Constanta la apel (46)
Raspunsuri - Pagina 9
narcisa spune:
Adinutza, bine ati revenit din concediu, Andradei si lui Bogdanel!
Emaaimee, bine ai revenit!
Cornelia, multa sanatate Mariei, din pacate eu nu te pot ajuta, ca pina acum noi nu ne-am confruntat cu asa ceva. Si cu gradi, ai sa vezi ca va fi bine pentru Maria.
Simona, mult curaj, eu zic ca totul o sa fie mai mult decit OK, greturile nu trebuie sa le ai musai(mai bine fara), eu la patrick n-am avut nici un fel de greata, n-am vomat o data toata sarcina si la Vivien vomam de dimineta pina seara non-stop pina la 4-5 luni indiferent de ce mincam. Si durerea la sini, eu cel putin nu-mi aduc aminte s-o fi simtit permanent sau chiar de la inceput, de ex. la Vivi nici n-am avut nici o durere pina spre 10 saptamani.
fug la cumparaturi
narcisa
mav spune:
Simona, FELICITARI!!! Sa fie intr-un ceas bun hotararea ta! Sa ai o sarcina usoara, cu bebe sanatos si mamica sanatoasa!
Eu am avut sanii tensionati doar cateva zile la inceputul sarcini, apoi deloc. Greturi am avut non-stop in prima jumatate a sarcinii.
Cred ca ceea ce ti se intampla este normal: fiecare sarcina este deosebita, chiar daca mamica este aceeasi, d-apoi de la persoana, la persoana!!!
Roxa si Adinutza, Emaaimee, bine v-ati intors!
Da, Adina, am mai fost la dr Lazarescu (datorita tie) si sunt f multumita! Sebi este bine. Azi a topait toata ziua, pt ca s-a intors vara-sa de la munte si i-a adus (ne-au adus!) muuulte cadouri, plus ca mai este si tati "prin zona" si e fff fericit! Astept "retetele" pe care le pregatesti tu la microunde (cand ai timp, desigur)!!!
Madamsadamy, vrei sa-i trec si pe finutii tai in listuta?
Cornelia, ai facut bine ca i-ai dat antialergic Mariei, dar fugi cu ea degraba la dr!!!!!!
Sinzi, de data asta, speram sa ajungem si noi la party!!!!!!
Vic & Sebi (04.02.2004)
aida_o spune:
Aoleu, Simona, am trecut prin niste emotii cind ti-am citit mesajele... Nici cind citeam pe vremuri Agatha Christie nu eram asa de captivata Am tot sperat sa fie cu "happy end", si uite ca la pagina asta am avut noroc, phew!
Pai suntem amindoua in a 6-a saptamina, atunci? Eu cica am intrat intr-a 7-a (sunt in 6 sapt si doua zile, parca).
Tensiunea in sini te apuca si te lasa, uneori durerea e mai mare, alteori e mai slaba. Ce cool, acum putem sa schimbam impresii :)) Te asteptam la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56165&whichpage=7" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56165&whichpage=7, unde poti citi prin ce trec si alte fete :)
Se mareste clanul :)
emaaimee spune:
Narcisa-multumesc mult!
Simona-sa fie intr-un ceas bun,atat de mult ma bucur pt tineNici eu nu am avut greturi deloc cu Bibi,iar in leg cu tensiune si durere in sani,fiecare org e diferit,nu e un semn de ingrijorare ca ai sau nu.Bucura-te ca nu ai ca e tare nasol sa te doara sanii in continuu si sa ii simti grei
Atunci daca e oficialvreau sa iti urez o sarcina usoara si dezvoltare armoniosa lui bb in burtica!
mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
emaaimee spune:
Fetili,unde se gasesc in Cta tampoane de alaptat cu adeziv si perie de par natural de la firma NUK?
Ca viu acasa in Cta pe data de 7spt si stam 7 sapt si imi trebuie!
mav-mersic.
Recomandati-mi si mie un cabinet particular al unui dr dermatolog(nu pol. plata ca trebuie sa stau la coada cu bb mic nu pot),please! Ca am mare nevie pt fetitz!
jone spune:
simona, si sa vezi ce sani o sa faci.....cum nici un dr nu v-a reusi vreo data.
va las ca alexandra inca e maraita.
jo si alexandra
jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.
roxanaz spune:
seara buna dragutzelor!
Simona !!! tu stii in adincul sufletului ca asta este decizia cea mai buna. si cum va trebui sa fie asa va fi! te imbratisam de multe ori toti trei!!!!! (na, acu nu o sa ne mai primesti la tine ca n-o sa mai ai loc...)
Cornelia, curata bine toate colturile camerea Mariei. si Patrick a avut asa si era un pardalnic de paianjen care il tot intepa noaptea. scutura-i bine salteluta si patul. pupi!
Ema, welcome back! tampoane de san.....gasesti chicco si nuk in mag de copii (dodo, vic's, tommy) si in mega image - cred ca s-ar putea sa fie si in metro si selgros da zau daca stiu daca sunt cu adeziv sau nu. perie tot pe acolo.
o seara frumoasa tuturor!
emaaimee spune:
Multumesc Roxana!Acum alte intrebari unde sunt magazinele astea(dodo,vic's si tommy-restul de mag stiu unde sunt),adresa adica.Ca eu sunt plecata de ceva vreme.Sa trimit pe sora sa imi ia.De la Nuk au adeziv,stiu eu ca am vazut aici la buburuza.
nastasie spune:
ema, poti incerca si la sensiblu la casa de cultura sau la cel de la spitalul mare.mai mult ca sigur ca au.astia de la casa de cultura au un stand mare de la chicco si nuk.tre sa gasesti.sa-ti traiasca fetita si te asteptam cu drag la cta.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
Madamsadamy spune:
Numele meu este Dana Costache,multumesc din tot sufletul MAV,chiar imi doresc lucrul asta,oricum avem acelasi nume de familie,eu si copii.Apropo azi am fost la cumparaturi prin dorally si i-am cumparat cate ceva de imbracat lu Andrei ca incepe gradi si nana i-a promis ceva nou.Cand i le-am dus era asa de fericit,se proba sii radea bucuros in oglinda.Pana acum ceva timp ii cumparam haine cu culori mai de barbat si am observat ca ii placeau culorile mai vii,adica ale Andreei.De data asta i-am luat bluzoane portocalii si verde crud-nu-si incapea in piele de bucurie ca a csapat de bleu si bleumarin.
Sinzi invitatia la tine este pentru toti?Hai sa asteptam sa vina siEma,vreti?Sa fie ca o petrecere de bun venit.Dar daca santem multi ar fii bine tot intr-un loc public,stiti cum sant copii.Va pup.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy