Mamici de septembrie-octombrie (70)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ege spune:

samila bun venit si bb sanatos si mancacios
fetelor eu sunt mai bine azi ,am dormit toata noaptea TUN nici la toaleta nu m-am trezit,dar tot nu imi trece oboseala din cauza noptii pierdute in spital
irina 81 daca vrei vezi ca au rezerve care arata bine la 1 mil/seara dar sa stii ca nu se compara cu ce e in spital
pupici

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Mary, multumesc mult de tot!!! Si eu stiu biserica aceea inalta si ascutita si o sa merg acolo; mie tot 80B mi-ar trebui, dotarea e mica!
Hai ca plec la cumparaturi!
O zi buna!

Mihaela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Samila, multumim pentru amanunte.
Sunt sigura ca esti f. prinsa cu noul "job", si iti faci timp sa intri si pe forum.
Felicitari pentru baietel !!
Aproape asa l-am nascut si eu pe Victor, m-am internat la 5 dimineata, si s-a nascut la 19 seara.
A avut 2,900kg, ca Sebastian aproape.
Felicitari si proaspatului tatic, sa aiba putere sa aiba grija de comorile lui.

Ege, mi pare rau ca ai petrecut o noapte in spital. Lasa, sa fie bebe bine, ca o sa uiti prin ce ai trecut.

Jadi, asa am simtit si eu cand in ultima zi de serviciu.
Si la mine a coincis schimbarea sediului firmei cu plecatul meu in concediu.
Oricum, eu mai lucrez si de acasa, ca sa nu ma plictisesc

O sambata placuta,
Cristina, 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Felicitari noilor mamici!!- Irina si Samila multa sanatateSa va povestesc ce am patit eu zilele astea:dupa doua zile in care m-am laudat la toata lumea ca ma simt superbine si nu mai am nici o problema, joi seara ma apuca niste contractii de-mi venea sa urlu, dese, regulate si foarte dureroase. Primul gand va dati seama care a fost, dar nu prea m-am panicat ca m-am obisnuit cu contractiile de la 4 luni si cunosc si durerile lor. Toata noaptea asa a fost, spre dimineata s-au mai rarit si dupa amiaza m-am dus la dr. Dupa controlul de rigoare, care mi s-a parut groaznic de dureros mi-a zis ca dupa bb al meu nu mai apuc septembrie si ca ar cam vrea sa iasa dar" nu e inca timpul" si singura modalitate ca sa-l mai tinem "cu forta" este gynipralul, de care m-am saturat (ca mi-a facut inima varza )si la care renuntasem de vreo saptamana.Asa ca, dragele mele iau iar pastile ca la balamuc ca sa-l mai tin pe bb obligat-fortat in burtica si "repaos TOTAL"-zice nenea dr. Am uitat sa mentionez ca dupa aparente nu este un bebe mare(burta mea arata ca una de 6 luni si din cauza asta ne este frica sa iasa acum ca nu ar avea mai mult de 2,5kg mititica de ea.Tineti-mi pumnii sa mai stau macar pana pe 10 sept.toate feteleNorina aprox 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Norina, vad ca DPN al tau este 27 septembrie. Sa stii ca in aceasta data m-am nascut eu si cu 2100 g
Imi pare rau ca experimentezi asa contractii. Ai grija de tine si de bebe si stai in pat, asa cum ti-a zis nenea doctorul. Oricum, ea a depasit deja grautatea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am ajuns la mamaia, stau imbracata la usa si astept pe sotul sa ma duca in vijiiala, ca nu mai am stare in casa... mincare nexam si nici nu fac, gasim de mincat pe undeva si vreau la mobexpert sa imi iau diverse... nu sint sigura ce dar ce conteaza.

Norina, inghite orice, numai sa fie bine la bb... iar daca la eco nu a iesit un bb mic nu conteaza aparentele la burta... sint unele burtoase si nasc copii mici (mama mea spre exemplu era gravida cu mine si rideau toti ca voi fi un copil de 5 kile si am avut 2.650g).
Important este sa mai astepti un pic, orice zi conteaza .
Indiferent ce si cum , gindeste ca ai 36 de saptamini si nu are ce sa se intimple rau... esti la dr.Coltofeanu? sau la cine?

Cristina se pare ca ma voi duce la servici un pic si luni si parca mi-a mai trecut din necaz.

Miine imi vin mamele la mine si de luni demaram curatenia iar de joi varuiala, eu voi pleca atunci la Braila.

Alea Alea
Jadi
33++

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Norina, iti tinem pumnii sa mai stea bebelusha.
Cred ca o saptamana daca o momesti sa mai stea, ar fi super ok.

Oricum, nu e o greutate asa mica 2,500kg, ai vazut ca si la noi in grup avem bebelushi in jurul acestei greutati.

Cristina, 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Bafta multa Norina! Stai linistita ca sa il tii pe bebe cat mai mult.
Eu sunt nascuta la 7 luni, cu 1,7 kg, iar acum am O TONA si nu am avut nici un fel de probleme. Iar sora mea a avut 1,4 kg parca, oricum mai putin decat mine. Cel mai bine ar fi sa stea pana la termen, dar nici daca se naste mai devreme nu e o tragedie, decat ca trebuie stat in spital pana fac bebei 2kg.

Oana, tu tot acasa esti?

Pupici

Nicole 39 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Samila, Irina sa va traiasca baieteii, sa fie sanatosi, cuminiti, mancaciosi si desptepti! Si voi sa va refaceti cat mai repede.
Abia astept sa ne impartasiti din experientele voastre, desi stiu ca va fi din ce in ce mai greu sa gasitit timp pentru DC.

Miflore, Irina 81 multumesc ca m-ati luminat in legatura cu Sab Simplex.

Miflore incerc sa stau cuminte, sa nu cumva sa ma apuce nasterea mai repede, pt. ca dr. mea pleaca in concediu de vinerea viitoare. Pana in 19 Stefan trebuie sa stea cuminte. Pacat ca mamica lui este mai apucata si umbla toata ziua lelea sau se speteste cu curateania.

Jadi si eu am patit la fel cu serviciul Cat timp meregeam, tot spuneam ca abia astept sa intru in concediu, dar in ultima zi de servici m-a apucat bocitul, iar acum imi este dor sa ma duc. Ceea ce si fac o data sau de doua ori pe saptamana. Ma duc, stau 4-5 ore, ii mai ajut, ii mai descurc si eu ma simt foarte bine.

Norina ai grija de tine. Vorbeste cu bebelina ta sa mai astepte putin. Multa sanatate!

Weekend placut in continuare!

Flavia 35+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Buna ziua,
Iata ca apar si eu:dupa c ca atat ma bucurasem ca intru in concediu si am timp si eu sa ma bag in vorba voastra, marti - alea 3 ceasuri, cand sa postez si eu ceva, a murit calculoatorul. De inviat, n-a mai inviat, noroc ca sefu' a intrat in panica si mi-a trimis un laptop, asa ca azi scriu din varful patului!! Ieri noapte am recuperat vreo 20 de pagini necitite, asa ca sunt la zi!!
O multime livrari a facut barza saptamana asta, grozaaav!!Sa fie cu totii sanatosi si baftosi!
Ref. discutie sutiene de alaptare, mi-am luat si eu unul, Jolidon, de la Cora. Au intr-adevar 2 modele, unul cu cusatura pe mijloc, altul cu cupa fara cusatura. Cel din urma a fost si mai scump, vreo 350 - na, ca m-am sclerozat si am aruncat si bonul! Mie mi s-a parut mai practic. Am luat un 90C, desi 90B mi-era bun de-acum, dar 95 cadea de pe mine. La sfatul fetelor de acolo (f.dragute) am luat un C, ca mai e loc in cupa....
Tot la capitolul asta, dupa ce n-am gasit Garmastan pe nicaieri, a gasit sotul la o farmacie mica de pe Mircea Voda, dupa camera de comert, la parterul unui bloc. Si mai aveau, cica.
Gata acum, ma duc sa ma civilizez, ca vin cumnatii la mici!!

Raluca, mama Radului

Mergi la inceput