Oligospermie (6)- putini da' buni!
Raspunsuri - Pagina 11
Natasha71 spune:
OANA, m-ai dat gata si de data asta! Primele lucruri care mi-a venit in minte cand am vazut iconul a fost 'balanta', 'echilibru', 'cale de mijloc'... sincer am cautat in arhiva si sunt foarte surprinsa ca ai tinut minte ce am spus.
Excelenta memorie si excelenta intuitie... ca sa spun asa... Esti exact pe gustul meu! Cred ca incepem sa ne cunoastem mai bine, nu?![]()
M Oana spune:
Prima data am vrut sa spun ca eram simultan pe aparate..., caci butonam simultan la tastaturi, apoi intuitia mea feminina s-a dus direct cu gandul la
din luna iulie. Nu uita fata....
Ea a inmagazinat totul, iar ingerii pazitori cauta prin fisiere si cand e nevoie de scos o vorba frumoasa pe tapet, vine
...
barbye spune:
Buna , fetelor l-am convins acuma a luat prima pastila de Tribulus Terrestris, sa speram ca va fi un nou inceput pentru
Mirela
mari-lu spune:
baietii destepti luminati-ma si p mine:a luat careva pt ologoastenospermie clomifen? si in c doze?
M Oana spune:
Barbye tot salonul sarbatoreste evenimentul....
De la DJ Oana, dedicatie 

si
Doamne ajuta!!!
Se doarme sau se munceste pe rupte la ora asta, dar ma stiti ca nu-mi place toropeala si monotonia in salonul nostru....
barbye spune:

Doamne, M Oana dar chiar nici acum nu imi vine sa cred
sa le ia in continuare E chiar cel mai frumos cadou care mi la facut ptr ziua mea,..........altul mai frumos nu se putea
Mirela
barbye spune:
Carmen, multumesc dar am spus ca este cel mai frumos cadou ptr ca Duminica este ziua mea de nastere implinesc 28 ani...si alt cadou nu mai conteaza....deja il consider pe acesta.
Mirela
M Oana spune:
Si de ziua ta draga Barby, 'bad boy' sa se transforme
in printul normospermiei!!! 

Clomifen pentru baieti???? A primit cineva tratamentul asta pe salon la noi, ca avem o pacienta noua si eu cu clomifenul nu ma joc!!!
Carmecitooo cum a fost cu stresul azi??? L-ai invins, ca tare matinala mi-ai fost azi dimineata?
Barby la noi pe salon cheful incepe cu o saptamana inainte si se termina undeva prin primavara, asa ca.... ne intelegi tu...
Carmecitoo in afara de dragostea sincera si declarata
ce mi-o porti mie si salonului meu, sa nu-mi spui ca ai si certif'cat de oligospermista, d-ala original, nu ca Peterpan, ca acum o iau razna
???

, Barbye! La belle et le bad boy...