Mamici de septembrie-octombrie (70)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Antoanela, nici chiar 7.. am zis ca sa ai de unde alege. . Intr-adevar, ai dreptate in legatura cu costumatia prezentatoarei. Parca daca nu era chestia aia pe diagonala era mai bine.
Miflore nu cred ca merge tuica si palinca pentru ca Whisky e totusi in UE

Acum chiar ca fug la baie.

soon, soon

Oana D - saptamana 39

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Mercic Oana!
Stie cineva ceva despre sterilizatorul marca Nuk? Sunt 2 modele pe piata, unul e sterilizator normal pt. 6 biberoane iar celalalt pe langa aceasta functie se foloseste si la prepararea hranei (deci dupa 4 luni) prin metoda aburilor, cica se mentin toate vitaminele din alimente; Si-a luat cineva asa ceva? Stiti daca o fi bun asta cu haleala?

Mihaela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am ajuns acasa si am facut schimbarile de rigoare la mamici!

Felicitari Romana si sa ai un Luca cumintel, frumos, destept si sanatos!

Oana nu mi se pare ca seman cu domnul Jadi , poate doar la borcanul de nas, hehe. Vezi daca nu nasti astazi, te rog sa schimbi capitolul daca se revarsa peste noapte.

Noapte buna copii!
Jadi
Aproape 34

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Oana, Miflore, o sa va tin la curent cu pisica Whisky.
Deocamdata cred ca e un pic mai bine ca dupa ce a mancat a plecat la plimbare. Dar cum apar puii, cum va zic si apoi decidem impreuna cum o sa-i cheme.

Va las acum ca iar am arsuri pe piept si iar imi ard obrajii si urechile.
Ma duc sa mananc grisine si sa ma uit la burtica dlui Cristi Minculescu.

Pupici, somn usor,
Anto
33++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Multumesc Oana! Da am vazut si eu festivalul Mamaia si costumatia prezentatoarei..dar si batea din palme cam ciudat...
Apropo ..eu m-am plictisit de atata epilat..jos trebuie sa fim fara par deloc sau merge daca are 3-4mm?
Ca eu ma tot epilez dar nu pot zilnic mai ales ca nu stiu cand vine bb .

Marlena & 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Žna seara, dolofanelor !

A fost petrecere aici la mine in sat si am papat de nu ma pot misca...
maine ma cantareste asistenta nemiloasa (am ora la dr.) si mi-e mila de mine...sa-mi tineti pumnii, va scriu ce si cum cand ma intorc.
Noapte buna la fete...o zi buna Oanei si celorlalte americance.

Carmi 33 si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Somn usor Jadi. Ba semanati. Fetelor uitati-va si la voi la poze si spuneti, am sau nu dreptate? Am io grija de capitol, de aia am zis ca sa ma incumet ca sa ramana cineva si pe tura de noapte.
Marlena eu ma epilez cu aparatul epilator pana la genunchi de doua ori pe saptamana. E bine asa ca nu ies toata firele de par o data si sunt mai putine-doare mai putin. In sus cam o data/sapt de obicei cand merg la dr sau cand mi se pare mie ca e pe aproape cu lama sau cu crema. Oricum aici ma pot duce cu pletele pana in pamant ca nimeni nu comenteaza nimic si nu te cheleste nimeni. Auzi tu.. vad ca Whisky e tot cam ca noi.. cand e mai rau, cand e mai bine. De nu ne-om nimeri sa facem amandoua simultan, poate facem vreuna simultan cu ea.

soon, soon

Oana D - saptamana 39

Foto

Mergi la inceput

Somn usor Carmi, bafta maine la control. Somn usor si voua fetelor.

soon, soon

Oana D - saptamana 39

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza gravidutze si mamici si pitici!
Jadi, si eu zic ca semeni cu sotiorul tau! Frumoase poze! Fetelor, sa va faceti poze cu burticile s-avem la ce ne uita peste 25 de ani!!
Carmi, bafta la control! Vezi cum o suntezi pe asistenta cea nemiloasa, sa nu te certe nenea doctorul! Tu cate kg ai luat pana acum?
Soon, soon, receptie!

Mihaela 35++

Mergi la inceput

Am atipit cateva minute cred si a venit sotul acasa si m-am trezit. Citeam o revista cu mondenitati, un fel de Vip la noi da parca nu e lafel de palpitant ca atunci cand citesti despre vedetele noastre.
Mihaela, gata somnul? Ai luat o pauza?

Oana D - saptamana 39

Foto

Mergi la inceput