Oligospermie (6)- putini da' buni!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns peterpan spune:

Good morning sunshine !
Acu' venii de la analiza de ziua 21 de la Grivita. Beoah, mizeria e la ea acasa acolo. Mie mie usor sa ma plang dar nu eu sunt subiectul analizei si suntem abia la inceput de drum.
Uf ! Multe trebuie sa mai suportati voi femeile, dragele de voi.

Mergi la inceput

Domnul greuceanu, e adevarat ca pe perioada tratamentului nu avem voie energizante homeopate (ex. palincutza) ? Nici macar o lingurita seara inainte de masa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Se interzice cu desavarsire consumul de tutun si alcool pe toata durata tratamentului.
Avand in vedere ca palincutza face parte din categoria tincturi se poate consuma cate o linguritza inainte de masa oridecate ori este nevoie.
Eu asa am ajuns sa servesc cca 50 de mese pe zi.
Peterpanene mai tii mult la foc mic cu spermograma aia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

wwwwoooowwwwwwwwwww...........in sfarsit am gasit un subiect pe placul meu!!!!!!!!!!asa mai oameni buni...bv voua ca aveti inca puterea de a glumi!
ma tot intrebam eu de ce in alte subiecte e numai plansete si vaicareli?hmm....nici macar loc sa-ti descretesti fruntea nu mai aveai de atatea esecuri luna de luna....

cautand eu un subiect pt sotul meu am dat de voi...si cred ca n-am sa-l las sa intre ca-mi place mie prea mult...oricum nu i se prea potriveste ,pt el ar trebui sa fie un subiect care sa sune cam asa:oligospermie-putini ,ffff putin buni,si cu 2 pachete de marlboro /zi ii fac si mai rai!!!!!si mai vrem sa vina barza ,sa ne aduca un bb sanatos si destept.....

NATASHA-obraznicatura mica ce esti!aproape zi de zi vb la alt subiect si nu mi-ai zis sa intru aici!...daca nu mi-ai fii draga te pedepseam....dar te iert de data asta sa nu zici ca-s rea.

apropoo baieti......voi cum va simtiti din p.d.v. psihic cu acest "handicap"? ca al meu mai nou e tare dezamagit de barbatia lui....si mai imi si zice "apai ce sa fac? io nu stiu ce am asa sperma putina....nu stiu ce-i cu mine.....medicii astia is prosti...crede ca medicii sunt de vinanu el!

acum va las ca am treaba dar nu o sa mai scapāti de mine repede ...fiti siguri si sigure!

Mergi la inceput

Ce sa fac petro, daca nu s-a deschis sezonu' inca. Asa ca sa prind curaj imi insotesc nevasta prin Istmul Corint, in spitalul unde am fost indrumati. Dupa care ma duc la birou si adopt o moaca docta.
Bun, deci voi turna licoarea in mai multe sticlute mici pe care voi scrie tinctura (bea-ma). Cate picaturi pui in linguritza ? Merge si "la ochi" ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Mai ne-bunilor am auzit pe coridoare una tare de tot!!!!
Cica se vand prin spitalul nostru niste umbrele virtuale, sa ni le punem in frunte, sa stie lumea cu cine are de-a face. Daca tot suntem paria DC-ului, hai sa facem noi un pariu cu soarta de oligospermisti, ca noi invingem TOTUL pana la urma.
Are cineva prin pusculita 1-5-10 euro pe care ii poate dona la barul virtual????
Se merge pe coridor tot inainte, se urca la etajul 'Toate forumurile', iar in stanga sus, cum privesti, sunt 3 rubrici printre care prima APELE DEZASTRULUI 2005. Vorbesc SERIOS. ZAAAUUU!!!!
Trebuie parcurse cam 8 pagini, dar asa putem multumii administratorilor acestui site pentru sufletul lor bun si pentru mintea lor limpede si frumoasa si asa ii multumim si lui Dumnezeu pentru ce ne-a dat, pentru ce urmeaza sa ne dea... si ne incarcam si noi sufletele......
Vedeti ca Peterpan cand vorbeste de luptele de la Grivita, el e cu mintea la batalia de la Giulesti, dar cum multe cuvinte se invart in jurul punctului 'G'...
Aysha te facem papagalul sef, ca noi iubim aceste fiinte la maximuss!!!!
Greule, 50 de mese pe zi??? Dar nu esti cam anemic frate, ca acum ma duc cu gandul ca iar stau de vorba cu o chestie d-aia subtire si transparenta precum pergamentul.... sau Parlamentul.. sau Big-Ben-ul londonez... sau....
KLA 78 in numele ne-bunilor , din ce in ce mai multi si mai activi iti urez 'insanatosireeee grabnicaaaaaa', dar nu stiu daca iti mai doresti asta.... Cum isi face fata timp, spune si ea gandurile mascului ei, apropo de ....
Administratorii spuneau de schimbarea nu stiu a ce pe DC zilele acestea....caci de aceea nu prea ne-ar merge jucaria.... Eu memorez numai citate filozofice si nu am retinut, chiar exact...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

bina ai venit kla 78 prin frumoasa nebunie de aici...e fain...dar o mai luam si pe cocoasha... si al meu barbat fumeaza.......daca ar avea 100 mil...mai mergea...dar 2..3 acolo...
azi am fost si eu la analizele din ziua 3...la sanador...dar dureaza 10 zile...da' macar is mai ieftine...
si a lesinat un tip...era cu prietena lui...desi el trebuia intzepat...si nici n-am iesit eu bine din cabinet si s-a auzit tipete de disperare...

Mergi la inceput

kla78, d.p.d.v. psihic ne simtim super cu handicapul nostru, asta datorita numai si numai colegilor si colegelor de "salon". I-as recomanda sotiorului tau sa vina si el alaturi de noi sa mai schimbam solutii, impresii, tincturi, etc. Oricum, spune-i ca rasfatul e pe noi cat casa. Suntem 3 baieti si multe, foarte multe fetitze.
Evident ca medicii sunt intotdeauna de vina. Iti spun la inceput ca nu esti bun de nimic (deci iti ascund in mod intentionat adevarul) dupa care te trimit la pascut de ierburi. E o intreaga constipatie, pardon, conspiratie.

Mergi la inceput

Ptiu, am vrut sa spun Giulesti ! Oricum e tot aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Dooooamne, am ramas singura pe aici.....
S-or fi dus nebunii mei dupa umbreluteeee.....
Bine era daca si moderatorii tot de umbrelute umanitare ar fi stat!!!
Asa cum fac administratorii!!! HEELOOOO!!!! Sunt singulica????
Atunci ma mai fac utila putin prin alte parti....
Dar sa va mai zic o poveste tare frumoasa, din Biblie, inainte de a pleca spre alte spitale: dupa Potop, Dumnezeu a jurat sa nu-i mai pedepseasca pe oameni si a facut un legamant cu ei, iar dovada acestui legamant este curcubeul, care apare dupa ploile rapide de vara. Dovada legamantului lui Dumnezeu o vedem de multe ori, dar lectia unii nu o invata niciodata...... PACAT!!!! PENTRU EI!!! Cine vrea citatul exact pot venii cu dovezi (verset, nr...)... Hai sa ne punem toti curcubeul in frunte, ca de potop, eu vreau sa uit total!!!
Dumnezeu a pedepsit prin potop, dar Dumnezeu a lasat si curcubeul.... Vorbesc de una singura... asa cum mai face si Dumnezeu cu noi, de cele mai multe ori...

Mergi la inceput