ai cerut parerea despre atmosfera creata aici, eu pot sa-ti spun nu numai ca nu ma deranjeaza, ci chiar imi face bine!Ce sa facem: sa stam numai seriosi si cu gandul numai la oligospermie? Pai asa o luam razna de tot! Eu consider ca este loc pt. toti si aici si in alta parte si ca trebuie sa ne apreciem pt. partile noastre bune! Mai radem, ne mai spunem supararile, mai dezbatem si oligospermia ....

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png
M Oana spune:
Cum ma dadeam eu cu parapanta linistita, vad mare o intrebare despre testosteron. Si cum imi tin in parapanta asta toate analizele, citesc: valori normale Medicover 9.9-27.8.
La andrologul meu Soare, cel cu apusul, pentru cunoscatori, valori normale 2,5-10,5 BARBATI, desigur.
Chiar ma batea un gand pe spate la capitolul 'endometru': de ce ma face fata asta 'zgubilitica' ca eu la 'endo' am fost tare cumintica, fata de nebuniile de aici.
Dar am prins smecheria, mai ales ca te stiu ce oligospermista invocata ai fost si vaz ca nu te-ai lecuit.
Dar chiar asa de suparica ai fost de nu ne-ai scris???
Imi pare asa rau ca nu am apucat sa te trec pe listuta cu umbrelute....
princess spune:
Oana, de ca difera valorile pe care le ai asa de mult? Or fi alte unitati de masura? Din ce vad eu , la sotul meu chiar ca se impunea Provironul!
Termenul de "zgubilitica" e ... de bine, iar despre umbreluta, n-are "minic" - vorba nepotelului meu - eu stiuu ce suflet mare ai! Asta se simte de la o posta!

pentru toate fetele!
princess spune:
... Ah, am uitat ceva: o sugestie pt. deschiderea noului capitol - sa urmam si noi exemplul fetelor de la "endometru" , trecand reusitele la inceput de capitol , in cazul nostru , marele Titelu , poate asa mai prindem curaj sa marim lista!

pentru toate fetele!
M Oana spune:
Am facut si eu piata, seara, mai pe la apus, dar important e ca am facut-o si p-asta si mai aveau niste resturi si pentru o zgubilitica ca mine. Princess cuvantul asta nu poate avea nici o conotatie negativa, la mine toate sunt pe pozitiv, in afara de testul de sarcina.... Dar procesul acesta inca nu e incheiat... mama lui... Fac recurs la Curtea Curtilor de Justitie, ca ma stiti doar...
Valorile difera din motiv de laboratoare, fiecare cu pana lui de calcul, chiar daca se aplica la aceeasi pana de fazan, din aceeasi basca, ma scuzati de expresie, dar de la Titelu mi se trage.
Important e cum te incadrezi in aceste valori. Ca al meu la dr Soare a avut testosteronul 3,4 (miiic!!) si dupa potent power si alte energizante a ajuns sa bata cu mult valoarea maxima acceptata de Medicover (a ajuns la 31) si acum incerc sa-l aduc intre valorile normale, dar sa mor daca tin asta neaparat. Tin neaparat doar sa am copii, indiferent ce valori inregistram prin hormo... si spermo...
Dar al tau ce valoare a avut, din ce limite normale, ca e imposibil sa nu-ti fi dat pe hartiuta cu hormonale, in anul de gratie 2005, valorile cu pricina?!
Greuceanu dimineata as fi vrut eu sa tac din motiv de
, dar inca numar zilele pana la marele eveniment. Si sa vezi atunci limbarita.....
thea_m spune:
Oana 

cu multumiri si sa iti fie viata asa cum iti este sufletul!
Natashico imi pare rau ca luna asta s-au spulberat sperantele, dar las' ca mai vin si alte luni si una dintre ele va fi cea cu noroc.
Mai dragilor, eu in puterea tamaduitoare a plantutelor cred. Dupa ce 4 ani de zile am luat tot ce se putea ca trat. alopat( hormoni, antiinflamatoare, antibiotice) numai la prescriptia medicilor, ba m-am hazardat sa ma mai si tai ( prima data a fost mai greu, ca pe urma am mai beneficiat de alte doua vizite pe masa aceea cu lampi mari deasupra), acum, 4 luni de trat. homeopat mi-au facut mai bine decat 4 ani anteriori. Si nu cred ca o fi numai efectul placebo. Cat despre efectul plantutelor asupra gigeilor inca nu stiu sa va spun. Da' mai aveti putintica rabdare pana sapt. viitoare.
Princess buna idee! Sa-l punem pe Titelu cap de lista si sa speram ca se listuta asta devine tot mai lunga.
Salutari baieti si fete salon din salon!
Teodora
Poze