Constanta la apel (46)
Raspunsuri - Pagina 6
jone spune:
oooo!sa descurajeze?
eu cand am facut primul echo..dr m-a intrebat ca "ce faceti?"
la care eu candida..."bine!f.bine!"
"aa!pai nu!il pastrati?" ma intreba el
la care eu "ce?"
habar nu aveam ce vrea sa zica.
a vazut ca nu pricep m-a lasat in pace.
de abea afara am priceput ce vroia sa zica.
jo si alexandra
jurnal
pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.
CRIXIA spune:
Cum adica" mai rarut"?!?
Eu sunt aici, cu voi, va citesc.... de abia fac fata sa va citesc! Ma bucur si ma intristez cu voi! De cele mai multe ori pana s vin si eu cu un raspuns, deja raspundeti voi!
Noi, Alexia, ne terorizeaza, vrea in fiecare seara plimbata, dar nu oricum, are deja preferinte! Conditie: cu masina - musai, cu tati si mami - obligatoriu, iar in topul preferintelor, vrea la "BEBE", o bebelusha a prietenilor nostri pe care o pupa din cap pana-n picioare, si de 10x/ minut. Daca nu mergem la bebe, atunci trebuie sa mergem la taica-miu la curte sa vada animalele, copii de pe strada....
Eu raman in continuare la gandul de a o da la cresa de luna viitoare. Pentru copii de acolo, cred ca i-ar placea! Incerc macar!
Racushoarele Cristina& Alexia - Maria
crixia@gmail.com
Cornelia spune:
Liris, . Multa intelepciune in luarea deciziei. Poate te ajuta si Roxana cu o opinie despre medicament, cand ajunge acasa.
In seara asta a venit Maria!! Mare bucurie! Dar si ce dezastru e in casa... E parca mai mare, mai desteapta si sigur mult mai alintata. Am scapat ceva din mana si mi-a zis: "Esti cam prostuta mami" Cand am intrebat-o de unde stie asta, a continuat: "Catelul Vlaicu e tare prostut. Fuge de mine." Dar e tare dulce, m-a pupat si l-a pupat pe Stefan, s ail albeasca. Il tot intreba: "Ce faci Stefanut?". Mi-a zis si "mi-a fost dor de Stefanut. SI de mami mi-a fost dor"
Crixia, chiar, de cand nu am mai vazut-o pe Alexia!!!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
nastasie spune:
buna dimineata!
liris, eu cred ca vei lua decizia cea mai corecta.si asta numai tu o poti face.eu iti doresc tot binele din lume.
fetelor, sunt foarte suparata.mi s-a stricat masina de spalatsi azi tati e de munca.aseara dupa ce a apus soarele a trebuit sa spal ca nu mai aveam cu ce sa-l imbrac pe razvan.si dupa ce ca aveam basici de la razuit balconul a trebuit sa mai storc si la mana.masina e mai veche, dar nu as schimba-o pentru nimic in lume.pana acum n-am schimbat nimic la ea si o am de 15 ani.pompa este de vina si s-ar putea sa nu mai gasim.asa ca daca nu o facem trebuie sa ne luam alta, dar cred ca in rate ca acum avem nevoie de bani la balcon.sper sa gasim pompa.
va doresc o zi buna!
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
Oana spune:
Simona eu in locul tau as mai cere si alte pareri cat de multe poti tu sa aduni, din cat mai diverse surse, niciodata sa nu te bazezi pe ce spune un singur doctor. Ai vazut ca sunt fete care la inceputul sarcinii cand nu stiau ca sunt gravide au luat tot felul de medicamente si acum au copii sanatosi bine mersi. Iar cele pentru candidoze din astea banale cred ca nu pot fi asa de periculoase. Medicamentul asta de care zici tu era sub forma de pastile orale sau local? Daca era local chiar ca nu trebuie sa iti faci nici o grija. Mai tine-ne la curent. Sper ca asta nu este un motiv de care te agati ... Si vorba lui Gabi, nu bantuiai tu pe aici pe forumul asta cu copii daca nu te mana dorinta de a avea unul.. Bafta si informeaza-te cat mai bine inainte de a lua o decizie!
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Poze
oana5874@yahoo.com
dadi_t spune:
Buna Dimineata!
Simona sa dea D-zeu sa te indrume catre calea cea buna!Si este una SINGURA! Cand am ramas gravida cu Bianca aveam simptomele unei enterocolite si am luat cel putin 3 pastile de furazolidon si 2 de scobutil. Cand am aflat ca sunt gravida nu stiam daca sa ma bucur sau sa plang(desi sarcina era asteptata de 7 ani). Cand am fost la dr. a fost destul de evaziva. Factorul decisiv in luarea deciziei a fost...Costin. Nu mi-a dat loc de intors. A anuntat toti cunoscutii si rudele ca sunt gravida, in conditiile in care mama abia fusese operata, eu ma aflam la spital la Bucuresti la sora mea si...nu ma bazam pe nici un ajutor ca perspectiva. Acum ma bucur ca el a avut mai multa putere sa ne asumam riscurile. Mai mult intre timp am vb. cu o prietena dr. ginecolog si m-a indrumat sa fac triplutest la 18 saptamani. Pt. ca sarcina a evoluat f. bine nu a mai fost nevoie si Slava Domnului totul e OK!
Adriana-spor la treaba!
O zi buna tuturor!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Poze IULIE!
Ce nu poti controla...evita!
AngeliquedeS spune:
Si eu ca Crixia, pana apuc sa raspund mi-o ia altcineva inainte. Am intrat ieri, am reusit sa citesc tot si cand sa raspund ni s-a stricat reteaua, la noi la birou au fost niste mutari dintr-un birou in altul si s-a dat totul peste cap.
Am vorbit serios cand am spus ca sa stati linistite, daca este vorba de o pila la CAsa de Pensii, cand aveti nevoie de ceva, veniti aici, intrebati la poarta de mine si portareasa ma chema de oriunde as fi pentru ca eu bantui prin vreo trei-patru birouri.
Liris, mi-au dat lacrimile citind povestea ta, este groaznic, eu spun ca si fetele sa te mai gandesti, sa te mai informezi in legatura cu posibilele riscuri care ar putea exista, este groaznic sa avortezi un copil pe care il vrei, mai ales ca nu poti sti daca se va mai intampla minunea. Eu tot timpul spuneam ca nu vreau copii, dar cum spunea cineva de pe forum de aici, nu as bantui pe forum daca in subconstientul meu nu ar exista dorinta de a avea un copil. Noroc cu voi ca imi dati curaj. Ai grija de tine...
Am vazut aiurea sau intreba cineva de aici daca nu vrea cineva cartile cu Harry Potter? Le vreau eu, vreau sa cumpar volumul 4 si 5, nu le-am mai8 gasit in librarii. DAca am vazut bine, spuneti-mi.
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin. Tine minte: tot ce se intampla are un scop!
roxanaz spune:
buna dimineatza
Simona, te rog NU o face. am mai discutat noi despre acest factor de risc C, nu se spune nicaieri ca da certe malformatii. eu cred ca frica si teama incearca sa te faca sa scapi....cind de fapt tu nu vrei asta!!!!! chiar tu ai spus-o. sunt sigura ca iti va da multe sfaturi bune si Catalina. asa ca NU o face, te rog din suflet!
am reusit sa citesc din urma si am vazut ca sunteti ok in rest.
o zi frumoasa va dorim!
mav spune:
Buna dimineata!
In special pentru Simona, dar si pentru voi toate:
http://felicitari.cereri.info/img_mar/769.swf
Tatiana, aici gasesti o gramada de retete de piereute de fructe, pt Bia (eu chiar nu ma gandisem la gutuie, de ex!):
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56193
Va pup si o zi super va doresc!