Constanta la apel (46)
Raspunsuri - Pagina 12
roxanaz spune:
nu Sanzi nu s-a suparat....acu doarme neintors.
Cornelia, n-am vruuut!! Oana a zis, io am raspuns....lipsa poftei de mincare poate fi si de la caldura. stii ca daca ia in greutate normal nu ai de ce sa iti faci griji!
emaaimee spune:
Sa traiasca Alexandrele si Alexandrii!
Adriana&Oana-mersi de info
Dana-am facut comanda la buburuza ieri deja.Tot o proceseaza.Vroiam direct de la magazin si gata.Sora mea a fost ieri pe la mag de copii,nu stiu la care si tot asa trebuia sa faca comanda ca nu erau in mag nici perie Nuk ,nici tamp de sani.De aceea am si facut comanda pe net pana la urma.Nu pot sa ma autoinvit la Sinzi si oricum cred ca va fi destul de aglomerat
Tatiana-mersic.
Roxana-multu pt adresa magazinelor.
Si eu stiu ca Autan si Off sunt doar sa nu te ciupeasca insectele(repelent).
Oana-multumesc pt tampoane,dar am facut deja comanda care spre sa fie procesata odata.Ai o fetita tare draguta si felicitari pt progrese,abia astept sa imi vad si eu pitica ca se intoarce pe burtica,spune primele cuvinte,etc.
Eu tre' sa plec in oras ca in sfarsit nu mai ploua.Adormisem pitica si mai devreme dar cu ploaia asta,noroc ca a fost doar un pic si acum e soare.Poate reusesc si eu sa mai cumpar cate ceva pt acasa pt Bibi si pt mine.
Am fost f harnicuta azi,facut niste compot de pere dietetic pt minestrans prin casa,.
Mai vorbim ca plec
mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
sinzi_ana spune:
Oa, Roxa, acu vad ca esti curcubeu in intuneric!!!! misto!!!!
Cornelia, pai incep si ei sa fie fitzosi!!! Crezi ca toti copiii sunt ca Maria sa ceara singuri de mancare???
Io sunt super fericita ca ieri am gasit o caseta cu Maisy, un show preferat de David la care se uita si io pot sa ii var mancare !!! (ce mama denaturata!!!!) Da...timpuri grele necesita masuri drastice!!!
Noi am fost la socrela azi...si David nu a dormit deloc, s-a jucat la robinetul de afara, apoi in noroi, calare pe Cora, sa nu mai spun ca manca pepene cu mainile murdare si ii curgea zeama si in chiloti... l-am schimbat si i-am facut dus de 4 ori in 3 ore (pana am renuntat)...
Cornelia cum sta Maria curata cand aveti curte???
Gabi, ce mai face Alisia? Asteapta cu nerabdare gradinita???
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
Poze la munte si la mare
Poze noi!!
roxanaz spune:
Sanzi hahahaha tare faza cu pepenele! normal ca ai renuntat....doar nu era sa tii copilu sub dus. ma bucur ca-ti place curcubeul meu
plecam si noi in mamaia sa mincam ceva, iepurele va fi parcat la ai mei ca azi a cam chiulit-o la somn si daca il duc la restaurant risc sa plecam nemincati.
Gabi, pupici tie si Alisiei! bine ca ati scapat de intepatura rea!
pupi si o seara frumoasa tuturor!
Cornelia spune:
Sanzi, pai o schimb pe Maria de trei ori pe zi, dar are unghiile mereu ca duminica aia in parc .
Dati-mi si mie un sfat: sa incerc s aii schimb laptele? Sau sa ii dau deja Milumil II? Acum ii dau 1, doi se da de la 4 luni, dupa inceperea diversificarii. Eu abia i-am dat cateva lingurite d esuc d epiersici, de care nu e tocmai incantat, asa ca nu s epoate zice ca am inceput diversificarea, dar nu stiu ce sa ii mai fac sa pape lapte. Chiar acum a "terminat" o masa de 60 ml . Asta dupa ce la mesele precedente a mancat 80, respectiv 90 ml. In ritmul asta nu stiu daca o sa ajunga la 400 ml pe zi . Pediatra e plecata si eu nu stiu cum sa ma mai stramb la el sa manance.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
mav spune:
Roxa, Sinzi, Adinutza, HEEELP!!!
Lamuriti-ma si pe mine care-i faza cu Singulair-ul, ca-l baga Lazareasca si pe Sebi pe tratament (si a zis ca ne face o "favoare")!!!!!
Se pare ca si Sebi este piscat de o insecta misterioasa... langa/de lobul urechii, care s-a umflat, de-am crezut ca este vorba de o alergie....
Pt mamicile care vor sa le administreze copiilor Rybomunil, sa stiti ca se da si pe reteta gratuita. Noi avem reteta de la medicul de familie si speram sa-l gasim la farmacie, acum plecam dupa el...
Vic & Sebi (04.02.2004)
CRIXIA spune:
Greu e sa ai restanta! Asta-s eu! N-am putut tine pasul cu voi!
Si mie imi este dor de bb-ii (copii) pe care-i stiu!
Felicitari Simona! Sa va intalniti sanatosi! Tati se va schimba, o sa-l unga la suflet bb! Eu zic ca va fi fetita!
Racushoarele Cristina& Alexia - Maria
crixia@gmail.com
liris spune:
Multumesc si ultimelor urari !!!
fetelor, este totusi normal sa nu am "nici o greata" cum se zice ... dar nici una chiar asa. ciclul nu mi-a venit dar sa-mi mai fac un test ?? poate m-am agitat degeaba. dar au fost 2 liniute clare. la un test cu mai mult de 99% precizie...sa fiu eu in 1%??!!
mi-am facut si prigramare la doctora de familie ptr martea viitoare. ea sigur o sa-mi mai faca un test.
seara buna!
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
liris spune:
scuze, am vrut sa zic programare.
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
nastasie spune:
liris, si eu eram gravida in 2 luni si ma miram de ce nu am greturi.pana nu a miscat bb nu am avut nici o greata, de-abia dupa aia, dar doar o data pe luna ma "rugam" la WC
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004