Constanta la apel (46)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

simona, eu abia acum, dupa cxe te-am felicitat, am reushit sa mai citesc din urma shi sa vad ca ai semne de intrebare. o s-atzi impartashesc din experientza mea, nu shtiu daca o sa te-ajute. eu acum o luna, in luan a5a de sarcina, am avut infectzie urinara. o saptamana am luat antibiotic. dupa o saptamana de antibiotic, am facut candida. shi-am folosit crema clotrimazol, local, la indicatziile dr-ului, cam 6 zile. pe prospect scrie sa se studiewze raportul beneficiu matern/risc fetal. asha ca...
mie rau nu mi-a facut, shi cred ca nici lui bb.
era pe-aici pe undeva o poveste a unei gravidutze care se-ntreba ce sa faca, era in 6 sapt parca, shi facuse un tratament cu un antibiotic f f puternic. pana la urma s-a hotarat sa avorteze. shi-am gasit de curand topicul, pastrase sarcina shi intrase sa spuna ca a nascut shi ca are un super bebe.
nu shtiu ce sa-tzi mai zic, pana la urma tu hotarashti, tu itzi asumi riscul
pupici shi numai bine.
shi inca o data, fetele, unde e lisa?
xandra, 27 fix

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Buna dragutele!
Va multumesc ca ati updatat lista cu bebelusa mea scumpa am si poze
Eu nu am mai intrat de mult pe aici,ma mai tineti minte?Nu am mai intrat din lipsa de net in ultima parte a si dupa din lipsa de timp:fetele cu copilasi stiu cum e la inceput cu bb mic.
Pt cea mai noua si nu numai uitati povestea nasterii Oanei cea grabita
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53756&whichpage=9
Eu si cu Bibi Oana vom veni la Constanta pe data de 7sept
Unde se gasesc in Cta tampoane de alaptat cu adeziv si perie de par natural de la firma NUK?
Sper sa intru mai des pana plecam.Am o groaza de liste de facut.Sper sa nu uitam multe pe aici
Va pupic!

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Multumesc JONE,stiu,si eu sant facuta tarziu,varsta 42 de ani avea mama cand m-a nascut d-nezeu sa o odihneasca dar m-a parasit cand eu aveam 29,si inca mai simt nevoia de a fii cu ea de a vorbii.Dar sa lasam situatiile astea lacrimogene si foarte sensibile,daca tot a ramas si este ceva mai tanara sa-l lase ca situatia materiala nu o sa sufere prea mult si cand o fii mai buna poate garanta cineva ca o sa mai fie alt copil.V-am mai recomandat sa cititi poveste adevarata 2.(CITESTE SI TU SIMONA IMPREUNA CU SOTUL TAU)

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Salutare fetelor,
Am revenit si noi acasa dupa 2 saptamani de concediu pe valea Oltului. In primele zile a plouat mult si mi-am facut program de mers cu Bogdan la piscina, la masaj si la sauna. Apoi, cand vremea s-a facut frumoasa am vizitat manastiri si am facut drumetii.

Am plans cand am citit ce i s-a intamplat Nataliei... este cel mai groaznic lucru care ti se poate intampla!
Simona, nu-ti refuza sansa de a avea un copil! E adevarat ca si un copil bolnav nu e de dorit dar poate te mai informezi si iei decizia cea mai buna. Eu, cand eram insarcinata cu Andrada, fara sa stiu acest lucru, am dat cu lac parchetul din 2 camere, pentru ca doar ce ne cumparasem apartamentul, si nici nu vreau sa-ti zic cu ce frica am stat toata sarcina, sa nu fi fost afectat copilul. Dumnezeu a avut grija sa fie bine.
Vic, Sebi cum se simte? Cum ti s-a parut dr Lazarescu? Te mai duci la ea?
Pupici la pitici si la mamici!

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici fetelor!

Bine ai revenit Ema! Micuta Bibi e dulce tare!!! E nascuta in aceeasio zi cu Maria (si mi se pare ca si seamana cu ea cand era bb!!!) si a fost la fel de grabita ca Stefan (nasterile noastre seamna f. mult , doar ca eu am reusit sa ajung la spital pe picioare).

Madamsadamy, m-ai impresionat. Eram sigura ca sunt copiii tai. Sa dea Dumnezeu sa vi se indeplineasca visul!

Xandra, Lisa e pe Cuza VOda, langa Restaurantl Sport, un magazinas mititel.

Roxana, !!

Fetelor, am inscris-o pe Maria la gradinita, la Big Ben! De fapt, la cresa grupa mare . Eu eram hotarata sa o inscriu la gradinita, dar mia- taiat din elan directoarea si mi-a zis ca au grupa speciala pt. 2-3 ani! Gradinita mi-a lasat o impresie buna, inca mai au de facut ceva retusuri, dar totul e nou, culorile sunt vesele, ce mai, mi-a placut. Pe 12 incepem si noi scoala si eu cred ca o sa dau la apa la soricei! Mi-a zis ca in prima zi sa vin doar cu ea, fara absolut nimic (rucsacel, schimburi, pachetel), copiii or sa fie lasati sa mearga la clasa cu educatoarea, fara parinti si ca trebuie sa ascultam educatoarea , ca stie ea mai bine ce face. Sper sa se acomodeze Mariuta!!!

trebuie sa ii duc nu stiu ce fisa/adeverinta medicala, sper sa stie d-ra, ca eu eram cu capul in nori si nu am retinut exact.

Ieri, MAria avea doua blande: una pe manuta si una la gurita. Am sperat ca sunt ciupituri de tantari, dar acum e plina (are si in talpa si in palma, mititica). SUnt mari, i s-a umflat manuta... Ce sa fac? I-am dat jum. de ling. de Claritin si o ung cu Fenistil. Doctorita e in concediu si chiar nu stiu ce sa ii fac.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Simona uite il botez eu!!!! Ce spui???

Roxa si Adinutza bine ati venit!!!!

Fetelor acu mi-a picat fisa...
Nu va mai tenteaza o intalnire la mine acasa??? Ca acu stiti unde stau!!!!
Nu de alta, da' incepe acu gradinita, vad ca multe va pregatiti de serviciu si sa o facem un picutz lata!!!!
Ma gandeam la o duminica (ca sa poate ajunge si Cornelia)...
Ia spuneti voi o data si o ora!!!!
Io pun locatia, jucariile, pizza si ciocolata!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Simona-am citi din urma si indiferent care e decizia pe care o iei multi.Imi pare nespus de rau ca te framanti atat.
Si eu am citit despre Mamanati si tot nu imi vine sa cred.
Cornelia-ai o familie minunata,stiu ca ti-am mai admirat copilasii imediat cum ai pus poze cu baietelul.Mi-au dat lacrimile cand i-am vazut pe amandoi.Si Maria pare asa de grijulie cand se uita la bb micDu-te cu fetita la alt dr,nu sta,sanatate multa
Dana(Madamsadamy)-eram convinsa ca sunt copii tai.Sa iti dea Dumnezeu bebelusul mult dorit!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cornelia

Pupici fetelor!

Bine ai revenit Ema! Micuta Bibi e dulce tare!!! E nascuta in aceeasio zi cu Maria (si mi se pare ca si seamana cu ea cand era bb!!!) si a fost la fel de grabita ca Stefan (nasterile noastre seamna f. mult , doar ca eu am reusit sa ajung la spital pe picioare).

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Multumesc de complimente!Si mie mi se pare ca seamana si acum un picutz Maria cu Bibi Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cornelia, Claritin este un antialergic nu???
Pot fi ciupituri de paianjen, mai ales daca se umfla...
Sa te uiti bine sa vezi daca se vede intepatura...sa fii sigura ca este ceva de la insecte..si mixtura mentolata ajuta...
Eu ii dau Aerius si mixtura mentolata daca este ciupit si se umfla foarte mult...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Am mers la farm,acie si am vorbit cu farmacista vreo 20-30 de min. m-a luat intr-un birou si i-am spus tot : si de crema, si de paharele de vin si de stressul care va veni.

s-a uitat in cartile ei despre medicamentul respectiv si mi-a zis ca nu-i nici o problema, dpdv al medicinei olandeze (si nu a comentat medicina americana (cu care veneam eu in brate)), nici ca am luat medicamentul si nici cu vinu, ca a zis ea doar nu am baut mult...cu stress ul insa a zis sa am grija si sa fac ceva ca nu e bine ptr copil.

deci, sper sa nu ma mai intoarca nimic din drum si zic eu ca nu vreau sa vad clinica aia martea viitoare.
Doamne ajuta!!!

decizia am luat-o 65% datorita voua si 35 % datorita farmacistei. acum ramine sa-mi vad doctora de familie, sa confirme sarcina, sa imi mai spuna ce-i de spus.

apropos, este normal sa nu mai simt nici o tensiune si durere in sini (ceea ce zilele trecute am simtit) si nici greturi sa n-am (am intrat azi in saptamina 6).

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput