Constanta la apel (46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Era sa uit lucrul cel mai important;Simona-FELICITARI!,sarcina usoara,sa nasti un copil sanatos si frumos,sa uiti ca ai stat in balanta,sa ne tii la curent cu evolutia sarcinii;DUMNEZEU sa va binecuvanteze si sa va ajute.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Simona eram convinsa ca il vei pastra!!!! Sa iti fie de bine!!! Si de abia asteptam sa vedem poze cu bebe!!!!!
Oricum propunerea e valabila

Dana, oricand!!! Noi am ami avut o intalnire cu muuuuuuuulti copii de pe DC la mine acasa, si a fost OK!!! hihi...
Nu prea am multe de demolat!!!

Azi ne-am intalnit cu Tatiana si Bia nu s-a speriat deloc de vlajganii din gasca lui David, i-a infruntat cu mare curaj si i-a placut cum face sandwichurile tanti Anca!!!! Sa mai veniti ca uite asa face si Bia vreo 20 de kg!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Da, Tatiana...repetam figura, cat mai tine timpul cu noi!!!
Chiar ca am ajuns devreme azi acasa, radeam cu fetele ca noi si pensionarii ce se mai retrag la ora aia!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Simona, ! Ma bucur f. mult pt. tine. Iti doresc sa ai parte de o sarcina usoara, fara nici un fel de probleme!

Fetelro, vroiam sa va mai scriu, dar Maria plange, plange, plange!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Simona sa ai o sarcina usoara si sa-ti dea Dumnezeu un copilas care sa te faca sa uiti toate momentele de cumpana si incertitudine...

Au ciupit-o niste tantari pe Delia si s-au facut asa urate bubitele si nu stiu cu ce s-o dau inafara de Fenistil...Aveti idee de alte leacuri...?! Sper sa nu transmita si boli nenorocitii astia!

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

multumesc inca o data tuturor, ptr urari si sfaturi! numai bine si voua. sa dea Dumnezeu sa fie bine!
eu o sa ma retrag cit de mult pot de pe forum pina luni. am o predare si voi incerca sa ma concentrez (cit pot eu ...acum..).

apoi voi veni din nou printre voi, si la cit sunt de panicoasa va cam imaginati cum o sa va stressez cu intrebarile nu?! chiar miine doar dimineata o sa citesc totusi, e ceva ce ar trebui sa stiu ptr zilele astea, de facut/evitat. acid folic stiu si iau deja de o saptamina, chiar inainte de a face testul am inceput cu un complex vitaminic de vit B care o are si pe B12 in cantit. suff.

Sinzi, sa dea Dumnezeu sa fie bine si apoi cind venim prima oara in Ro il botezi si tu, daca nu-i botezat pina atunci.

v-am zis cit va iubesc?!
MUCHO

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Simona, ce m-am bucurat cand am citit mesajul tau! Felicitari graviduto! Inseamna ca ai reusit sa il convingi si pe sotul tau! Ca am impresia ca incertitudinea ta s-a datorat in parte si lui. Bine ca v-ati hotarat! Asta era cel mai important. Chestia cu medicamentele alea e apa de ploaie. Fatul este bine protejat in saculetul lui, asa ca nu ajunge la el orice, stai linistita! Spor la predarea pt. luni. Si orice ar fi , gandeste pozitiv si fii relaxata, singurul lucru care ar putea afecta negativ este stresul.
Ema, voiam sa iti zic si eu dar mi-a luat vorba din gura Adriana, ca sa te duci si la Sensiblu, ca precis au acolo ceea ce cauti tu. Eu il stiu pe cel de langa Spitalul mare, dar este si la Casa de Cultura.
Cornelia si Loreen, eu am auzit de Autan si Off, sper sa nu fii gresit, sunt niste unguente impotriva piscaturilor de tantari, dar poate merg si la orice alte insecte.
Adinutza si Roxa, welcome back.

Oana si Paul (3 iulie 2002)
Poze
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

simona, iti spun si eu felicitari pentru decizia luata.sa-ti dea dumnezeu o sarcina usoara si sa te bucuri de minunatia aceea care creste in pantecele tale.
va doresc o zi super!

albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Buna ziua,de azi intru la tura de doua cu doua zile,iar programul il incep la 11,asa ca am putin timp pentru voi.
EMA-tampoane pentru alaptare am vazut chiar aici pe forum la buburuza,si poti face comanda telefonic,majoritatea sant de la NUK.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
Ema, dodo este pe tomis, vis-a-vis de sala sporturilor, tommy pe stefan cel mare langa sediul orange, vic's pe tomis inspre muzeul de arta. dar vorba Danei, poti comanda de pe net ce vrei, e mult mai usor!
autan si off sunt repelente, a sa NU te muste insectele. Cornelia, incearca cu alcool mentolat, la Patrick merge. dar intreaba si medicul, ca poate are si un alt remediu.
Simona, bafta ptr luni!
fug ca iepurele meu e super marait azi.
o zi buna va dorim!

Mergi la inceput