Mamici de septembrie-octombrie (70)
Raspunsuri - Pagina 12
norina spune:
Multumesc din suflet fetelor care m-au incurajat si sa stiti ca m-ati ajutat foarte mult psihic, drept pentru care acum ma simt mult mai bine.
Karmenutza, Cristina, Nicole,Flavia, Oana, Antonia, Marlena,GabiaramaJadi, sa dea D-zeu sa fie cum zici tu, adica sa am eu burta mica si sa fie bb mare
M-ai intrebat de dr Coltofeanu, nu sunt la el, sunt la dr. Caprariu, poti sa-mi spui ceva de el??Miflore, asa am facut, m-am pus din nou pe gynipral desi am palpitatii mult mai des de la ele si am citit ca pot modifica si bataile cordului lui bb
Despre tampoane pt sani, eu am cumparat Bella ( 100 de mii-30 buc) si mi se par calitative si convenabile.Norina, 36
RalucaCostiurin spune:
Oana, Karmenuza, multam de pareri, referitor la "mama si copilul". Intre timp, m-am mai documentat pe forum si.... daca de cartea lui Fenwick am auzit de bine (la mamici de feb-mar, parca), ce-i drept, cartea lui Capraru pare a fi biblie pentru toate mamicile, referiri la ea, garla. Deci este probabil buna cu adevarat, iar eu voi fi fost prea obosita ca sa o diger cand am rasfoit-o. oricum, capacitatea intelectuala....vai de ea, noroc ca am intrat in concediu, ca ma faceam de ras la slujba!
Alta carte care e laudata - dar eu n-am vazut-o - este una de Dr. Spocke, ingrijirea sugarului si copilului mic, numai cuvinte elogioase.
Sigur c-ar fi fain sa le am pe toate trei.... (na, parca-s nebuna!!)
Seara buna!
Raluca, mama Radului
mysweetest spune:
Felicitari Romana
!
La noi Sf Maria este ocrotitorul familiei noastre
.
Oana oare ne mai gaseste Ioana maine pe forum? Ce zici
? O asteptam
?
La mine situatia e stationara: cu aceleasi presiuni si in rest nika..am inceput si eu sa dorm bine
.
Marlena &
39+
mysweetest spune:
Apropo de cateva zile bblusa are o forta si e tare activa si am observat ca reactioneaza atunci cand vorbesc eu si tati
...cred ca e normal.
Marlena &
39+
oana0204 spune:
Antoanela, pot fi eu nasa pisicutilor?
Propun urmatoarele nume:
Vodka, Gin, Wine, Brandy, Tequila, Rumm si Cognac.. te las sa alegi in functie de sex (al pisicutilor, normal)

Oana D - saptamana 39
Foto
oana0204 spune:
Marlena, hai noroc.
Tu nu stii? Apele linistite sunt adanci.
LA MULTI ANI pentru mama ta, sa-i dea Dumnezeu o nepotica sanatoasa, frumoasa si cumintica foc.
Oana D - saptamana 39
Foto
miflore spune:
Buna fetelor! M-am intors de la nunta, dupa cum vedeti am fost tare cuminte, am venit devreme si nu m-am cherchelit!
A fost frumos! La biserica m-a dat preotul de model pentru mire si mireasa!
Si m-a sfatuit sa ma duc sa ma spovedesc si sa ma impartasesc;
Multumesc cu intarziere tuturor fetelor care mi-au urat petrecere frumoasa la nunta!
Romana, felicitari! Si baietelul Luca sa fie mancacios si cuminte si tie refacere rapida!!! Martta, multumim pentru informatii! Tu ce mai faci?
MySweetest, eu mi-am luat tampoane Nuk, eu de fapt am toata gama de la Nuk, am zis ca merg pe mana lor!
Mihaela 35+
oana0204 spune:
Miflore bine ai revenit.
Ma duc sa trag un dus si un epilat cu aparatul pana la genunchi.
soon, soon ![]()
Oana D - saptamana 39
Foto
Antoanela23 spune:
Ei, Oana, eu sper sa nu faca sapte pui, desi la nevoie in barul nostru mai sunt nume disponibile . Da, poti sa fii nasa lor, te tin la curent cu evolutia situatiei. Dar cand o sa-i dam cred ca or sa le schimbe numele, la ce simt al umorului ai beljii...
Fetele, se uita cineva la TvR1, la festiv de la Mamaia? Nu vi se pare bizara costumatia prezentatoarei? Zici ca e "delivery boy", sau poate sunt eu prea conservatoare?
Hai pupici,
Anto
miflore spune:
Tonnia, asa-i, ce ne-a aratat Oana arata f. bine, problema e ca n-am vazut asa ceva pe la noi; si ieftin! Asta e! In legatura cu sutienele, am zis ca am unul mai mare, cel 85B; e-adevarat, cupa e tot B numai ca pe masura ce creste circumferinta (de la 80 la 85 diferenta e cam de 1cm jumate) creste si marimea cupei cu toate ca ei scriu tot B; eu am observat cand le-am probat!
Anto, ce face pisica Whisky? E mamica sau inca nu? Hai pisica!!!
Si-asa n-avem in grupa gemeni, o sa avem poate sexteti!
Oana, sunt de acord cu numele pisicutilor! Si daca sunt mai multi adaugam si palinca, tuica...
Ege, scurgerea e sigur de la ovule, no problem; si eu cand mi-am pus ovule de clotrimazol tot asa am patit! Si la utrogestan!
Locca, tu stai in Drumul Taberii si Militari? Pe acolo salasluiesc si eu! Eu stau in Militari, parintii mei la fel si socrii in Dr. Taberei! Poate ne-ntalnim, ce zici? Si vad ca nasti tot la Polizu, ca si mine!
Mihaela 35+