Constanta la apel (46)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Nu pot sa cred ca sant si persoane care-i tin apararea doctorului care a luat copilul acela cu punga.Daca intrati pe subiect va apuca furia,nu-i asa Sanzii?

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

loreen, si alex a fost piscata si nu am stiut de ce, am cautat paianjenu am gasit tzantzaru.si am dat-o cu ....apa de mare.cand ne duceam la plaja o ungeam cu apa de mare peste bubite si totul e ok acum.
mama imi spusese la telefon sa o frec incetisor cu sare fina sau la fel sa fac apa cu sare si sa o ung.

succes simona.

va pupik

jo si alexandra

jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna ziua fetelor, dar stiu ca sunteti harnice la scris. Eu sunt la birou si am o nebunie intreaga. Cel mai mult ma bucur de decizia Simonei de a pastra bebelusul, bravo ei si sa fie sanatosi.

Jone, a ramas valabil cu ce te-am rugat?

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii

Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte: tot ce se intampla are un scop!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Va pupam si noi, sa aveti o zi frumoasa!

Tatiana, ultima data cand Sebi a avut multe scaune moi, i-am dat Debridat si Hidrasec (3pliculete pt bebelusi/ zi). Mi s-a parut o minunatie Hidrasecul asta, ca pe langa faptul ca strange burtica, ajuta la hidratare, este si mai bun la gust si mai putin praf in pliculet, deci se dizolva mai bine. Sebi s-a dres atunci in 24 de ore si a si inceput sa pape! Mai multe despre Hidrasec, gasesti aici:
http://www.presspro-farmacist.ro/articole/medicamente-anm-250.php
Banuiesc ca stii ce sa-i dai sa pape de regim, nu? (banana, mar doar copt sau compotel, branzica, pesmet, pilaf- desi banuiesc ca nu papa asa ceva, din supa de legume ii alegi doar morcovelul, carnita si zeama, chiar si telina si pastarnacul, insa ai grija sa nu-i dai cartofi si dovlecel, daca papa da-i grisine, painica prajita, bine-nteles, cat mai multe lichide- ceai de menta, etc)

Sebi al meu este marait-carait, nu a vrut sa manance, si vazandu-l ca se scarpina de zor la una dintre urechiuse, am descoperit ca langa lobul urechii are o umflatura rosie si tare.... poate fi o piscatura... nu-mi dau bine seama.... Pt ca se trezise devreme, acum e la nani-nani, iar mai tarziu vreau sa ajung cu el la dr.... Offf....

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

angelique nu ai primit?
hai ca mai trimit o data.

jo si alexandra

jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Simona, felicitari ptr decizie, sarcina usoara si bebe sanatos. Ai sa vezi ca nimic pe lume nu se compara cu primele miscari ale bebelusului in burtica, cu ecografiile in care-i vezi inimioara batand...nu mai vorbesc de clipele minunate cand iti tii puiul in brate. Si daca ai nevoie de sprijin moral sau sfaturi, noi suntem alaturi de tine.
Ema, o cutie de tampoane nuk iti dau eu cu cea mai mare placere.
Le-am luat inainte de nastere, dar mie nu mi-au curs sanii niciodata, cu toate ca lapte am destul. Am folosit doar 2, de curiozitate.
Alexandra mea si-a schimbat programul de noapte. Daca la 2 luni dormea toata noaptea, acum are 2 treziri- la 3 si la 5, mananca si adoarme la loc. Se mai trezeste pe la 6.30 cand ea e fresh si mie-mi pica ochii in gura. Dar nu ma plang, ptr ca am o fetita minunata, rade cu gura pana la urechi si mai nou are o noua pasiune..rostogolitul pe burtica. E asa dulce!

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello hello.
Tatiana pai nu cumva de la fructe face diaree? ce i-ai mai dat? sau in ultimul timp te-ai rezumat la banana?sa nu fie cumva alti dinti. Patrick face asa cind are eruptie dentara si nu trec cu absolut nimic, chiar daca il tin pe regim strict. pupa Bia din partea noastra!
noi tocmai ne-am intors de la vaccin (trimovax), totul a fost ok, a marait de 2 ori si gata. are si o colectie impresionanta de intepaturi...ca sa intram si noi in gasca. dintre care vreo 20 in cap! chiar ca nu stiu ce sa mai fac cu tantarii astia, doar avem plase si aparate in priza toate noaptea!
Oana, pai Alexandra se apropie de 4 luni, cand este un varf de crestere acccelerata. o sa manince mai mult si tie ti se va parea ca nu mai ai destul lapte dar e doar o impresie. o sa se regleze la loc in aproximativ 10 zile, maxim 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici tuturor!!

Multumim d esfaturi. Nu am ajuns cu Maria la dr. Eu cred totusi ca nu erau ciupituri, pt. ca prea i-au aparut dintr-odata. Mai degraba o alergie la ceva mancat in concediu (cu toate ca mama mi-a zis ca nu i-a dat nimic de acolo (decat piept de pui) si ca i-a facut ea o supa cu galusti (aici ar fi un ou) si pilaf. In schimb, a dat iama in livada si a mnacat mere, pere si prune, direct din pom unele, pt. ca o prindeau frecvent parintii mei rontaind prune culese de ea. In sfarsit, la burtica e f. bine. Acum parca arata mai bine si bubitele de pe corp, dar inca o deranjeaza si unele s-au facut f. mari. Dar, ca sa fie tabloul complet si pe Stefan l-a ciupit un tantar. Are o unflatura dupa ureche (stiu c aasta e, pt. ca am vazut tantarul nesuferit in actiune)

Tatiana, succes cu burtica Biei!

Roxana, pui sar epe rana cu raspunsul dat Oanei, ca Stefan (ca si Delia, de altfel) mananca din ce in ce mai putin!! Nu stiu ce are, ca nu pare sa il deranjeze ceva. SI eu sunt obisnuita s anu reusesc sa imi satur copilul!!! La cat lapte arunc, mai hraneam un bebelus.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Tatiana, nu a fost oare prea agitata aseara??? Si de asta a vomat??? Sau de la biscuiti??? Sper sa fie bine!!! Face doar moale sau si des?

Roxa, ce mai face pitaku??? E suparat ca l-ai dus la intepatoare?? David e foarte mandru ca a fost la vaccin si a fost "barbat"...

Eu mereu il dau pe David pe afara cu off pt tantari...si nu il pisca...dar cum uit, cum arata ca un dalmatian!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

Dau si eu cu nasul pe-aci inainte de a pleca de la birou. Am avut si azi o zi UCIGATOARE!
Ma alatur si eu celor care se bucura mult pentru Simona si decizia ei (sper sa fie cea finala!)
Si noi ne-am razboit cu tintarii nu de mult. Acum verific cu strasnicie, aproape in fiecare zi, plasele de la geamuri, dupa buboiul mare de la ochi cu care Alisia s-a pricopsit si care aproape ca n-a lasat-o sa deschisa pleoapa vreo trei zile.
Va pup si va doresc o seara reusita.

Mergi la inceput