Mamici de septembrie-octombrie (70)
Raspunsuri - Pagina 3
jadi spune:
Inca o data felicitari Samila si bine ai venit acasica si sa aveti grija de voi!
Nu mai am somn...
Jadi
33++
iaca_poze
karmenutza spune:
Buna dimineta! Eu m-am trezit de pe la 6 dar nu am scris nimic, ca sa nu va trezesc din somn
.
Acuma, daca tot v-ati trezit, chiar, care e piata Vitan? acolo in zona eu stiu doar Mall-ul si posta Vitan. Care piata?
Gina M spune:
Noapte buna Oana.
La mine este abia 9:30 PM,si mai am ceva timp pana la 10:00 PM cand obisnuiesc sa merg la 
In seara aceasta am facut baita in cada; cu fetita Rebecca,si in timp ce m-am lasat pe spate sa-mi ud parul,a cazut cu funduletul pe burtica mea.M-am cam speriat un pic,insa totul este bine!Bebelusa din
este in plina activitate iar eu de asemeni.
Sper ca si voi sunteti bine. Va 
Jessica Priscilla 33s & 6/7 zile in :
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
Gina M spune:
miflore,iti multumesc frumos ! Va doresc la randul meu, o zi buna,plina de bucurii si realizari.
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
mary ilie spune:
buna dimineata!
miflore daca vrei la piata vitan, nu stiu ce program au ca nu am fost acolo, dar este cu o statie inainte de MALL, o cladire portocalie, scrie mare piata vitan.
eu am fost la un magazin jolidon pe la piata muncii, ca punct de reper spitalul Babes, si mai inainte de spital e o biserica foarte inalta si ascutita a nu stiu carei secte, in fata bisericii traversezi si gasesti magazinul jolidon. vezi ca pa langa jolidon este si o farmacie help-net, si un magazin mini-blue. vezi ca au un singur model de sutiene de alaptat si costa 186.000(pret de producator). masuri nu au foarte mici gen 75A sau 80A, eu am luat 80 B si cred ca si tu tot pe acolo(daca imi aduc bine aminte)sau o cupa mai adanca....
aaaa.....si au si cabine de proba, te lasa sa probezi, nu direct pe piele, eu mi-am pus un maieut subtire si am probat peste....
mai au ei inca un model, dar a zis tipa de acolo sa mai trec alta data....ca o sa primeasca.
spor la cumparaturi!
dute si la mini-blue, am vazut ca au un patut asemanator cu ala al tau de la graco!
mary ilie spune:
de program nu am retinut, stiu ca de luni pana vineri era de la 10 la 19 si sambata parca pana la ora 14. daca gresesc , scuze!!!! nu prea am fost atenta la program.....
mary 35+
mary ilie spune:
eu inca nu mi-am luat silicoane pentru san ca nu stiu de care sa iau????majoritatea mi se par prea mari....fetele care ati nascut, voi folositi sau ati folosit? dati-mi si mie un sfat, va rog!!!!
mary 35+
irina81 spune:

Buna dimineata tuturor si un weekend cat mai placut!
Inca o data,felicitari Samila,bine ai venit acasa si refacere rapida!

Irina,inca
locca spune:
Felicitari noilor mamici, Samila si Irina!
Trebuie sa-mi iau si eu sutien de alaptat. Numai la jolidonul de la piata muncii exista? E foarte departe pentru mine :-(.
La noi situatia este aceeasi. Bebe nu a coborat, contractii nema. Cred ca ii place prea mult acolo sus. E ciudat pentru ca acum cateva saptamani il simteam foarte foarte jos, dupa aceea a urcat. Colul este scurt si moale de ceva vreme la mine, dar asta e tot.
Weekend placut, fetelor! Eu cred ca o sa dorm, cel putin azi, m-am trezit cu o pofta de somn ceva teribil.
AMR 5 zile
Carmi spune:
Buna dimineata, la dolofane !
Samila, bine ai revenit ! Te asteptam sa ne povestesti despre bebe.
Milfloriciko, da ce matinala esti !
Luni merg la control, abia astept sa-l vad pe bebe si sa-i mai ascult inimioara. De azi am intrat si eu in sapt a 33-a, adica in 8 luni...iuhuhu...mai e ceva, da trece timpul...
Tot de azi s-a inceput zugraveala in apartamentul unde urmeaza sa ne mutam, eu stau cumintica si pitita aici, ma duc cand o fi totul gata (lucreaza la el sotzul cu fratele lui), ca-i mai sanatos asa.
Va pup pe toate,
Carmi 33 si bebe Fabiano