Constanta la apel (46)
Raspunsuri - Pagina 4
Cornelia spune:
Simona, pt. ca din ulktimul mesaj, am inteles ca accepti totusi felicitarile, iti spun din suflet: Felicitari! Sa fiti sanatosi si fericiti si or sa se rezolve toate. Un copil este cea mai mare bucurie.
Fetelor, la Practiker era deschis, dar nu stiu pana la ce ora.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
crig72 spune:
Tatiana cred ca la Doraly gasesti sigur personaje.
Simona trebuie sa fii cea mai bucuroasa viitoare mamica.Nu lasa nimic sa te intristeze.Eu ma bucur pentru tine.
Narcisa aceeasi senzatie o am si eu de multe ori.Timpul trece atat de repede...
Fetelor vreau si eu o lumanare cu cifra 3 cu Barbie.Ati vazut prin oras asa ceva?Eu am gasit in Turcia dar bleaga de mine n-a luat.Si as mai vrea si o sampanie cu confetti.Oare exista vreun magazin cu articole pentru petrecere in Constanta?
Va doresc o seara buna!
Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii
Poze noi
liris spune:
multumesc inca o data ptr urari, ptr sfaturile si incurajarile pe care mi le oferiti. cele care ati trecut prin asta, stiti ce bine imi vin in momentele astea cind trec de la o extrema la cealalta.
o duminica excelenta, ce a mai ramas din ea!!!
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
sinzi_ana spune:
Cornelia, azi a venit bunica pe aici si a iesit ea cu DAvid, eu am dormit...ca tare obosita mai sunt!!!!
Am dormit 2 ore de parca au fost 2 minute!!
Tatiana, si eu vreau sa ne vedem, cand iesiti in parc??? Ca imi e tare dor de Bia ta, cea vesela si nebunatica!!!!
Cris, am pus pozele in album la poze noi!!!!
Knagor cred ca e un concurs de mate, parca nu??? Ca am imbatranit...imi aduc aminte ca si eu il ajutam pe prietenul meu Andrei (care are 12 ani acum) la invatat!!!!
Am pus cateva poze noi la semnatura...cu elefantii de la circ!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
Poze la munte si la mare
Poze noi!!
crig72 spune:
Sanzi am vazut pozele cu Mariuca ciufulici mancand ciorbita.A fost Si spuneai ca nu te pricepi.Cum se mai simte David dupa vaccin?Am vazut bile la selgros (100 de buc ).
Tatiana mi-a placut ce ai scris mai sus!
va pup si va doresc o saptamana mai buna!
Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii
Poze noi
dadi_t spune:
Hello, bine v-am regasit!
Sunt coplesita de ce-am citit in legatura cu Delia-Melisa.D-zeu s-o odihneasca si sa aiba grija de parintii ei!Cumplita incercare.....
Am citit in doua ore, evenimente din viata voastra scurse in 10 zile.Va dati seama ce bulversata sunt de ce am citit si cat mai retin din amalgamul de informatii!?
In primul rand: La multi ani si casnicie fericita Loreenei si lui Jone!(fiecarei in parte, bineinteles)
Narcisa m-am amuzat teribil de intamplarea cu Patrick si pasta de pantofi. Doamne...cred ca faceam depresie instantaneu...Ai doi copii super reusiti!
Simona...iubita....primul copil nu se da afara....regula de baza adoptata chiar de sotul meu. Andreea nu a venit chiar la momentul potrivit(Doamne cum pot spune asta, dar...) si sa sti ca nici Bianca nu era chiar in grafic, si ...sunt cele mai reusite exemplare ale familiei Bundy...cum ne place sa ne spunem. Felicitari mamico...ia vezi cum suna...si mai gandeste-te!Pupici multi!
Of... concediul a trecut asa repede ca parca nici n-a fost...Doua zile am buchisit cu desfacutul bagajelor si spalatul hainelor. Bascva am venit cu cativa saci de legume pt. iarna si da-i si coace la ele...
Pana azi n=am avut timp nici sa respir.Can am deschis forumul am intepenit cand am vazut 3 capitole de citit...Dar le-am gatat pe toate!
Mav, bafta la reparatii si la despagubiri....la ce firma ai asigurarea si cat este prima lunara?
Loreen, ne asemanam tare mult ca familie si componenta...ca sa nu zic si ca ...probleme....Si noi tot cam 10 ani de casnicie avem(in febr.2006) si tot doi copii cu diferente mari de varsta intre ei. Andreea mea e f. schimbata de cand am nascut-o pe Bianca. Nu mai este asa ascultatoare ca inainte, comenteaza la tot ce-i spun.Ma enerveaza si de multe ori ridic vocea la ea sau o pedepsesc.Incerc din rasputeri sa evit conflictele cu ea , dar nu reusesc.Incerc sa n-o neglijez...dar la fel ..ma iau cu problemele zilnice si seara imi aduc aminte ca fetitei mele nu i-am adresat nici un cuvant tandru toata ziua. Ba mai mult, ma trezesc tipand la ea din orice(lucru care nu-l faceam inainte).Si eu sunt cu nervii la pamant( vezi situatia mamei din ultimile luni) si-i dau seama ca atitudinea ei razvratita si indolenta uneori se naste din dorinta de a recastiga atentia noastra si (eventual)dragostea noastra. Intr-unaq din zile m-a intrebat cat o iubesc pe Bibi. M-a socat intrebarea ei pt. ca simteam un substrat mai adanc....nu m-a intrebat daca o iubesc mai mult pe Bibi ci cat...Si i-am explicat ca inima mea are 3 cutiute de aceeasi marime si ca in fiecare cutiuta se afla dragostea mea pt. tati, Bianca si ea. A fost tare satisfacuta de raspuns. Mult timp venea la mine in brate si ma pupa si-mi spunea ca si ea are cutiute egale la ea in inima pt noi.
Ce sa spun sunt depasita si eu de situatie uneori, dar am observat ca la ea merge mai mult cu binele....cu zaharelul:Hai mami, fi fetita cuminte si hai sa facem temele. Nu crezi ca e momentul sa te apuci de cutare lucru?...Vrei sa...?..si etc. Oarecum ii induc ce trebuie sa faca, dar lasand impresia ca e hotararea ei...Fetele ti-au dat multe variante de abordare. Incearca sa le notezi sa sa le incerci pe fiecare pe rand...pana la urma o varianta tot va avea succes!
Madamsadamy-faina ideea cu intalnirea la terasa. Multumesc ca nu ai uitat de mine. Oricum mai vorbim. Abia astept sa te vad si pe tine.
In concediu Bianca a avut cateva evolutii de care am fost tare incantata. O sa vi le povestesc zilele urmatoare, ca acum imi pica ochii pe tastatura.
Pupici si o noapte linistita tuturor!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Poze IULIE!
Ce nu poti controla...evita!
nastasie spune:
buna dimineata, fetelor.noi semnam condica primii pentru ca razvan e fresh de la 6.30
tatiana, eu i-am luat niste personaje de la un magazin gen papetarie.am dat 25.000 pe o bucata dar nu sunt grozave,asa ca am pus mana pe telefon si am sunat-o pe sora-mea in germania sa-mi ia de acolo ca sunt mult mai calitative.
sa stiti ca pana la urma este deschis duminica la praktiker.am fost si vorbeam singura.ma mai duc acolo cred ca atunci cand o sa fiu director de banca si am un conta MARE in banca ca asa multe as fi vrut sa iau.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)
Oana spune:
Buna dimineata fetelor.
Tania, bine ai revenit din concediu.
Simona, sa nu spui ca nu esti incantata de noua ta situatie pentru ca mai tarziu, cand iti vei tine minunea in brate vei regreta ca ai avut vreodata asemenea ganduri! Iti doresc sa ai putere sa te descurci in perioada mai aglomerata cu toate.
Ieri a fost ziua intalnirilor cu fete de pe forum. Dimineata m-am intalnit cu Cornelia, Loreen si Oana(mygirl) in parc si le-am vazut si eu piticii lor. Cornelia mersi pt. cd, deja m-am apucat de exercitii le-am vizionat aproape pe toate. De fapt ma apucasem de saptamana trecuta si am o febra musculara....
Apoi seara la Metro m-am intalnit cu Crixia, din intamplare de data asta, si am vazut-o si pe domnisorica de Alexia care a crescut... de cand n-o mai vazusem eu.
Paul al meu e plecat cu ai mei la Sibiu, au plecat joia trecuta si pana acum n-am vorbit decat cu mama, el se joaca toata ziua, ca si Maria ta Cornelia, a uitat de mine, sunt mai multi copii pe acolo si are ocupatie. Sper ca la urmatoarele telefoane sa il prind totusi si pe el.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Poze
oana5874@yahoo.com
sinzi_ana spune:
Neata!!!!
Oana si Cornelia, vreau si eu bunici care sa stea macar o saptamana cu nepotii!! Unde i-ati gasit?? Aveau si la reducere???
Tania, bine ati venit din vacanta!!!
Noi mergem sa ne facem freza pt ca incepe sapt viitoare gradi si ne pregatim!!!!
Va uram o zi buna!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
Poze la munte si la mare
Poze noi!!
nastasie spune:
la noi e santier .ne-am apucat de balcon.razvan e in sufragerie doarme in tarc si mami la calculator, iar tati face toata treaba
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)