Mamici de septembrie-octombrie (70)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Atit am vrut acasa sa stau si acum cind stiu ca nu o sa mai vin, parca imi vine sa pling... cred ca sint timpita ori alearga hormonii sau oboseala in mine.

Jadi
33++

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

fetelor va multumesc foarte mult pentru incurajari
alinammultumesc,scurgeri nu au fost asa de mult dar ideea este ca m-am speriat si am fost la de.acum am un tratament cu ovule si vitamine
irina81eu am 34-35 de sapt si sunt la dr.CRISTUREANU VIOREL
antonella 23azi noapte nu am baut deloc apa in spital,din cauza ca eram deprimata cred
carmi,tonnia miflore,oana va multumesc pt incurajari sa auzim de bine
va pup si aveti grija de voi

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mihaela, are usita, de asta i l-a ales Victor.

Si imprimeu este cu ursuleti, de solid este solid, daca tine un pusti de 5 ani cu tot felul de idei.
Are si salteluta lui, noi i-am cumparat si alta din iarba de mare pe care doarme Victor.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samila spune:

Buna,
Multumesc de toate urarile si va doresc si voua numai bine.
am reusit si eu sa intru un pic pe internet. Stiu ca asteptati vesti asa ca incep cu asta.
La mine au inceput ccontractiile la 4 dimineata si am nascut la 11.36 noaptea pe data de 22 august aici. Am nascut normal cu epidurala. O recomand la toata lumea, eu inebuneam daca nu alegeam varinata asta.
Apa s-a rupt abia pe la pranz si eu m-am dilatat foarte greu insa contractii regulate si dureroase am avut de la 4 dimineata. Oricum durerile se uita repede dupa ce vine puiucul pe lume.Da nu merita suferit pe degeaba cand medicina ofera atatea variante. Mie mi-au facut anestezia abia pe la 12 la pranz si va jur ca e mare diferenta.
Am nascut un baietel de 3 kg cu un scor apgar 9.
Din pacate eu am facut febra din cauza pierderii de sange si a travaliullui prelungit si copilul a preluat de la mine asa ca am fost separati o noapte.
Acum suntem bine amandoi, suntem acasa si tata are mare grija de noi.
E foarte important ca sotii vostri sa stea cu voi.
Mai revin cu detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Samila bine ati revenit acasa, multa-multa sanatate si tie si puiutului tau, refacere cat mai rapida si sa traiasca taticul ca va este asa de mare ajutor.

soon, soon

Oana D - saptamana 39

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

FELICITARI PENTRU BAIETEL SAMILA ! Sa va traiasca,sa creasca si sa fie pentru voi un mare prilej de bucurie.

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

oana, multumesc de indicatiile pretioase.
acum fug la serviciu. felicitari mamicilor!!!

cristina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza frumoaselor si puiutilor!
Samila, felicitari peentru baietel! Sa fiti sanatosi si sa va refaceti cat mai repede! Da stiu ca te-ai chinuit ceva, atatea ore...bravo lui tati ca are grija mare de voi!

Mihaela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Kristinutza, si sambata?
Serviciu usor.

Ma duc si eu la . Sotul a gatit in seara asta Ciorba de aripioare de pui si ghiveci. Ce cuminte este.. asta-noapte a fost la munca si azi la cumparaturi si gatit. Nici macar nu a apucat sa doarma.
Week-end placut tuturor.

soon, soon

Oana D - saptamana 39

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Mai, da le dormiti, nu gluma!!!
Oana, Anca, Gina, voua va doresc somn usor!!!
Fetelor care va treziti pana pe la ora 10-11 si stiti, unde e Piata Vitan? Ca eu nu prea stiu zona...fata de MALL, pe unde o iau? sau dati-mi alte repere! Mercic!

Mihaela 35+

Mergi la inceput