Oligospermie (6)- putini da' buni!
Raspunsuri - Pagina 16
greuceanu spune:
Pierdut peterpan-aducatorului recompensa
princessL-am mai spus dar il repet.Preluat de la cineva de la povesti de succes cu valori similare cu mine:Zn,acid folic,potent power.
Competat cu vit C full,vitE cu pauze si mai nou pulbere de branca sublingual,si tinctura de catina (via titelu).Am aproape o luna.
Eu cred in plante pt ca am avut rezultate pozitive acum 2 ani de la 8-12mil la 20 dupa doar o luna,din pacate nu am continuat.Imi pare rau ca nu am facut o analiza si inainte de trat sa fac comparatie.
Am mai spus si asta dar o repet: cu proviron eu am scazut de la 12 la 8 mil.
M oana cand se va intampla sa ramai insarcinata cred ca nu vom mai incapea de tine pe aici.Anticipez niste compuneri de 10-12 pagini astfel incat sa-ti deschizi singura noi capitole.
V-am pupat.
M Oana spune:
Thea M sa fie intr-un ceas bun curcubeul meu!!!
Fetelor acum chiar sunt fericita, deoarece toata lumea este fericita!
Atunci cand m-am apucat de polologhia aia lunga de pe pagina 2 spuneam ca vreau sa gasim o solutie sa fie toata lumea fericita. Ma tot repet, precum Aysha....
Si uite ca tocmai s-au intors si subiectele firbinti, deci e momentul ca eu sa-mi cer scuze, daca am suparat cu cuvintele mele.

Cine ne da drumul la salonul cu numarul 7 ????
Si pe unde umblati, fratilor si suratelor, iar fac de garda intr-un salon gol???
Greule, eu dau la pierdut mai multe personalitati, si recompensa deja am platit-o la ING. Eu ma bag la scris si 20 de pagini, daca imi promiti ca citesti TOOOOOOT.
greuceanu spune:
Sa nu credeti ca suntem putini oligospermisti.Sunt f multi barbati cu astfel de probleme,aproape ca a devenit o moda si numarul e din pacate in crestere.Din pacate crste gravitatea sau severitatea problemelor din cauze complexe care tind sa se agraveze.Pe viitor cred ca asta va deveni o problema destul de serioasa.Sa nu uitam ca orice evolutie a civilizatiei isi cere tributul care trebuie platit indiferent daca ne place sau nu,vrem sau nu vrem.
diciu spune:
salutare tuturor....nu prea am eu timp de stat zilele astea....dar va pup cu drag

carmen cita...stati bine!!...dati-i bataie...
pe curand
princess spune:
Greuceanu, scuze ca te-am facut sa repeti poezia cu tratamentul, dar nu am mai fost pe receptie cam de mult timp!Acu', daca mi-ai dat apa la moara, dr. ti-a prescis Proviron pe baza analizelor hormonale sau doar asa pt. ca stia el ca se da? Si cat Proviron ai luat? Sotului meu i-a dat 3/zi timp de 1 sapt., repetat dupa 2 luni! ... Despre tributul pe care trebuie sa-l plateasca fiecare ... din pacate ne-am gasit tocmai noi, oligospermistii...
Diciu, si eu te pup si iti doresc spor la treburile pe care le ai!
Hei, da' veselia, bascalia nu mai e prezenta pe aici?

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png
greuceanu spune:
D-aia suntem aici sa ajutam cum putem.Din pacate nu gasim asa usor o informatie sau nu o cautam unde trebuie.Oricum as repeta ori de cate ori e nevoie numai sa stiu ca inf. sunt utile.Dr mi-a prescris proviron cica "sa vedem cum evolueaza" ca asta imbunatateste atat cantitatea cat si calitatea.Asa a fost dar cu sens opus.Am luat 2-3 cutiutze apoi am repetat analiza.Dezastru.M-a trimis repede la Fiv.Si cand te duci la Fiv aia n-or fi fraieri sa te rateze de client si sa-ti spuna sa incerci alte tratamente.Eu am unele mici indoieli cu privire la etica medicala.Spun mici pt ca pot fi subiectiv.