Constanta la apel (46)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

neata ! si va multumesc tuturor fara sa mai dau nume, ptr ca sunteti toate-n par. Multumesc mult. eu cred ca deja hormonii mei au luat-o razna. pling din orice: deschid felicitarea de la Victoria pling, mai citesc o pagina doua pling , ma uit cit mai am de lucru pina lunea viitoare: pling.

ce mi-a scris pe chat Catalina (cghemes pe messenger)

cghemes (8/30/2005 12:31:29 AM): Sarcină și alăptare: În timpul sarcinii trebuie acordată multă atenție introducerii aplicatorului intravaginal. Studiile au arătat o absorbție sistemică neglijabilă după administrarea intravaginală. Cu toate acestea Monazole 7 se va folosi în timpul sarcinii și alăptării numai dacă medicul consideră beneficiile mai importante decât riscurile. Interacțiuni cu alte medicamente sau alte tipuri de interacțiuni nu se cunosc. copyright insei 2000
Sarcină și alăptare: Deși absorția intravaginală este limitată, Gyno-Daktarin trebuie folosit numai în primul trimestru al sarcinii doar dacă la indicațiile medicului, beneficiile justifică eventualele riscuri. Nu se cunoaște dacă miconazol nitrat este excretat în laptele uman. Trebuie manifestată prudență la administrarea de Gyno-Daktarin în perioada de alăptare. copyright insei 2000
Precauții: În perioada de sarcină și alăptare, de asemenea pentru populația de vârstă pediatrică și geriatrică documentarea nu este încă completă. copyright insei 2000
cghemes (8/30/2005 12:41:53 AM): Although vulvovaginal candidiasis may be more difficult to cure during pregnancy, pregnant patients can be treated with the same regimen as nonpregnant patients. The 3-day regimen is preferred, with the 7-day regimen providing an effective alternative. No significant difference in therapeutic cure rate (therapeutic cure includes both symptomatic and microbiological cure) was reported between the pregnant and nonpregnant patient groups who participated in clinical evaluations of the 3-day (ovules) or 7-day (suppositories+cream) treatment regimens. –daf
cghemes (8/30/2005 12:42:09 AM): dar astia nu zic cand anume in sarcina s-au facut testele!!
cghemes (8/30/2005 12:43:12 AM): Pregnancy and Lactation: Advise pregnant patients either to exercise caution in the insertion of the applicator during vaginal therapy or to insert the suppository or ovule digitally. Follow up reports on infants born to 167 of 263 pregnant patients (some follow-up reports are not yet available) who participated in North American clinical evaluations of miconazole nitrate 2% cream administered in a 14-day regimen, and infants born to 26 pregnant patients who participated in European and North American clinical evaluations of miconazole nitrate 100 mg suppositories, described no complications or adverse effects attributed to this therapeutic agent. Nevertheless, since miconazole nitrate is absorbed in small amounts from the human vagina, Monistat vaginal preparations should not be used
cghemes (8/30/2005 12:44:21 AM): iti dau si sursa pt ultimele doua:http://www.rxmed.com/b.main/b2.pharmaceutical/b2.1.monographs/CPS-%20Monographs/CPS-%20(General%20Monographs-%20M)/MONISTAT.html
cghemes (8/30/2005 12:47:16 AM): oups, sorry, n-am observat ca nu am trimis tot, reiau: Nevertheless, since miconazole nitrate is absorbed in small amounts from the human vagina, Monistat vaginal preparations should not be used by pregnant or nursing women unless the physician considers it essential to the welfare of the patient.
cghemes (8/30/2005 12:47:44 AM): Topical agents are absorbed less by the body when compared to oral preparations, and have not been found to be teratogenic (King et al 1998). Jick (1999) reported on 492 women exposed to various topical azoles (ketoconazole, miconazole and econazole). A relative risk of 2.1 (95% CI 0.7-6.8) was not statistically significant for an increased risk of congenital malformations, when compared to matched controls. There is some suggestion that ketoconazole and miconazole could inhibit testosterone synthesis in utero, which could potentially inhibit genital development of a male fetus. However, this has not been documented in any controlled studies. Surveillance data from the Michigan Medicaid study reported by Rosa et al (1987, did not find an increased risk for congenital malformations wi

nu prea are cap si coada . sunt mesaje offline ca eu ma culcasem deja.

si eu va doresc o zi buna!!

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

NU DA COPILUL AFARA!!!!!!!!!!E sfatul disperat al unei femei cu o casnicie aproape perfecta,dar care a considerat ca nu e momentul atunci,iar acum ar fii putin tarziu.Am 36 de ani,am o propietate asa cum e(adica mica,e in 4/5)am masina,merg de doua ori pe an la munte;oare nu ar fii fost loc si de un copil?acum zic ca da dar vezii...nu se intampla dupa cum vrem noi,sotul meu are un comportament cum majoritatea femeilor isi doresc,nu pescuieste nu sta la toate meciurile,programul administrativ al casei il facem impreuna,cand se intoarce de la servici nu se aseaza in fotoliu cu ziarul in mana iar peste zii primesc telefoane de genul 'ce faci?esti bine?mi-e dor de tine,abia astept sa vii acasa.Ce sa-ti mai spun despre mine sa-ti dai seama ca-mi lipseste doar copilul?Am cateva poze puse pe site dar am o colectie de vreo 5 mii,toate sant cu cei doi finuti ai mei,retine finuti si nu copiii mei.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Super felicitarea... Subscriu la mesajul de mai sus.

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii

Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte: tot ce se intampla are un scop!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Tatiana bine ai venit,abia astept sa ne vedem.Poate trec azi pe la tine dar mai dupaamiaza,poate gasesc o gaura la coafor-stii ca eu merg la mangalia la manuela si dupa trec pe la tine.E prima mea zii libera dupa o luna titanica si vreau sa fac atatea
Poate iesim undeva diseara,sa vedem ce zic si barbatii.
Angelique,multumim de oferta cand stabilim intalnirea din parc sper sa poti venii si tu sa ne cunoastem.
Apropo stabiliti voi o data cand vreti sa fie dar va rog din suflet sa tineti cont de programul meu:30&1de munca 2-3 liber 4-5 de munca 6-7 liber si tot asa.Alegeti o zii in care sa fiu si eu libera si o ora la care sa nu doarma cei mici.Va multumesc si va pup.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Buna dimineatza fetelor,
Simona, Dumnezeu sa te indrume spre decizia cea mai buna pt. voi, dar asa cum spun si fetele si parerea mea e sa nu renunti la sarcina. O sa-ti para rau, o sa te urmareasca ani in sir d.p.d.v. moral, si crede-ma ca stiu ce scriu. Si hormonii lasa-i, toate am trecut prin asta, o sa-ti revii cind te vei mai linisti. Gindeste-te si cintareste fff. bine ceea ce vei face!
Tania si Roxana, bine ati revenit!

Mai revin fetelor, plecam la o plimbarica, numai noi fetele!
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

Simona daca poti mai gandestete pentru ca merita...Cantareste toate riscurile pe toate partile si poate balanta va inclina in favoarea copilasului...sarcina in sine este un risc,pe care intr-adevar daca vrei si poti ti-l asumi...

Tatiana noi cand am vandut apartamentul asta ne-au cerut cand au refacut cadastrul cu modificarile actuale si proiectul cu autorizatii pentru a fi dat noului proprietar...Vad ca unde ne vom munta n-a carait nimeni deocamdata,desi ti-am spus am spart tot si autorizatiile vor venii...intr-un final.Noi oricum nu mai puteam astepta ca doar nu m-oi muta anul viitor...Aici unde stam nu exista gaze,acolo da...si numai din cauza asta si m-as muta asa cum este...
A...am mai vazut abtibilduri cu desene pe reclama parca...Incearca si la libraria de pe Tomis vis-a-vis de Vick's...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

despre necesarul de somn al copiilor nostri (desigur, sursa este tot de pe forum):
http://www.mcg.edu/pediatrics/CCNotebook/chapter1/sleep.htm

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

cristina - de ce sa nu scrii si tu raspunsuri.
ca de aia eu cred ca suntem aici.
eu de aia sunt aici ptr ca 2 capete gandesc mai bine ca unu.
mai multe pareri conteaza.macar imi fac o idee despre ce e vorba.

liris - stai sa vezi dupa nastere.eu stateam langa alexandra (avea cateva zile) si plangeam ca o fantana arteziana, fara motiv.
si mi se pare dubios ca nu simt acea dragoste materna decare se tot pomeneste.
si acum... o pup intr-una si stau si ma uit la ea cum doarme ca sa nu ma vada.
cand eram gravida aci plangeam aci radeam mai nasol era ca eram singura in casa.

angelique - eu am o intrebare: CAND IES LA PENSIE?si daca ies...O MAI APUC?

Madamsadamy - nu stiu daca te consoleaza cu ceva...mama mea a avut-o pe sor-mea la 36 de ani si credeam ca fiind al 3 lea copil si facut la asha varsta inaintata o sa iasa unpic mai...hai sa zicem ..."inceata"
asha ziceau medicii.shi ce!? e o lungana de 1.80 e draguta foc si mai e si desteapta pe deasupra.isi face lectiile singura, etc.

va pupik.

ps. alex are un pic de febra dar tot ii mai arde de joaca.
pps.am descarcat (finalmente dupa lungi lupte) pilates abdominalele.

jo si alexandra

jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

fetele, neatza... imi zicetzi shi mie unde este acest magazin lisa?
imi suna super cunoscut, dar nu-l pot localiza.
thanks.
simona, felicitari.
pupici,
xandra, 27 fix

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by jone

angelique - eu am o intrebare: CAND IES LA PENSIE?si daca ies...O MAI APUC?

jo si alexandra

jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Vai de noi... la stresul in care traim... Cica noi o sa iesim la 65 de ani...

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii

Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte: tot ce se intampla are un scop!

Mergi la inceput