Oligospermie (6)- putini da' buni!
Raspunsuri - Pagina 14
titelu spune:
Aysha fiind cu capul sub nivelul marii,mai uit cate ceva,LH-ul din analizele hormonale indica pregnyl-ul,dupa cum imi zicea endo,dar,asa cum am zis ,mi-i s-a administrat pregnyl-ul doar dupa rezultatul spermogramei.Fa din barbatel o adevarata albinuta,
mmi spune:
Iertati-ma ca ma bag si eu ca musca-n lapte, dar vreau sa va intreb, Pregnyl-ul acela care este injectabil este musai injectabil sau se poate bea
?
Cu drag, Mihaela, mami lu'Mihaita (13.10.2000)
titelu spune:
mmi numai injectabil,deoarece este o solutie salina care se dizolva,traiasca Mihaita al tau,ar trebui sa-i faci cado un catel pe care sa-l numesti CALU
marrina spune:
Buna dimineata simpaticei trupe de
!
diciu Iti multumesc mult.
barbye Victorie! Pune-l sa citeasc ce a luat titelu si ce a reusit
. Asa o sa-i fie din ce in ce mai usor sa le inghita...Si sa te vad eu ce-i mai dai cand o sa vrea tot mai multe...
LA MULTI ANI!!!! fata draga.
mmi spune:
Multumesc de raspunsul rapid. Este chiar pentru Mihaita al meu.
Chiar ne-a murit catelul de la tara si suntem in cautare de unul nou. O sa tin seama de sugestie.
Aceeasi mami lu'
Cu drag, Mihaela, mami lu'Mihaita (13.10.2000)
AYSHA 2 spune:
Merci, Titelu oricum asteptam rezultatul hormonalelor sotului si apoi mai vedem. Sotul dr. mele este endocrinolog si androlog, o sa dam o raita si pe la el sa vedem si noi cum arata un androlog ! Oricum, cred ca sunt singurul exemplar de pe acest forum care nu crede in tratamente naturiste, ci doar in cele recomandate de medic, dar dupa investigatii amanuntite, pe considerentul ca, pe la cati medici am fost, nici unul nu le-a agreat si trebuia sa se gaseasca macar unul care sa le recomande. Matei, in care am o mare incredere, pentru ca a lucrat in cercetare in acest domeniu, este total impotriva lor si unul dintre cele mai importante argumente este acela ca, intrucat la prepararea lor nu se urmeaza aceeasi procedura ca la celelalte medicamente, efectul lor nu poate fi controlat!
Personal cred, Titelu, dar sa nu te superi pe mine, ca nu ai ajuns la normospermie cu tincturile si plantutele, ci ca esti norocosul posesor al unei intamplari fericite si ca ai beneficiat si de ajutor de la Cel de Sus
Vine si randul nostru curand !
M Oana spune:
V-am zis io ca Dumnezeu e cu noi.... sau printre noi...![]()

Mai arde prin niste saloane..... Striga dupa Dumnezeu... si cum Saracu' are atatia pacienti, ma duc sa-L mai ajut putin.... si sa-mi pregatesc urmatorul discurs....
greuceanu spune:
Deja va vad la Ciao Darwin.Oligospermisti contra normospermisti.Cine oare ar castiga?Sau cine-o fi mamam-natura?Se ofera cineva?
Eu astept sa treaca timpul sa vad rezultatele tratamentului.
pana atunci ma mai bag si eu in seama din cand in cand pe aici(de n-o fi cu banat).
Remarc cu cata indarjire va aparati sotiorii
beatrix spune:
Salutare fete si baieti!
In primul rand, un bun venit si de la mine noilor veniti!
eu as prefera sa trecem toti la un alt subiect "bebei de la oligospermisti" (greu cuvant, oare am scris corect??) cat mai repede, nu de alta dar sa nu-l lasam pe titelu' singur!
al meu sot chiar ca a prins aripi
! mai ales de 2 zile cand i-am zis ca am intrat in perioada fertila! cica daca facem de cateva ori pe zi nu cresc sansele????!!!!!!![]()
el e atat de convins ca ginsengul ala ii face mai activi
incat ma intreaba aseara ca daca bea 3 fiole pe zi in loc de una, nu-i mai bine?!!!!
ce iti e si cu barbatii astia! mi-a trebuit juma' de an sa-l conving sa ia si acum vrea portii triple!

beatrice
Perseverenta genereaza succesul!
M Oana spune:
In privinta Banatului, cre' ca nu mai ploua asa curand. Numai SOARE 
.
In privinta limitelor pana la care as merge pentru un
, eu raman constanta in afirmatii: pana la Dumnezeu ma duc, trec peste toti moderatorii, administratorii si proprietarii si ma duc la Seful al' MARE, ca el nu m-a refuzat niciodata si m-a lasat sa vorbesc cat am simtit eu ca e cazul, adica pana s-a ajuns la cuvantul DAAAAAA. Adica pana la castigarea procesului... 
Asta a fost pentru colegu' Greuceanu, care da cu bata prin balarii, prin ospiciul nostru.
Aysha, vezi ca printre balariile 'spirituale si amuzante' de cand am dat noi cheful ala mare, gasesti tot felul de informatii despre pregnyl. Ce LH am avut, care sunt limitele....
In privinta umbrelutelor de dupa ploile care au mai spalat din pacatele noastre plec in curand la ING sa depun pentru urmatoarele personalitati cate 10 RON (ordinea e aleatoare, nu aruncati cu rosii, daca nu aveti si castraveti la dispozitie si chiar si niste ulei de masline): Titelu, Greuceanu, Peterpan, (vedeti ce doamna sunt, respect barbatii!!!), Natasha 71, Carmen.cita, Diciu, Aysha 2, Beatrix, TheaM si M Oana. Adica cei care au fost inundati sau vidanjati + cei care au sarit sa-i scoata din situatie. Am uitat pe cineva???![]()
Daca nu ne pun curcubeul in frunte, ni-l va pune Dumnezeu, dar pe rand, nu dati navala deodat'.....
Natashica iar pleaca barbatul si te lasa sa dormi cu mine in pat??? Si tocmai in perioada.... Ptiuuuuu!!!
MMI, dar de unde o fi stiut Titelu nostru de cautarea ta in privinta calutului pentru baietelul tau?