Mamici de septembrie-octombrie (70)
Raspunsuri - Pagina 11
ege spune:
fetelor am si eu o problema
dupa ce m-am externat dr.mi-a dat o reteta cu niste ovule care se numesc dexamethasone(a mai folosit careva??) ,si de cand le folosesc de 2 zile am o scurgere alba dar care se depune ca un ipsos pe chiloti,se intareste
voi ati avut asemenea problema???sau ati auzit?o fi din cauza ovulelor??astept raspunsuri
bafta celor care urmeaza sa nasca!!!!!!!!
ege 35+
ege
oana0204 spune:
Ege, este de la ovule sigur. Se topesc si se intaresc apoi pe chilotei. Asa pateam si eu de la ovulele Clotrimazol. Foloseste un pad din acela zinlic ca sa protejezi chiolotelul gen Alldays. Foloseste-le inainte de te baga in pat seara, asa stau mai mult pe acolo ![]()
Oana D - saptamana 39
Foto
martta spune:
quote:
Originally posted by pufulet
Romana_74 azi a nascut normal un baietel de 3,6 kg si 55 cm pe nume Luca.Sa aiba parte numai de sanatate , bucurii si fericire.
Amalia
mami de Vladut(13.06.03)
oana0204 spune:
Romana felicitari pentru grasunel, sa-ti traiasca, sa fie sanatos, cuminte, destept si sa-ti aduca numai bucurii alaturi de fratiorul lui.
Refacere cat mai rapida si laptic mult si bun.

Marta multumim pentru vestea cea buna

Oana D - saptamana 39
Foto
Tonnia spune:
Bravo, Romana!!! Sa-ti traiasca micul Luca, sa fie sanatos!

Oana, tare faza cu pisica Antoanalei! O treci pe listuta?
Iar despre protectia saltelei, da, e altceva ce mi-ai aratat, asa mai zic si eu, numai ca nu am vazut pe aici.
Ege, e de la ovule.
oana0204 spune:
Mama ce ne inmultim
asa, asa.
Fetele de iulie-august deja trec la scutece, sa termine numai capitoulul asta.
Locca, lasa mama ca nastem noi.
Jadi, sa-ti fie de bine somnicul, te gred si eu dupa asa plimbareala prin magazine. Cred ca si Karmenutza le doarme acum. Felicitari pentru cumparaturi. Ptiu-ptiu Jadi ce semanati tu si sotul tau. Cica cine se aseamana se aduna.. cat de adevarat in cazul vostru
Oana D - saptamana 39
Foto
nicole74 spune:
Felicitari Romana! Sa va traiasca micutul Lujca, sa va bucurati de el, sa fie sanatos si sa aiba noroc.
Pupici
Nicole 39 saptamani
karmenutza spune:
Oana sa stii ca in seara asta nu o sa asm liniste (somn) pana nu termin in camera. Mai am de pus perdeaua si covoarele cele noi. Usa este gata, este si montata pe balamale. Am mai dat un "respirator" pe acolo, am mai tras o spalatura pe jos si acum astept sa se usuce sa pot intra sa pun covoarele si perdeaua. Patutul bebelinei nu l-am adus, pentru ca sotul zice ca macar asta sa asteptam sa se nasca si dupa aia...dar il conving eu
De poimaine (ca maine e sarbatoare) ma apuc in cealalta camera, sufrageria. Acolo e mai simplu, ca e fara zugraveala. Doar curat general. De zugravit am zugravit anul trecut. Ca noi asa facem, in fiecare an mai zugravim undeva. Cine nu are de lucru isi face
.
Dupa aceea stau si ma relaxez cu craca (picioarele) in sus, ca se umfla.
RalucaCostiurin spune:
Ege, dexamethasone-ul este, din cate stiu, un corticosteroid cu actiune antiinflamatoare si de regula reparatoare la nivel cutanat. Corticosteroizii nu prea se administreaza in sarcina - doar atunci cand beneficiul e mai mare decat riscul, la prognoza de sarcina prematura de ex, ca sa dezvolte plamanii bebe-ului. Fiind suspecta ceva luni de sindrom antifosfolipidic, hematologul voia sa ma trateze cu prednison, iar dr. s-a inchinat... Mai mult, am psoriazis (afectiune cronica a pielii) si chiar daca unguentul il dau pe 1 cm2, mi s-a zis sa nu-l folosesc deloc. Ce mai stiu este ca toata familia corticost e contraindicata la micoze de orice fel. (si ca bietul meu catel, sub tratament cu dexa, facea la pipi...). Tie de ce ti l-a recomandat dr?
Raluca, mama Radului
Antoanela23 spune:
Buna fetele,
Am tras si eu un somnic dupa ce am mancat, foarte revigorant. Dorm mult mai bine in timpul zilei pe canapea, decat noaptea in pat, acolo ma tot foiesc si in ciude a n-spe perne pe care le am in jur nu gasesc o pozitie comoda.
ROMANA, felicitari, sa-ti traiasca baietelul. Sa fie sanatos, mancacios si cumintel, iar tie iti uram refacere rapida si sa te revedem cat de curand printre noi.
Oana,![]()
![]()
, ai dreptate, pisica mea e mamica de sept-oct, daca nu cumva o fi chiar de august. O cheama Whisky.
Cam la doua zile dupa ce a aparut ea, a mai venit un motan, mai sperios dar lihnit de foame. Seamana bine cu ea, suspectam ca sunt frati, dar e f posibil ca el sa fie si tatal puilor ca nici el nu e castrat. Ne amagim ca el nu e al nostru, nu l-am dus la doctor si nu i-am pus zgarda, dar tot pe aici sta si mananca. Pe el l-am botezat Scotch.
Cand o sa am chemare, o sa pun pe net poze cu pisicile si cu ariciul care iese noaptea si le mananca mancarea din castron, spre frustrarea lor, ca nu au curajul sa-l atace.
Noi locuim intr-un grup de case unde toti vecinii au pisici, asa ca suntem obisnuiti cu traficul de feline in curte, intr-o vreme facusera carare.
Ege si eu zic ca e substanta de la ovule care se topeste si curge, eu am patit asa de cate ori am facut tratamenete intra-vaginale si cand luam utrogestan vaginal, pana la urma de aceea am inceput sa-l iau oral.
Foloseste tampoane si stai lungita cat mai mult dupa ce-l pui.
Fetele, celor care inca mai lucreaza va urez o saptamana calma si linistita. Celorlalte va doresc la fel, dar acasa la voi, spor la treburi ca vad ca sunteti foarte harnice.
Pupici,
Anto, 33++