Oligospermie (6)- putini da' buni!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Matza lu titelu Te pupic pe samburic. Poti sa crezi ca te-am verificat daca are 4 saptamani? N-o sa uit eu usor data de 1 august a victoriei lu' titelu (si a ta). Sa fiti sanatosi gravizilor!!!

greuceanu Si eu va citesc... Si va simpatizez... Si cand nu scriu... Ca nu stiu ce (sa scriu) sau n-am parere sa intervin.

paterpan 5 ml/3 ori pe zi (doza de tinctura) Sa nu incurci picaturile, da?

diciu Pe tipul ala care tipa cu disperare unde vroiau sa-l intepe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Uite cum apar oligospermistii din toate colturile DC-ului !!! Eu stiu ca mai sunt si altii, dar unele forumiste posesoare de soti oligospermisti nu se baga aici,probabil s-au obisnuit in alta parte. Oricum, usa este deschisa, schimul de idei poate fi deseori constructiv si daca stam sa ne plangem de mila oricum nu rezolvam nimic, asa ca o intamplare fericita ca a lui titelu ne mai ridica moralul si ne baga aer in plamani
iar eu ma angajez sa va repet ca papagalul tot felul de patzanii din experienta mea, pt. ca nu doresc deloc sa li se intample si altora la fel
Diciu, Oanaunde e Sanador si dati-mi un nr. de telefon, va rog, ca am benganit pe net cautand fac un studiu de piata sa vad unde este mai ieftin ca am o carca de analize de facut si nu se fac toate in orasul meu!!! se recolteaza si sambata ca vin sambata in Capitala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Si aveti incredere in laboratorul lor ? ca nu vreau sa ma trezesc ca-mi spune dr. : aaaa, pai nu trebuia aici, ci acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

marrina...nu tzipa tipul....el era linistit..cred ca s-a panicat de frica...nu stiu...probabil in timp ce-i lua sange....sau inainte.. a lesinat ...c-a stat si in picioare si se uita la mine cum imi lua....si dupa ce am iesit eu...tzipau cu disperare asistentele......
aysha nr de la Sanador este 331 17 89 sau 331 17 90 pe Str Bucur nr 3A...nu stiu daca au si sambata..parca da...trebuie sunat....eu am o lista intreaga cu preturi de la ei...pentru toate analizele posibile si imposibile...daca vrei tu..sau altcineva o faxez sau o scanez si o trimit pe mail...
meu am fost trimisa aici de primul meu medic pe infertilitate....si ca au preturi mai mici ca la medsana si altele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

diciu Vreau si eu listuta cu preturile. Poti sa mi-o trimiti la marrina@yahoo.com ?
Iarta-mi te rog gluma daca a fost nesarata dar cand am citit ce-ai scris nu-mi inchipuiam decat asistenta intepandu-l altundeva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

marrina..ti-am trimis lista de preturi pe mail...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

peterpan:merge si "la ochi" dar ustura putin la primele instilatii.
diciu:pai si eu as tipa daca mi-ar lua sange de sub unghie de exemplu.
titeiii:multe salutari.Sper ca nu ti-a pus careva Ariel in bere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Am intrat sa va salut, in special pe nou-venite, Carmen.cita, Claudia, Marrina si pe sotioara lui Titelu, Melania si pe bb-le lor.
Multumesc moderatorilor ca nu au inchis subiectul si astfel am mai citit vreo 3 pagini. Se pare ca sunteti tare prolifici! Mai ales fetele, dragutele, carora le plac nocturnele!
Cum nu va mai pot ura succes la intepaturi ca le-ati recoltat deja, va urez bafta la primirea rezultatelor.
Greuceanule te pomenesti ca Titelu ti-o fi pus si palincuta in pachet! Apoi, grija mare cu ea, ca arde ca focul!
Peterpan frumos ar fi sa ajungeti peste vreo cateva zile, vreo 10 asa, pe la Giulesti, ca sa va faceti betaHCG, c'apoi uitati de cat de urate sunt coridoarele alea!
Multumesc de urari. Eu, deocamdata, nu am ce sa scriu la subect, asta inseamna ca nu mai pot sa intru prin salonul vostru? Sper ca nu.
Ganduri bune pentru voi!

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Buna seara, dragii mei! Fac ce fac, si tot aici la voi ajung . Vad ca salonasul nostru este plin-ochi, si tare ma bucur, ca sunteti toti asa haiosi!
Melania, draga mea, iti doresc din tot sufletul o sarcina usoara si bebelus sanatos, voinic si frumos, destept ca parintii lui! Asteptam vesti frumoase despre voi!
Claudia, sa nu fii suparata pe mine ca nu ti-am spus , dar eu am crezut ca tu ai vazut subiectul asta si m-am gandit ca poate nu e pe placul tau... Ma bucur nespus ca iti place, asta inseamna ca o sa mai intri!

Fetelor, v-am auzit vorbind de analize, din punct de vedere al raportului calitate/pret, eu va recomand (din 'studiile' mele) sa faceti hormonalele la medicover (synevo) http://www.synevo.ro/ro/lista.asp, iar pe cele infectioase si imunologice la Institutul Cantacuzino: http://www.cantacuzino.ro/ro/main.asp?Analize%20medicale/Serologie. Acum, vedeti si voi, analizati... Si despre sanador am auzit lucruri bune, dar n-am fost acolo si nu-mi pot da cu parerea.

Va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Aysha, eu nu o contrazic pe colega noastra Diciu, cu care dorm pe aceeasi tastatura noptile, dar al meu a fost la Centrul Medical Sanador de pe bd Decebal, nr. 3 tel 021/322.27.42 /322.46.74/327.75.80. Al meu a fost acolo la dr Corina Neamtu, care l-a trimis la intepat la Parhon, ca asa e cu doctorii nostri, de nu mai stii de fapt care e nebunul pe lumea asta. Dr Neamtu e iarasi adevarat ca lucreaza si la Parhon, poate de aceea confuziunea..... Poti suna si la aceste numere, raspunde o suuuuuper fata si afli mai multe............
TheaM in salonul nostru se intra liber, democratic, pe ferestre, prin plafon..., cu-un scop exact sau doar sa vada peste ce au mai dat nebunii .
Vad ca nu se inghesuie nimeni pe acoperisul spitalului, pt umbrelute umanitare. Promit sa-mi trag o umbreluta d-asta, ca simt nevoia aista spirituala, apoi donez cate un euro pentru toata gasca mea de salon...
Face fata cinste cu umbrelute, pe cuvantul ei de ne-bunatica...
Natasha mai stii semnul nostru magic de prin luna iulie ?

Mergi la inceput